HTML

2006.10.15. 07:22 :: Tobber

Kiket szídjak előbb? A környezetvédőket, akik miatt képtelenség befejezni az emnullást, és ezzel szép lassan elrohad a tüdőnk a belvárosban, ahol sosemlátott dugók és szmog van reggel-délben-este, sőt néha éjfélkor is, tele teherautókkal, kamionokkal?????

Vagy azokat a cigányokat, akik rendszeresen betörnek a telkünkre, családi barátok telkére, ezzel megríkatják az anyukámat, aki már FÉL a telken lenni bassszus!!! No, ők konkrétan rohadjanak meg!!!!!!! :(((

Péntek unalmas interjú, ez-az, utána Meg, aki mindig nyitott a meglepetésekre, este Béká, majd anyu, szombat korioktatás (lecserélték egyalkalmas műkoris oktatónkat és egy kedves lány volt, de azért Atibácsit akarjuk vissza!!), ez-az, Jat és egyik nőjével kori. Az öt óra kori...

Az 50. oldalon tartok az alapfokú orosztankönyvemben, és eddig MINDENRE emlékszem!! Ezen felbuzdulva kihallgattam a jégen az oroszok párbeszédét (vettem náluk végre profi élvédőt, ami nem akad le a hokikorikról!), és alig pár szót értettem meg belőlük! :)))) Kicsit visszavett az önbizalmamból!!! :)))))

Ma ez-az, aztán rohanás, mert Uji-nak elígérkeztem a jégre (és Jat szerint sokkal jobban illik hozzám, mint Tüzi, merthogy okosabb), aztán izzadtan, kócosan és kipirulva rohanás Brahms és Kobayasi Kenichiro a Zeneakadémián... :)

 

komment

süti beállítások módosítása