HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2005.09.18. 23:28 :: Tobber

Bocs, bölcsészek, valami elszigetelt helyről jöhetett Becci, kedvesen furán tájszól angolul... :-)))

komment

2005.09.18. 23:01 :: Tobber

Dear Friendse! I love my new homee and I wish you to find the perfect placee for you as well!!!!! Becci (Ps: What the hell is 'fossomat'??? A washing powdere?? It must be a funny worde...)

komment

2005.09.18. 14:55 :: Tobber

komment

2005.09.18. 12:07 :: Tobber

Hohohóóóóó!!!! Én hülye most jövök rá, hogy az utcának nem csak az erkélyemről látható részét tudom megfigyelni!!!!!! Hiszen vigyeokaputelefonunk van, tehát a ház túlsarkán lévő utcarészletet is figyelhetem a monitoron!!!!! :-DDDDD Ezalalpján Sz most elment fél órára, most megint itt van... :-DDD Na jó, ez már kezd betegessé válni, de vicces, hogy ez eddig nem ugrott be!!! :-)) Tobber kissé unja magát, mert kötelező szobafogságra ítéltem magamat, még erkélyre sem megyek ki, mert megint belázasodtam, mégsem vagyok még túl ezen a náthán... :-/ De ez akkor is vicces, pont látom Szomi autóját!! :-))

komment

2005.09.18. 09:35 :: Tobber

Na milyen?? :-))) (Gerard Butler) ...érdekesen sikerül képeket betennem... (Már bejelentkezni is érdekes itthonról, extragyorsan kell a stopra klikkelni, vagy különben hibára fut az oldal... Békánál is. Ha valaki tudja az ellenszert, szóljon!!!)

komment

2005.09.18. 09:20 :: Tobber

Mondd, zene nélkül mi térek éééén???? Én? Én? Én? Jó reggelt! ÖCs már régen otthon, mert itthon van a nagylánya (memo: ÖCs, alias ÖregCsávó (44) elvált, tinilánya külföldön él), úgyhogy megint egyedül teázom az erkélyen. (most még nem, mert itt hűl a tea...) ÖCs úgy tűnik, nem tud csalódást okozni, végtelenül elégedett vagyok vele... ;-) És nagyon szép a vörös frranciabugyim... Melltartót viszont max. 80C-t tartanak hozzá, hát az félfogamra sem... :-// Ma este színház, hurrá!! Addig unalmas mackóvarrással, nadrágfelhajtással telik majd a napom, meg azon kesergéssel, hogy Szomival nem futok sosem össze, felé megint lejjebbhagyott a lángolásom. (Neeeem, NINCSEN összefüggésben a lángoláscsökkenés azzal, hogy ÖCs itt járt, és most jó...) Éjjel ért haza Sz, asszem Bécsben volt. Remek, ÖCs lánya meg Bécsből volt itthon... Izgi. No, keresek ide valami képet, mert így unalmas és egysíkú a blogom... Ja igen, tegnap... fakk, nem tudok itthon linkelni!! No, majd megmutatom, mit lőttünk forrótamásnál... :-) Bének megjegyzés: a festő, akinek a képét elhoztuk, Tibor Ernő névre hallgat... Mit szólsz???? :-))

komment

2005.09.17. 19:18 :: Tobber

Jull kiért, már nézegeti a téglaházakat kistelkekkel... Ma szuper volt, Bével meg anyuval elmentünk ékszerárverésanyagot nézni, majd egy kávézóban anyu gyermekkori sztorijaimmal fárasztotta Bét, szegény már olyan fejeket vágott... :-)) Bocsi, Bé!! Aztán voltunk árverésen, majd belinkelem, mit sikerült licitálnunk, úgyhogy cipelhettem haza egy festményt... :-) Meg előrelépés van konyhaügyemben, a meglévő bútorokhoz két hónap után vettem fogantyúkat, szal nem kell ezentúl a fiókot kivarázsolni, lehet majd húzni. Ha egyszer valaki felszereli... :-) No, ÖCs fél nyolckor érkezik, már rajtam a ma vett, és sos kimosott, megszárított vörös csipke frranciabugyi... ;-)

komment

2005.09.17. 10:02 :: Tobber

Jé, Bé mellett nem jön ki az allergiám éjjel. Eddig béká és vé hozták ki... Bé még alszik bent, miközben szomi felbátorodott azon, hogy mennyire hangszigetel a falam, úgyhogy fuvoladallamok hallatszanak át... :-) Kellemes őszi reggel, mézes gyümölcstea az erkélyen, süt a nap, vár a kultúrhétvége... Meg egy cundablézer Bének is, aki beleszeretett az enyémbe... Meg a fogyókúra is újra vár, mert egy hete, a náthám óta ezerrel zabálom a gyümölcsöket, és ez nagyon meglátszik!! Függetlenül attól, hogy 42-es nadrágot vettem. Ami egy hete jó lett volna rám, most elég passzentos...

komment

2005.09.16. 12:53 :: Tobber

Reflekt : Nem, nem miattad mentem ki hajnalban, hanem mert kutyára kijött az allergiám, és inkább az erkélyen fújtam az orromat ezerrel... Bocsi, hogy rosszul aludtál!!!

:-)

 

komment

2005.09.16. 11:51 :: Tobber

"Én őszinte voltam hozzá. Ha ő mégis belémzúg, az az ő felelőssége, nem tehetek róla." Nem, csak húzom az agyát szerencsétlennek? De őszintén húzom??? (Lehet találgatni, kivel öljük egymást priviben.) :-D

 

komment

2005.09.16. 10:55 :: Tobber

- Jó napot, küldhetünk új anyagot a hotelunkról?
- Igen, érdeklődve várjuk!
- Akkor egyeztetném a címet: Hercegplébános utca??

:-DDDD

 

komment

2005.09.16. 10:33 :: Tobber

Anyu hív: Juj, ő is nagyon aranyos barátnőd!!! (mármint béká. ja, fura...) Nagyon kedves, meg mosolygós, meg szerény, meg tényleg gyönyörűszép!!!!!

:-))

 

komment

2005.09.16. 08:46 :: Tobber

Ez aztán férfias!!!!!!

komment

2005.09.16. 08:42 :: Tobber

Béká este nagy segítség és remek hallgatóság! :-)))) Áthúzom az összes ágyneműt, egy párna maradt, megkérem, hogy húzza fel rá a huzatot. Erre nem a használtat húzta fel rá??? :-))))) Aztán meg csak olyanokat lehet tőle kérdezni, amire ühüm a válasz, aztán inkább csendben is maradt...

Viszont reggel megcsodálta Szomi s60-asát, úgyhogy jófej!!!!

Mai két történés: 1. Épp most ki akartam dobni a teámból a filtert. És a kanalat repítettem a kuka felé... 2. metróból kiszáll egy nőci, lassan megy, igazítja hátul a naciját, majd hátraszól nekem: te, nem áll el nagyon hátul??? Aztán a fejemre néz, én meg a mögöttem lévő pasijára röhögök rá...

 

komment

2005.09.15. 22:28 :: Tobber

Béká megjegyzése mielőtt bárki lerázhatatlan lúzernek gondolná: Béká Tobber anyukája előtt kb. 25* mondta, hogy hazamegy de T. közölte, hogy ÖCS ne higyje azt, hogy madzagon rángathatja. Mellesleg nem agonizáltam.

komment

süti beállítások módosítása