HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

És akkor

2023.03.24. 07:57 :: Tobber

És akkor tahó vagyok, ha nem megyek be a szüleimhez, pedig állandóan telefonálunk, én meg 5 hete köhögök. Oké, bemegyek hozzájuk munka után, 4,5 órát kellett hallgatnom, az orvosi kamara kommunista rohadék, mert szegény Schmittet meghurcolták, majd az USA bábnak rakott Ukrajnába elnököt, majd hogy apám gyerekkorában milyen technikával fogta el csapatostul a verebeket és verte agyon egy bottal. Múltkor arról mesélt, hogyan idomította a kutyáját. Konkrétan kínzással.

 

Biztosan öreg vagyok, vagy megfásult xar, de ezekre nem is mondok semmit. Udvariasan ülök, bólogatok, leájulok a fáradtságtól, majd hazamegyek.

 

A holnapi temetésen a ravatalozóban nyitott koporsó lesz, én olyat még sosem és most sem szeretnék. A déli temetésre 8:45-kor indulunk, nehogy elkéssünk(??), 110 km, fele sztrádán, én vezetek, ehhez ragaszkodtam.

 

Halotti tor, kiscsalád, este vissza.

 

Kócos ma jön, megvesz egy virágföldtartó kisszekrényt az ikeában és összerakja, holnap este átjön, majd érkezem, amikor érkezem, velem van vasárnap délutánig, utána ő névnapozik, én Anyut viszem táncolni.

 

Csak múlnak a napok és nem jó egyáltalán.

 

 

komment

süti beállítások módosítása