HTML

Mert ezt érdemlem

2022.06.02. 18:34 :: Tobber

Közel sem vagyok olyan mélyen, mint tizensok éve, de nem is szeretnék, lehet, hogy felkeresem a régi terapeutámat pár alkalom erejéig.

Minden reggel szorongás, öklendezés, össze-visszaevés, vagy semmi, vagy a fél hűtő.

Próbálok kedves lenni a világgal, de legszívesebben a macskával szunyókálnék egész nap. Aki holnap lesz öt éves. És aki nagyon szeret, ma a hajnali rosszullétemet boldogan fetrengve asszisztálta a lábamon, elmagyarázta, milyen rovarok jöttek be a fényre, meg hogy nyissam ki a kádcsapot, onnan inna. Neki így is elég. Imádom ezt az életszemléletet.

Kócos világbékéjét is próbálom kutatni (azon kívül, hogy semmire nincsen gondja, számlák, költések, lakhatás, autó, jövő, gazdaság, egzisztencia, mindent intéznek neki, ő csak spórolgatja a millióit), ő mindig egy dologgal foglalkozik. Nekem vagy 25 dolog pörög a fejemben, ha egyiket kitalálom, már ugrik fel a sokadik.

Tudom, meditáljak. Nem tudok, annál sokkal több a gondolatom.

A munka elképesztően sok, azt látom, a vezetők 10-15 percesnek gondolnak minimum 60 perces (nekem még lassabb) folyamatokat, így terhelnek tovább.

Májusban három teljes napot túlóráztam ingyen.

De. Hazafelé vettem két kiló mindenféle gyümölcsöt, meg két cső kukoricát, tuti elhízom, de legalább egészségesen.

Befejeztem a rólam lenézett és ajándékba elkért ékszer replikáját magamnak.

A teraszt lefertőtlenítette a taktónő, két órát suvickolta, enni lehetne a kőről.

A lakást meg én takarítottam, csak kupi van, ha nem figyelek.

Ma méhszájseb további vizsgálat, csakmert tíz éve nem tudják értelmezni, ő meg új doki, aztán kedvenc kreatívboltom pont szemben, be kell adjak havernőnek egy SOS alapanyagot, meg akkor már vásárolok (amit még a webshopban meghagytam az elmúlt években), újabb teszt az eddig mindig(!) lefagyott bkk-appra, aztán szülőktől csomag, meg be kéne menni plázába, de akkor sem torna, sem pakolás nem lesz. Ja, meg pihenés.

Próbálom az esti sokórás cseteket redukálni, sokszor 8-10-ben is benne vagyok, fel sem tűnik, hogy rámsötétedett.

Legalább a menzesszel optimista vagyok, egyelőre nincsen pms-en, várhatóan meg sem jön pár hónapig (izgul-izgul).

(Milyen világban élünk, ahol nem azon dolgozunk, hogy minél élhetőbb életet éljünk, hanem hogy ne zavarjon már bele a saját szervezetünk a rohanásba??)

Na ezt is írom jóideje, posztolom.

komment

süti beállítások módosítása