HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Kicsi a világ/Morzsák

2019.01.09. 14:32 :: Tobber

Anyuék még mindig szenvednek a hatszáz helyről felbukkanó további örökösökkel édesapja ingatlanánál.

Éééés teljesen véletlenül ki lesz az ügyvédjük?

Az ügyvédsrác (itt a blogomban Pasi), akivel öt évig éltem együtt kb. a blogom kezdetéig (2000-2005 között).

---

Hazafelé összefutottam Anyuval egy puszira a metróban, ment a nordic botjával valahová.

---

Hazafelé bementem a játékboltba egy kicsi labdáért. Nem jutok le a konditerembe, amíg köhögök, úgyhogy otthon fogom erősíteni a térdemet. (A térdműtétek után felirogattam a gyógytornáimat a Sportkórházban, kislabda, dynair, matrac, theraband, milliárd kitörés.) Pár hét múlva menni akarok lassú korizgatni (semmi fogócska, rohangálás, csak olyan nyugdíjasan). Tizenéve kb. minden szabadidőmet a jégen töltöttem, akkor jól koriztam, azóta volt öt műtétem, szerintem az előrehaladás+megállás bőven elég lesz... :D

...és akkor már egy kicsit rubikkockáztam a kihelyezett reklámkockán a pénztároslánnyal. :D

---

Hazafelé bementem a leárazással teli plázába, a második boltban (Stradivarius) találtam féláron négy tetszetős térd alatt érő pufikabátot. Egyik szebb volt a másiknál. Egyetlen elvárásom, hogy térd alá érjen. A popsiig érő sídzsekimben is szétfagyok a munkába menet-jövet, jéghideg, sokszor vizes nadrágban, fagyott izületekkel. Naaaagyon elegem van a bejárkálásból.

Megvettem egy 39 dkg töltetű, könnyű, full toll-pehely pihe-puha csodát, térd alá ér (a modellnek a képen nem, de csak 171 cm vagyok), magas a nyaka, simogat a kapucnija, ma már abban hólapátoltam a tetőteraszt, imádoooom!!!! Szerintem életemben nem volt khaki ruhám (élőben sötétebb), szóval semmi sálam, sapkám nem megy hozzá, de nem érdekel, nem fázom!!!

Imádom a telet, végre a fázás-faktor is elhárult. Már csak a seggreesés-veszély maradt, de azt már kibírtam párszor. :DDD

---

Ha még valaki január 9-én nyíg azon, hogy miért nincs már tavasz, letiltom.

---

Kolléganőkkel ebédelek, kibeszéljük a pasikat. Az egyik megpuhítani akarja, a másik öltöztetni, itt már rákérdeztem, hogy nem az elletétüket szeretnék-e... :D

---

Este felhívott TCsV, hogy vajon meddig tart az utcájukban áramszünet. (Így.)

:'D

Hát itt Pesten a konkurenciánál gőzöm sincs, nálunk gőzöm sincs, totál függ a hiba okától, és fngom nincs, van-e valami MEKH-es rendelkezés a maximális helyreállítási időről (és ha addig nem végzik el, nyilván megtesznek mindent, hogy belehúzzanak), úgyhogy sablonválaszoltam, hogy ha már kint vannak "a fiúk", akkor fáznak annyira, hogy sietni fognak.

És megnyugtattam, hogy ha engedélyt kapunk, jól felvásároljuk őket idén-jövőre. :D


(www.nagyi-dunyha.com www.stradivarius.com)

komment

Rég nem újítottam lakást...

2019.01.08. 16:54 :: Tobber

Este háromnegyed nyolckor értem haza munkából (6:20-kor kelek), szétfagytam, enyhén elegem volt.

Aztán a cica ki akart spurizni a lakásajtón, pedig odatartottam a karomat, alig bírtam elkapni és letolni a lábtörlőre (attól megmerevedik).

Szívdobogás, büntetés (bezárkóztam a fürdőbe mosakodni, ő meg utál egyedül lenni, kapart és rinyált), aztán jött a szikra:

Építtetek egy előszobát.

Irtó kicsi lesz. Most egy légtér az előszoba, a nappali és a konyha, aminél csak egy átadó és egy pengefal van, szóval kell két oldalt gipszkarton, egy ajtó, így egy kb. 1,5x2 méteres aulát hallt előszobát belépőt lehet kialakítani.

1. zsilip, ha otthonhagyom a cicát, vagy jön a futár, akkor nem tud kibóklászni a bejáratig. Két ajtón nem szökik át.

2. a bejárati ajtóm alatt 1,5 cm rés van, a lépcsőházunk meg jéghideg és rendszerint nyitva az ablak, nagyon húz a hideg, végre melegebb lenne/kevesebb fűtésszámla.

3. a szomszédlány hajlamos éjjel magassarkúban hazacaplatni, Szomi reggel nyolctól a küszöbén fogadja a vaterázó vevőit, legalább nem hallatszana be a lépcsőházi zaj. Meg én, kifelé.

4. a nappaliból nem látszanának többé a felakasztott kabátok, levetett cipők.

5. a légtérből 3 nm-t venne el, nem számottevő.

Szóval átgondolom, aztán jöhet újra Fityfirity bácsi, gipszkarton, ajtó, szegélyléc, a festék még a pincében, időpont, egy fali szekrényelem átszerelése máshová. Hiányzott a tavalyi felfordulás...

komment

Na

2019.01.08. 15:30 :: Tobber

Na, a tinder úgy működik, hogy a pasik (lenti esetben 18-25 közötti srácok) általában jobbra húznak bárkit, aki kicsit is vállalható, nem sokat agyalnak. Pláne ha milf. Pláne ha azért nem sokkal több negyvennél. Meg ha nagymellű.

A nők meg tényleg csak azt, aki nagyon bejön elsőre, egy béna fotó, kellemetlen mondat, ijesztő poén és megy a kukába.

Én finnyás vagyok a külsőre is, mert ha már sok az érdeklődő, válogatok ebben is, pedig nem elvárásom.

Kb. 2 000 találatom van, sokat már töröltem, ő törölt(e magát).

Ha pörgetem, napi 6-7-en rámírnak. Ott nehéz elbukni, a mizu/hogy vagy teljesen jó kezdésnek. A passzív agresszív hamar átjön, a csak poénkodó, vagy görcsös úgyszintén.

Nekem kell a facebook/messenger kontakt, hogy valódi-e, pártucat lájk haveroktól, anyuka büszke tagelése egy versenyről-diplomaosztóról bizonyítja a valódiságot és a fotók/kinézet naprakész voltát.

Hát ennyi.

Egyszerű.

De azért kényelmesebb fixen Kócossal... :D

komment

Aztaaaa!

2019.01.07. 19:05 :: Tobber

Mondom, hogy jó fényképeim vannak tinderen!

Nem, nem húsz évesek, tavalyiak.

:D

 

screenshot_20190107-185931_gallery.jpg

komment

Kezdődik az év?

2019.01.07. 12:06 :: Tobber

Aztán amikor pénteken a munkakezdés után egy órával már remegve bőgtem a mosdóban, elgondolkoztam, meddig számít a fizu fontosabbnak ennél az egész szarnál.

Egyelőre számít.

komment

süti beállítások módosítása