HTML

Hisztizés

2019.07.31. 16:47 :: Tobber

30 éve menstruálok (mármint nem folyamatosan), a pms-t egyre kevésbé bírom. Meg hogy mindenki csacsog álmai nyaralásairól, meg Kollegina holnaptól ismét nyaral másfél hétig, én meg nagyon mennék már szabira!

A hisztimre (mivel én olyan elfojtós alkat vagyok, nem mutatom, amíg csak bírom tartani) a legjobb, ha mozgok. Este úgyis terveztem a kondit, felkaptam a mellet tüdőbe szorító sportmelltartómat, sportcucc, kocsi, irány a terem este fél kilenckor, hátha kevesebben vannak.

Ja. Köröztem negyed órát, már ott tartottam, hogy vagy kiordibálok az ablakon az idegtől, vagy oszlopnak megyek (nem, mert elfojtós vagyok), de nem volt parkolóhely. Sehol!

Úgyhogy egyéb lehetőség hiányában szépen hazamentem. Eljátszottam a gondolattal, hogy bőgök egy sort visszabékávézom, az sétával együtt 2x20 perc, ha jön a troli, de sötét volt, hisztis voltam és záráskor kidobtak volna.

És akkor meg is jött. Hideg veríték, szédülés, hasgörcsök, ájulás szélén, oltári rosszul vagyok ilyenkor, fél éjjel a vécén ültem. A macsek meg együttérzően üldögélt a lábamon (k.baszott aranyos állat).

Úgyhogy ma még pluszban kialvatlan is vagyok. És pocsékul.

5:40-kor keltem, nyolckor már konferenciabeszélgetésben voltam az irodában, aztán végre a főnököm is kiadta a megalázóan bugyuta egész emberes feladatot, megemlítettem, hogy máshonnan már megkaptam.

Aztán kimentünk sütit intézni, ajándékokat csomagoltam, elbúcsúztattuk a cégtől egyik kedvenc kollégánkat. Ejj, de sajnálom! Aztán elintéztem vele a millió HR-es papírmunkát, lekértem az eszközlistákat, átírtam a nevéről mindenfélét, ilyenkor vagy 15 irányba kell elindítani a bürokráciát, általában olyan 40%-os a siker, a többi elakad valahol...

Na de a lényeg: a leletem pajzsmirigyeredményei tökéletesek, pedig a pm felét ősszel kiműtötték. Szóval akkor működik.

Ellenben a vasam a minimum alatt van úgy, hogy napi két vastablettát/folsavat szedek(!!!!!!!!). Bakker! Jé, csoffadt vagyok állandóan?

Illetve a vese-vérértékek szarok. Fasza. Azzal eddig nem volt bajom. Némi guglizás, meg egy sportosabb kolleginával csacsogás során kiderült, hogy lehet a magas fehérjetartalmú táplálkozásomtól, meg a feltornázott tornától (ehhe). Illetve ezektől fájhatnak az ízületeim (csekk).

Mindegy, megyek úgyis dokihoz, átbeszélem vele.

Ott állok a menzán, full tele fantasztikus ételekkel, de vagy sok a szénhidrát bennük, én meg azokat nem szeretem, vagy nem sok, de az magas GI, tehát azt meg nem szabad ülőmunka mellett, vagy sok a fehérje benne, lásd fent, vagy full rostos, ami kikészíti az emésztésemet, plusz még az ételek felét nem is szeretem. Rém szórakoztató így válogatni.

komment

süti beállítások módosítása