HTML

Morzsák

2018.09.21. 15:32 :: Tobber

Nem hinném, hogy attól beképzelt lesz valaki, ha sok jóképű és jóhumorú pasi szeretné őt, ezért egy nem esztétikushoz/nem humoroshoz nincsen kedve. Ha van miből válogatni, akkor az nem válogatósság…

---

Anyáinkat analizáljuk, miért reagálnak teljesen abszurdan a lányaik problémáira. De komolyan. Amikor kétszer is meggondoljuk, hogy elmondjuk-e nekik, hogyan vagyunk.

---

Beugrottam a fogorvosomhoz egy utolsó etapra, végeztem. Hazafelé összefutottam a szüleimmel öt percre, ők mentek befelé a Vigadóba hangversenyre. Anyu ajánlotta, hogy menjek be helyette, Bartók lesz, de álmos voltam.

Megnéztem egy kis kiállítást, aztán hazamentem. Már fél nyolckor sötét van és 20-25 cm mély kátyúk, izgalmas felénk. :)

--

Az iroda szomszédjában nyitott egy zöldséges, aki salátapultot is nyitott, kirakott reszelt répát, cukkínit, salátákat, káposztát, kukoricát, paradicsomot, paprikát, minden zöldséget, amire kattanok. Főleg a reszelt répát magamnak meg nem csinálnám... 150 Ft egy dobozzal, magamnak szedem. Nem bírok leállni, minden nap eszem az ebédemhez.

Egyik vezetőnk tegnap behozott nekünk vagy 20 kg szőlőt, elképesztően aromásat, azzal sem bírok leállni.

Úgyhogy kicsináltam a szervezetemet. Annyi wc-papírt hordok fel a lakásba, hogy a szomszédaim biztos azt gondolják, egy hajónyi szír menekültet rejtegetek a kecóban...

---

A cica rám várt tegnap!!!! Végre!

Nem az Ételadó Nőre, hanem rám. :)

12 órát volt otthon egyedül alig pár szem táppal (aludt, nyilván, az alom szinte teljesen tiszta volt). Elémjött, de nem akart kiszökni, aztán sündörgött körülöttem, amíg kabátot, cipőt, nacit ledobtam, kezet mostam, és nyugtattam, hogy mindjárt kapja a vacsoráját. Kiöntöm neki, odadörgölőzik, így szokta megköszönni, majd arrébbmentem pakolni. És nem evett, hanem jött a nyomomban. Leültem a kanapéra, mellémspurizott, dugta oda a kis koponyáját, paskolta a mancsával a combomat. Hoztam neki egy ceruzányi macskakolbászt, boldogan elfalatozta, aztán extázisban bújt, forgolódott, mellémheveredett. Kapott hónaljvakarászást, mert az én cicám furcsa és azt imádja és feküdt mellettem egész este. Mondom, az étele érintetlen.

Szeret engem. :)

---

Ez a hétvége ismét semmiségekkel fog eltelni, talán kondi vagy tánc lesz, ha a cimbiknek van kedvük, meg szokásos Kócos szombat délutántól vasárnap délig, takarítás, mosás, főzés, cicázás. Nyugdíjas évek.

komment

süti beállítások módosítása