HTML

Tömeg

2018.02.21. 11:37 :: Tobber

Ahogyan öregszem, egyre jobban idegesít a napi közel két óra utazás a munkába/ból.

Havi negyven óra, plusz egy heti munkára szánt idő. :(

Csúcsidőben kell mennem, heringek, levegőtlenség, értelmetlen lökdösődés, mikor még meg sem áll a szerelvény és az ajtóra lapulva várod, hogy kinyíljon, félretaszító lúzer hátizsákos negyvenéves pasik, akik utána lassan mennek, de a lökés fontos volt a globális nőutálathoz, vesében retikülök, arcbaköhögés (sztem ott kaptam el a múlt heti vírust, még a kis köpetet is le kellett törölnöm a homlokomról, amikor arconkrehácsolt egy lány). Pisiszagú emberek, terpeszkedő heresérves férfiak, fura alakok, magában beszélő gógyik, terjengő pisafoltú hajléktalanok az aluljárókban fetrengve, minden napra van valami, ami az egészséges lélek megzavarására alkalmas a szimpla tömegen felül.

Nem vágyom a civilizációtól messze, sőt, de kevesebb undorító ingert jobban viselnék.

---

Jut eszembe, az erőszakosakat levonva, azt hiszem, a tegnapi volt a legpocsékabb evör. Fej fej mellett egy régivel, de ott még hülye voltam, hagytam(!! már ez is milyen szörnyű, nem tudtam, hogyan kéne leállítani), most 4-5 perc értelmezhetetlen mozgás, és pár, korrigálására tett próbálkozásom után megkértem, hogy hagyjuk inkább.

Aki egyetlen p.rnót is megnézett, nem figyelte meg, hogyan kell mozogni, de tényleg? És 25 éves koráig senki nem szólt, hogy nem az az irány, és egyébként kizárólag az nem mozog, aminek kéne, cserébe megfulladok 80 kg alatt szenvedve? Hát, ezen a "technikán" nem segített volna semmilyen pózváltás, és akkor még csak a kezdő mozdulatokról beszélünk, ami nagyjából az origo, erre kéne felépíteni az egészet. Még felajánlotta, hogy ismét folytathatom a számmal, de valahogy nem volt kedvem ezek után még nekem jófejkedni. :D

Aztán még fél órát nem akart lelépni (vaaaagy engem kielégíteni), dumálgatni akart, és úgy egyébként szimpi srác. Nem volt pofám kitenni, de azt tűrni nem vagyok köteles.

Este megírtam a hetek óta rám nyomuló leszbikus csajnak, mennyire mázlis, hogy nem találkozik ilyennel. :D

Becsületére legyen mondva, ÚjM-mel a hétfői két óra tökéletes erotikus élmény volt. Van potenciál (ehe) a fiatalságban.

komment

süti beállítások módosítása