HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Munkások

2018.01.10. 15:46 :: Tobber

Az utcám csendes kertváros, napi kétszer végigbattyogok rajta.

Egyetlen mozgás az új építkezés körül van.

Megszoktam, hogy a munkások összenéznek, vagy mondanak valami kedveset, de úgyis "zenét" (spanyol popizéket) hallgatok.

Ma viszont nagyon kiabált nekem valaki a sártenger és sitthalmok mélyéről.

Hát az építtető srác, aki 13 éve a mi társasházunkat is építette.

Csak azóta már 50 éves pasi. :D Nagy pacsival köszöntött, csoda, hogy felismert ennyi év után, kb. csak szemem kilátszó téli ruházatban, kapucniban.

Dumátunk tíz percet, hogyan alakul a biznisz és szóljon, ha megint errefelé keveredne, jó befektetés nála lakást venni. Igaz, 700 000 Ft/nm...

Jaj, úgy örülök, hogy összefutottam vele, szeretem a vidám, gondtalan, laza embereket. Megbeszéltük, facebook, stb.

---

Köhögök, mint egy kutya, ez egy niagarás mensivel hatalmas élmény és aludni sem bírok.

Lemondtam ÚjD-t, de ő ma vagy holnap meglátogatna csak úgy is. Hát nem édes? Kb. mosogatórongy fejem van (a hajam szép, Béká, ne aggódj!), akkor epilálni is kell, otthon minimális ruhában (sem) vagyok, és a hascsikarást is kontrollálni kéne.

Inkább holnap...

---

Van egy vidéki kolléganőm, nagyon kedvelem, pörgős, szabadszájú, hasonló temperamentumú, ezer dolgot kézben tartó, kicsit sz.xközpontú alkat. És panaszkodik, hogy szorongáscsökkentőt, hangulatstabilizálót írtak fel neki, mert néha úgy hullámzik a kedélye és már pánikolva ébred éjjelente.

És akkor bevillant: minket ennyire egyszerű felismerni?

Én csak annyit kértem a dokitól, hogy az egészséges pörgős periódusaimat nehogy megszüntessük már, azt úgy szeretem, meg a munkám, az életem is úgy van behangolva. De szerinte ilyen alkat vagyok, ne aggódjak.

Jó.

Csak depresszió ne legyen megint, mert az mindig kemény volt, de most nagyon durva (volt/van?). Azt tudod, ha megállsz, ha nem csinálod rutinból a kötelező minimált, akkor vége.

---

A 10 éves Kindleről akartam még írni, hogy én imádom, pedig igazi könyvszagolgató gyerek voltam, meg a metoo hashtagről, aminek örülök, mert rohadt szar érzés, amikor senki nem hisz neked, meg bagatellizálják, meg Geréb Ágnesről, de röviden annak is örülök.

komment

süti beállítások módosítása