HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Csak terv

2017.03.16. 14:37 :: Tobber

Na, ezeket azért rágtam végig, mert Judós3-mal jóval több időt töltök, mint anno a többiekkel. Szórakoztató vele, külön is kondiznánk, jönnénk-mennénk, együtt ugyanúgy jó. Cimbikkel is vízparton sétálnánk, társasoznánk, koncertre mennénk, beszélgetnénk vagy kajálnánk, vele is.

És többször felmerült benne, hogy elköltözik otthonról. Ha valaki megérti, miért lép le bárki a despota apja közeléből, én nagyonis.

És napok óta nyúz, hogy mi mennyibe kerül a Szabad Életben. Aztán egy iszogatás alkalmával kitalálta, hogy elköltözik otthonról. Hozzám. Én meg állítólag rábólintottam, nem sok rémlik. Gondolom, viccnek fogtam fel. Meg ő is annak szánta. Eleinte. De közben elgondolkozott, hogy ez nem is rossz ötlet. Otthon ölik egymást, nálam boldog, kiegyensúlyozott.

Úgyhogy végigrágtuk a témát. Most ott tartunk, hogy az első fizujából már beleadná a rezsi felét és hozzámköltözne áprilistól.

Hát ez irtó nagy változás lenne.

És engem megdöbbentő módon egy kicsit sem zavar.

Jól tud főzni.

Kérdezte, hogy mik lennének a szabályok. Ötletem sincsen, majd alakul, a napi 2-3x virágöntözést és soktíz liter víz kicipelését a kádból rábíznám. És nincsen csajozás. Meg hagyjon néha tanulni, olvasni, mert eléggé igényli a társaságomat, ha vele vagyok.

Eddig megfelel neki.

De ezt még nem venném azért készpénznek.

komment

süti beállítások módosítása