HTML

Az ítélkezőknek

2015.09.24. 17:06 :: Tobber

Van egy ilyen sztereotípia, hogy 30-as, 40-es nők azért kavarnak huszonévesekkel, hogy fiatalon tartsák magukat. Vagy hogy nem veszik észre magukat. Vagy hogy elkeseredetten vágynak arra, ami elmúlt.

Nem akarok más nevében nyilatkozni, nálam ez faxság.

Szeretem a koromat, az érettségemet, ősz hajszálakra van gyönyörű hajfestékem, ráncom meg nagyon kevés van, mert sok vizet iszom, zsírosat eszem.

A súlyom 50-90 kg között változik, mindig akad 3-4 lerázandó kolléga nem tűnik úgy, hogy az érdeklődés csökkenne irántam.

Én nem nyomulok rájuk, az szánalmas lenne, ők találnak meg.

Az ok, amiért huszonévesekkel kavarok:

- Nem csak velük kavarok. Őszhalánték 48 éves. Csini- és Jóképűújkolléga 40 körüli.

- Mert tapadnak rám. Ismerősök testvérei, gyerekei, táncos kölykök, utcán, Tinderen. A MILF kultúra virágzik.

- Mert vidámak, nyitottak, érdeklődőek, vállalkozó kedvűek

- Mert nem kombinálják túl, vonzó nő, tetszem, tetszenek, nincs veszítenivalójuk

- Mert tisztelik a nőket

- Mert a korosztályom nagy része vagy öntelt olvasatlan bunkó, vagy önteltséget megjátszó frusztrált alak. Még azok is, akik irtó kedvesnek és romantikusnak mondják magukat. Pár kivételt ismerek, kolléga, barát, úgyhogy nem zárkózom el, de magamnak, úgy tűnik, ritkán találok értelmes harmincas-negyvenest

- A fizikai különbségeket inkább hagyjuk is, na, az egyértelmű

Nagyon nem érdekel, mit gondol rólam más, akinek eddig előítélete volt ezzel kapcsolatosan, annak úgysem változtattam meg, viszont aki eddig nem gondolkozott el, talán most hiteles forrásból alkot képet.

És ez jó így nekünk.

Egyébként nem csak a hajammal foglalkozom és pasizgatok, elkezdődött a tánc, a színház, barátokkal bandázgatunk, kreatívkodom, új hobbimra készülök, olvasok és sorozatokat darálok a reggeli készülődés közben, tévére kötve, wellnesseztem, tréningeztem, sokat dolgozom, Anyunak segítek vásárolgatni kaját, őszi ruhákat, próbálom tisztán és rendben tartani a lakást és a virágokat kisebb-nagyobb sikerrel.

Valaki ajánljon már immunerősítőt, két hónapon belül másodszor pusztulok le, megint köhögök, fáj a torkom, miközben szétrobban az emésztésem ÉS menstruálok.

komment

süti beállítások módosítása