HTML

Tervek

2015.07.17. 11:48 :: Tobber

Este egy órát barkácsoltam, de irtó szép lett, megérte. A keletkezett szemétnek kell keresni egy konténert, ennyit nincs pofám a kukába dobni. A régi bútort Ba exemnek ajánlottam fel, remélem, elviszi valamikor!

Ma meg kell ejteni a nagybevásárlást (bszódjon meg a kdnp), autómosatást és a rendrakást, mert beindul a werkli, hétvégét Zével töltöm, hétfőn munka után nálam házibuli, amire még valamikor sütnöm és dekorálnom is kell, utána éjjel még rendetrakni, kedden fogorvos, majd Szöszkével beszélgetek, vagy a zés hétvége függvényében akár mást is, szerdán Jóképűújkollégával fogok inni (hétvége függvényében akár... etcetc.), csütörtökön Csinikollégával fogok inni (nem hiszem, hogy a hétvége függvényében bármi változna, akármit is akar), pénteken mennék táncolni végre.

A köztes időben kéne multidolgozni, ugye, szülőkkel, barátokkal foglalkozni, úgyesetleg élvezni a nyarat és teraszon vacsorázni vagy strandramenni, meglátogatni a Keresztfiamat, társas bulizni, koncertrejárni, egy gasztrós vizsgálat még hátravan, mell UH időpontot sem tudom, mikorra kérjek, hajat mosni, vasalni, epilálgatni, körömlakkozni, mosni, vasalni, főzni, locsolni, sminkelni minden nap, TCsVexkolleginának beígértem ebédet és Bé is most akar szép épületeket nézni, Békát ezer éve nem láttam és örömmel tenném, mutogatnám az embereknek az átrendezett lakást és mittomén, mondjuk néha csak lazulnék... :)

komment

süti beállítások módosítása