HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Ízlés

2014.02.09. 16:39 :: Tobber

Sokszor mondják nekem, hogy ez vagy az a pasi a típusod, olyan mint az ízlésed, aztán leesik az állam, annyira nem bejövős. Jó, leginkább a negyvenkörüli piperkőc, körszakállas juppiktól ráz ki a víz, és külsőről beszélünk, hát nesztek, a lenti típus jön be nagyon.

Magas, gyönyörű alkatú, szép bőrű, szemű, szájú, gyönyörű arccsontozatú és száz százalék, hogy semmi közös témánk nem lenne, de külsőre nagyon bejövős.

vv6 kri.jpg

VV6, Krisztián

Minden hasonlóság Cukorfalattal a véletlen műve.

Ja, akkor most megyek izgulni, holnap d.u. 4 felé tessék szorítani, smsekre, csetre lehet, hogy nem válaszolok egy darabig ébren nem lét, vagy bódultság miatt. Fosok az újabb fájdalmas hetektől, a nyűgtől, a körülményes tornára-, munkábajutástól, munkától, és a fájdalomtól, három éve a fájdalomról szólnak a mindennapjaim.

Kicsit még kiélveztem ezeket a napokat, házibuli, színház, kajafesztivál és bandázás, táncok, farsang (nyertünk!), újrabedöglött, ideiglenesen működő autóval diétás kaja felkutatása, alig volt maradék már, de ide nyolc percre van a remek hely, szeretem ezeket a meleg, ködös, csendes téli napokat, megnyugtat és nem tolja az arcomba magát mint bármelyik évszak napos, harsány világa...

komment

süti beállítások módosítása