HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2011.07.26. 08:08 :: Tobber

TCsV a hivatalos szállítóm, tegnap elvitt meglepibulizni, rajtam tényleg meglepődtek, játszottunk gyerekkel, próbáltam értelmezni olyan közeledését, aki nem közeledhetne, sokat ittam, ami nem jó lábfájásra, de remek menzeszgörcsökre és -fejfájásra, és baromi sokat ettem, mert azt régen csináltam, szóval a ma reggeli Szomi hozta kávé üdítőleg hat.

A mai terv: semmittevés. De igazán. Erkélyre nem mehetek, mert vagy hideg van, vagy ha nem, a doki tiltotta meg, a tévétől tegnapra telítődtem, régen felvett divattervező-verseny műsorokat nézek közepes tervezőkkel (de még az ő tehetségüket is irigylem), meg vadászok doktor house-okra, mert lassan kapcsolóként csak most esett le, hogy mennyire jó pasi.

Anyu jövő heti szülinapjára készülne valami kicsi és szép és még sosem próbált kézimunka, de ahhoz kifinomult kézmozgás kéne, ahhoz meg nincs erőm. Na jó, megpróbálkozom vele, augusztus 6. után megy facebookra a fotója, addig lehet ott csemegézni az eddigiekből. (TCsV tegnap is kifejtette, hogy milyen részletesen és kifinomultan kézimunkázom és mindig tökéletesre sikerül. Hát, csak azért, mert van az ismeretségi körben olyan, aki nálam elnagyoltabban dolgozik, én még közel sem érzem ezeket tökéletesnek.)

komment

süti beállítások módosítása