HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

:)

2010.08.28. 22:38 :: Tobber

MKKP az ATV-ben. És még KO is vette a lapot.

"- Mi alapján gondolják, hogy nyernek?
- Statisztikai adatok alapján.
- Milyen statisztikai adatok?
- Kint van a kocsiban."

 

 

komment

---

2010.08.28. 19:53 :: Tobber

A fránya hidegfront elvitte a vérnyomásom, semmitől nem múlik a fejgörcsöm egy napja. :(

Este még elmentem utifotókat nézegetni táncosokhoz, egész jól emlékeztem mindenre a 6 évvel ezelőtti portugál körutunkról, de már ott KO voltam. Csak TCsV kibszott finom gyömbéres tojása dobott fel, eszméletlenül finom, a kérésemre dobta össze ismét.

Ma lemondtam egy randit egy kedvesfiúval, egy esti koncertet ahová a zenész hívott, egy bulit kollégákkal, meg egy különleges bulit, ahová láthatóan sosem tudok eljutni, de szabadtérhez 18 fok van már most. :S

Holnapra már lemondtam egy mozit (én, hihi, azt sem tudom már hogyan néz ki egy olyan), még egy randit, Srác is átjött volna de közbejött valami, viszont fogadok egy asztalost, hogy fabrikáljon olyan ágyat, ami segítségével reggel talán nem könnyezve kell majd felvennem a bugyit, lehajolni fogatmosni, kapaszkodva pisilni.

Meg tánc van holnap este, de attól elszoktunk július óta, a két tánctáboron kívül egyetlen tánctanítás, meg egy örömködés volt, most is csak csacsognánk sztem.

A mai félrefordítás a topmodell leszek egyetlen része alatt kb. 15x elhangzott kefe szó alapozással kapcsolatban. A brush ecsetet is jelent, bakker.
Hogyan képzelte a fordító, hogy kefével fel lehet vinni poralapozót? Vagy bármi sminket? :D

komment

---

2010.08.27. 16:08 :: Tobber

http://mollyblooom.blogspot.com/2010/08/blogger-bloggernek-farkasa-vol-58903118.html

Ezért nem lehet nálam sem kommentelni. Nem a kritikával van bajom, azt úgyis megírjátok, hanem hogy állandóan félreértelmeznek és folyamatos magyarázkodásra kényszerülök.

Amikor még hittem egy lánycsapatban, minden második levelezésem arról szólt, hogy nem vagyok olyan debil, mint amit ők hittek és debilkét kioktatták kb. óvodás szintű kérdésekben. És fel sem fogták, hogy olyan magasságú problémáim vannak, amik nekik kérdésként sem merültek fel soha.

Ők engem tartottak hülyének, én őket tartottam fogyatékosnak. Aki ismeri, tudja, kikről írok és kik ne vegyék véletlenül sem magukra. (És AZ se vegye magára, aki most dafke magáraveszi, mert nem fogok vele ábécésen levelezni! :DDD)
Azért mégis sajnálom, hogy az szétment, igaz azóta remek emberek közé kerültem, akit meg szeretek, most is tartok kapcsolatot.

//

Ma kaptam új számítógépet meg filmvászonméretű monitort a cégnél, a telepítgetés alatt babáztunk, a kicsi nagyon rám volt kattanva. Én meg rá.

Gyereket akarok!

 

komment

---

2010.08.26. 23:13 :: Tobber

Ma munka és kegyeshazugságos-két óra alatt-négy ember által összedobott egy mondat után Anyuval jegeskávéztunk-gyümölcskelyheztünk, majd elugrottam csoda Elíz nénihez tornázni, majd megnéztem egy autókereskedésben egy Mitsubishit a kerítésen keresztül és beleszerettem, majd apám telefonált, hogy őscimborájával már részegek, menjek értük, vigyem haza.

Namármost apám kb. alig iszik, akkor is max. két fröccsöt, úgyhogy nem vettem komolyan, de Imrebácsit ezer éve nem láttam, így tornacuccban átmentem az étterembe és még egy órát szórakoztattak. Azaz Imrebá azonnal rámnyomult, amint apu kiment, de csak röhögtem, hatvanakárhány éves, születésemtől ismer, nem mellesleg velem egyidős az új felesége kisgyerekkel és szeretem az első feleségét is. :D

Hazavittem a két kuncogó mackót.

komment

---

2010.08.25. 20:25 :: Tobber

...ééééés most elhangzott a Friends egyik legnagyobb félrefordítása, amikor Ross borzalmas szintetizátorjátékát hallgatják és le akarnak lépni:

"Tudjátok, itt van 3 saroknyira egy csillagvizsgáló!"

Egy miii? Egy Starbucks, bakker! :)))

komment

---

2010.08.25. 15:25 :: Tobber

A reggeli rádiós téma után a heppekről beszélgettünk. Tudom, hogy nekem van, de egyszerűen nem ugrik be, hogy mi.

Pl. a vécépapírt ötösével tépem le.
Pl. lépcsőn ugyanazzal a lábbal lépek, mint az előttem menő.
Pl. nem szeretek a járda repedéseire lépni, mert ott tuti jobban megáll a kosz.

Neked mi a hepped? :)

komment

---

2010.08.24. 19:58 :: Tobber

A francba, jönnek az őszi holmik, egyik divatmagazinban ki is szúrtam a Ki Nem Hagyható Bokacsizmát, isteni színben, tűsarokkal, szépséges mintával.

Ha 40 kg-os lennék, jobban állna, dehát kész anyagból kell kihozni a legtöbbet, nem mellesleg a hónapok óta állandósult fájdalmaim miatt nem sok idegem van diétázni, de mozogni sem. :S

komment

---

2010.08.23. 13:45 :: Tobber

Azért a rossz passz elért most is, aki miatt szomorkodom, megkért hogy hívjam, ha szomorú vagyok. Csak nem tudja, hogy pont miatta.
Meg vicces lenne szipogni a telefonba.
Meg utálok telefonálni.
Meg utálom magamat másra traktálni.

komment

---

2010.08.23. 12:29 :: Tobber

Hol tart ma már az orvostudomány!

30 éve vagyok allergiás, ezzel nőttem fel, ájuldoztam az oxigénhiánytól a turistacsoporttól lemaradva, mert apám túravezetőként kötelezővé tette a nyári zalai virágzó mezős többnapi meneteket. Most fogd be az orrodat 10 mp-re, engedd el 1-re, megint fogd be tízre, két perc után kókadás. Szted hogy bírnád ennyi levegővel napokig, közben az orrod folyik és az agyadig viszket, a szemed bedagadva és fáj, a szájpadlást megvakarni sem lehet, gyógyszert nem kaptam, menni kellett a gyorsabb felnőttekkel, a panaszom csak hülye hiszti volt apám szemében...

A negligálás volt a legmegalázóbb.

Sok évet kellett lehúznom a kirándulásokon, egész nyáron mentünk (télen nem, amikor kapok levegőt), a maradék időben a telken kellett kertészkednem, füvet nyírnom szédülve, prüszkölve.

Nem véletlen, hogy annyira meggyűlöltem a telket, hogy tíz évig felé sem mentem.

Aztán jött az első ütősebb allergiagyógyszer-orrspray-szemcsepp, közben kiegészült asztmabefújóval.

Azzal lehetett emberesen, napi 20-30 zsepivel kibírni.

Végül jött tavaly egy lelkiismeretes orvos, új gyógyszerekkel: idén a szezonban, április óta nem használtam el 30 zsepit. Ma rosszabb egy kicsit, de sem strandon, sem másutt nem jött elő. A szemem fáj egyedül, arra jó a csepp.

Csak szedni kell becsülettel. Ha kihagyom, már jönnek a tünetek. Nem adok több esélyt nekik.

komment

---

2010.08.23. 12:16 :: Tobber

Recepcióslányt keresünk ismét. Belváros, multi, de főleg magyarok jönnek-mennek, azért kell kevés angol, alkalmazkodóképesség a másik 3 recepcióslányhoz.
Vendégek fogadása, kártyakiadás, tárgyalófoglalás vezetése, kávébekészítések, telefonok felvétele, futárok, posta intézése. Nem mind egyszerre, ez megoszlik a lányok között.

Fizut, feltételeket nem tudok, ha érdekel, szólj.

komment

---

2010.08.23. 11:31 :: Tobber

Tegnap délelőtt kávézás-csövezés TCsV-nél, majd megint Velencei-tó, strand, kisvendéglőben ebéd, közben szülőkkel összefutás egy kis fejszecserére, este TáncosKát megvártam a ház előtt, ő az erkélyemen, el táncolni, amit untunk, hazamentünk.

komment

süti beállítások módosítása