HTML

---

2010.08.28. 19:53 :: Tobber

A fránya hidegfront elvitte a vérnyomásom, semmitől nem múlik a fejgörcsöm egy napja. :(

Este még elmentem utifotókat nézegetni táncosokhoz, egész jól emlékeztem mindenre a 6 évvel ezelőtti portugál körutunkról, de már ott KO voltam. Csak TCsV kibszott finom gyömbéres tojása dobott fel, eszméletlenül finom, a kérésemre dobta össze ismét.

Ma lemondtam egy randit egy kedvesfiúval, egy esti koncertet ahová a zenész hívott, egy bulit kollégákkal, meg egy különleges bulit, ahová láthatóan sosem tudok eljutni, de szabadtérhez 18 fok van már most. :S

Holnapra már lemondtam egy mozit (én, hihi, azt sem tudom már hogyan néz ki egy olyan), még egy randit, Srác is átjött volna de közbejött valami, viszont fogadok egy asztalost, hogy fabrikáljon olyan ágyat, ami segítségével reggel talán nem könnyezve kell majd felvennem a bugyit, lehajolni fogatmosni, kapaszkodva pisilni.

Meg tánc van holnap este, de attól elszoktunk július óta, a két tánctáboron kívül egyetlen tánctanítás, meg egy örömködés volt, most is csak csacsognánk sztem.

A mai félrefordítás a topmodell leszek egyetlen része alatt kb. 15x elhangzott kefe szó alapozással kapcsolatban. A brush ecsetet is jelent, bakker.
Hogyan képzelte a fordító, hogy kefével fel lehet vinni poralapozót? Vagy bármi sminket? :D

komment

süti beállítások módosítása