HTML

---

2010.08.07. 22:11 :: Tobber

Nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szorítva volt, úgyhogy én ünnepélyesen feladom. Vagy nem, de elkeseredtem. (Kollegina szerint ilyenkor szoktam összeállni a legnagyobb barmokkal. :D Ő annak tartotta Illetőt, Ba-t is. Joggal, naná.)

És érzem a szívem mélyén, hogy nehezen lennék boldog, mert nem ez az utam, de gyereket szeretnék, mert az az utam. Alig bírom rá magamat, hogy újabb és újabb sótlan, aszexuális ki(nem)sugárzású férfival randizzak, hallgassam a hülyeségeiket, amikor kicsit sem érdekel és egyre több erőfeszítésembe kerül végighallgatni. Tudom, hogy ezt tudat alatt érzik is.

Írtam Kedvesszöszkének.

Hiányzik.

Ez a legrosszabb, amit tehetek. Úgysincs értelme.

komment

---

2010.08.06. 21:43 :: Tobber

Felköszöntöttük Anyut a szülinapján, ma lett 64 éves!! :)

Őt is éltesse Isten sokáig!

 

,,,,

 

komment

---

2010.08.06. 16:27 :: Tobber

Reblog:

:DDD Bálnológus? Alias Mocisné? :))

Sztem a csoki klasszikus fáradtság/boldogtalanság/unalom-étel, ami leginkább este jelentkezik, reggel mit kezdjek egy csokival?

komment

Félrenap

2010.08.06. 13:20 :: Tobber

Ma nincsenek főnökök, kicsit lazítunk. Munka elvégezve.

Reggel a Westendben kezdtem egy kávéval, majd elmentem az előre megbeszélt időpontra a Douglasba, mert a bobbi brown ingyenes sminkelést hirdetett meg, és bb-t nem lehet kihagyni. :)

Az új, denim kollekciójuk tartalmaz egy gyönyörű fényű tust, arra már nagyon fájt a fogam. A sminkes lány kedves, elmesélt mindent, majd a megbeszélt szemsmink helyett egy teljes sminket csinált ha már egyszer nekilátott. :D Ez csak 3 termék vásárlásakor jár. Naná, hogy ennél többet vásároltam. Sztem 3-4 éve nem frissítettem fel a sminktáramat, ideje volt. Egész más árnyalatokat választottam, kezdek leszokni a bronzos-rezes-fémesméregzöld art deco árnyalataimról, lett világos-babás-fiatalosabb sok acélkékkel. :)

Persze jól bevásároltam ezekből.

---


komment

---

2010.08.05. 10:32 :: Tobber

Antiszociális lehetek, mert EK hívott, hogy miért hagytam vele félbe egy chat-et (simán elfelejtettem, hogy torna előtt irogattunk).
Az augusztusi nagy bulira úgy tűnik, ezentúl mindig úgy készül, hogy ottmaradok nála reggelig vidéken. (Nem fogok, aznapra más buli szerveződik.)

Szomi hívott, hogy akkor hányra megyek át a megbeszélt szokásos pálinkázgatásunkra, amiről egyáltalán nem rémlik, hogy szerdára fixáltuk volna, meg otthon neocitránoztam, úgyhogy halasztottuk.

A tavasszal ellopott mobilommal a naptárom is elveszett, augusztusra sikerült kapcsolnom, hogy újra kéne írnom, miután lemaradtam két szülinapi és két névnapi üdvözlésről múlt héten. Mára keveset bepótoltam.

Isten éltessen sokáig Béká!!!!!!

 

komment

---

2010.08.04. 23:32 :: Tobber

 

A második óra anyaga az ezüst medál, a rézből hajlítottat utána sajátötleteltem. Ezek már jobban tetszenek, vasárnap egésznapos tanfolyam, gyertek!

 

+++

 

 

ll

 

2

 

komment

---

2010.08.04. 12:26 :: Tobber

Két napig hordtam a táskámban a műkörömépítő szettet, hátha munkaidőben összedobom egy óra alatt, amíg nincs itt senki. Tömve volt minden iroda.

Mára nem hoztam könyvet, kézműves dolgokat (tegnap gyógytorna előtt beszereztem jópár követ, organzaszalagot, kis-nagy lógókat), erre punnyadás van, még légkonditól fájó fejjel, nyomott fronthatással. Pedig úúúgy ékszereznék!

A google readeremben 26 kézművesblog van beállítva, hogy jelezze, ha frissülnek, mások olyan tempóban attraktívoznak kreatívoznak, hogy irigykedek.

komment

---

2010.08.03. 23:38 :: Tobber

Tudom, hülye voltam, hogy meghallgattam Ba vinnyogását, hogy vissza akar szerezni, mert az neki nagyon jó lesz, de ismét nem hangzott el, nekem miért lenne.

Ma felvettem a telefonját, ezt kb. két óra ordibálás követte (addig megépítettem a műkörmömet és felraktam egy arcpakolást), hogy ő mindent megtett, miért nem értem meg, hogy neki milyen jó lenne megint együtt. Értitek, neki.

Mindent megtett? Heti hat különprogramra járt, de a barátai szerint elszámoltattam minden percét? Éééén? Sosem érdekel, hol jár, kivel. A hétvégi programját sem tette át péntekre, hogy legalább 1,5 napra elutazzunk? Nem vitt el könyörgésre sem kirándulni? Semmi ajándékot nem kaptam karácsonyra, névnapra, húsvétra? Csak ígérgetett mindent, a májusi lánykérés előtt inkább veszekedést provokált, hogy ne kelljen betartsa? Minden táncpróba és táncház előtt provokált, hogy ne érezzem ott jól magamat? A barátaimmal nem is állt szóba?
Nonstop balhék voltak, mert féltékeny TCsV-re, ezt most is megkaptam.
Neki tényleg jó lenne, hagytam hogy ne járjunk étterembe (mert nincs pénze, de heti két személyi edzőre igen, amint szétmentünk vett egy mosogatógépet, egy mikrót, egy nagy kerti sátrat, aha), helyette esténként fáradtan, fájó háttal is főztem, hogy örömet okozzak. De ő nem is akart boldoggá tenni, a kedvenc jégkrémem/virágom/túrahelyemet sem ismeri, betegen feküdtem itthon és a szüleim vásároltak be, mert 10 után járt haza.
Nem is akart ő boldoggá tenni, ő azt sírja vissza, hogy ápoltam a lelkét, eltűrtem a kényes hisztiket, meg finom kajákat ehetett itt.

Juj, de felhúztam magamat ismét rajta! Pedig 3 hónapja vége vele, de asszem most már kevéssé asszertíve, mint gorombán elküldtem a fenébe.

A nép örömünnepel, kalapokat dobál a levegőbe és konfettit hajít.

Csak én félek, hogy egyedül maradok.

komment

---

2010.08.03. 20:09 :: Tobber

Tegnap munka után még elrohantam gyógytornázni, szülőkhöz lángosozni, este beszélgetés, ma szintén gyógytorna, mai beszélgetést lemondtam, mert sztem nem tett jót az 1100 km alatt 17 fokra nyomott légkondi a kocsikban, sosem fogom megérteni, miért jó a harmincakárhány fokból a tizenhétbe ülni ugyanabban a ruhában, majd ki a harmindakárhányra, hogy jól fejbecsapjon, plusz fáj a torkom, az arcüregem, megy fel a lázam.

Azért remélem, gyógytornásznéni büszke rám, mert a kötelezők mellett immár felvettem a profi sportolóknak ajánlott feladatokat is saját lelkesedésből, ő meg örömmel tanítja.

A hasra fekvős gyakorlatoknál viszont határozott hátrány a 80F mellmagasságban.

komment

---

2010.08.02. 16:52 :: Tobber

Azt meséltem már, hogy az egyik kézimunka megrendelésem konkretizálása után ez jött ki?

"bross. viccesen elegánsan szolidan decens legyen. elegáns, mégsem hivalkodó." :DD

Köszi, Béká!
:)

komment

---

2010.08.02. 16:01 :: Tobber

Idézetek:

- Te fent vagy a farm alkalmazáson?
- Nincs időm rá, mert állandóan a strandon lógok Velencén. :D
TCsV/Tobber

//

- Te nem tudtad, hogy apáék évekig jártak latintáncolni anyával?
- Gondolom anyád vette rá apát, ugye? :D
Főnököm, az ügyvezető fia, amikor megláttam a trolimegállóban és elvittem a metróig/Tobber

//

Hétvégén jártam gyógytornán, meg ékszeres tanfolyamon, meg étteremben, meg izé, meg vasárnap estig strandoltunk, ahol kiderült, hogy már nagyon látszik a hátizmom, amire gyúrunk gyógytornán, meg este táncházaztunk, aholis TCsV-t még sosem láttam jobbkedvűen, aztán hazafuvar mindenkit, ma meg álomkór.

komment

süti beállítások módosítása