HTML

---

2010.05.16. 22:24 :: Tobber

Pénteken gyógytorna után elugrottam táncra befizetni a tánctábort (a terv monstre napozás a kiszűrődő zenére, úgyhogy legyen jó idő!), néztem a többiek táncát, hátsó keresztfogásban TCsV-vel egymás hátát masszírozgattuk. Neki annyira fáj, hogy pár hete fel sem lépett velünk.
Szombaton elmentem bőrfeszesítős masszázsra, aztán csak aludtam, mert elmosta az eső a szabadtéri tánciskolaoktatós bemutatós napot, ahol TCsV-vel egyébként is csak a gerinctornán akartunk mutatkozni. Ehelyett néha itthon végigtornázom a gerincerősítő gyakorlataimat.

Ma átmentünk a rákkal műtött expasimhoz, Anyu átkísért, féltem szembenézni. Egy jókedvű, mosolygó, gyógyuló embert találtunk ott, úgyhogy hangosan nevetgéltünk, meg bíztattuk, vittünk neki sok ételt, italt, én egy kulcstartót is varrtam.

Ő engem továbbra is az egyik legjobb barátjának tart, ezt smsben most megerősítette. Amikor csak tudok, megyek majd segíteni neki.

Anyut elvittem táncra, de nekem nem volt lelkem bemenni szivetsajdítani, 18évesre rácsörögtem, ő épp lelkibeteg, úgyhogy hazajöttem varrni.

Gullivermaci lenéz a tetőkre:

*

Ez a házsor épül műbőrből:

//
(Kb. 4 cm-esek, háttérben apám fonta tállal.)

komment

süti beállítások módosítása