HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2009.02.21. 18:49 :: Tobber

Rákerestem jutyubon, hátha érdekel valakit, miket táncolok mostanában hetente többször is. Csacsak név alatt rátaláltam egy egyvelegre, aminek első és utolsó tánca a két kedvencem, nehezebb, mint látszik. Nézzétek meg...
Bugarka rulez!

https://www.youtube.com/watch?v=eisq2319P7U

Egyébként semmi közöm a szerbekhez (továbbá a bolgárokhoz, makedónokhoz, trákokhoz, horvátokhoz, szlovénekhez, albánokhoz, görögökhöz, balkáni népekhez), csak kicsikoromtól néptáncoltam és idekeveredtem, ahol sok nehéz tánc van, mindig új kihívásokkal... :)
És lehet kurjongatni.

Aki nem hinné, hogy jobb egy dupla aerobic-óránál, nézze csak meg ezt. :)

komment

Surda

2009.02.21. 18:31 :: Tobber

Tegnapi bulin végre ihattam eredeti, Kubából származó 11 éves világbajnok rumot. Hát én ilyen finomat még életemben nem ittam!!
Kubai humorral fűszerezve is képzavar az este tematikájában: egy váratlanul felbukkant ismerőssel egy kis szerb csacsak-tánc autentikus miniszoknyában és magassarkú csizmában, majd hát surdát is énekelni-táncolni kellett. (Csak ő végig érti is a szövegét. :D) Nem hiszem, hogy bárki kedvét meghoztuk a balkáni táncokhoz ott, de nem is emlékszem, mikor táncoltam utoljára buliban. És a ma esti dilemma, hogy melyik táncra menjek, csak megerősödött, ő pont a másikra akar, mint az én ismerőseim nagy része. Pfff.

Jednom odletecse ptyice, ulice náse osztácse bez szúncá... :))

(Bár ennyit az orosztudásom alapján értek.)

És hogy ne maradjatok kubai vicc nélkül:
Fidel ellátogat egy spanyol bikaviadalra. Épp egy vad bikát fognak ki, már megölt két matadort, a torreádort, nem tudnak vele mit kezdeni, őrjöng. Lemegy az arénába Fidel, odainti a bikát. Az döbbenten odasétál, Fidel a fülébe sutyorog valamit, mire az állat holtan összerogy.
- Mondd, hogy csináltad, mit mondtál te ennek a bikának, hogy azonnal meghalt?
- Szocializmus, vagy halál.

Bocs.

 


 

komment

2009.02.20. 16:37 :: Tobber

Tegnap két óra jeges szélben csacsogás korizás alatt végleg elment a hangom, de a döbbenettől is elállt a szavam: Szöszkehuszonéves kitalálta, hogy nyáron menjünk el kettesben nyaralni egy szépséges mediterrán szigetre. Öh.
Végülis is időm van, pénz van félretéve, kedvem lenne, de nem tudom kiverni a fejemből azt az életképet, ahogy duci gazdag idősödő nő elviszi a tengerpartra zsengetestű frisshusiját némi zsebpénzzel elcsábítva... :))

 

komment

2009.02.19. 07:36 :: Tobber

* * -10,0 kg!!!!!! * *

...november óta. Nyár óta még több.

komment

2009.02.18. 23:11 :: Tobber

Ja tényleg, a kocsmás célzás lent vicc, nem kocsmában dolgozom, cégem húsz recepciós pultjának egyikéhez dőlve álldogáltam tárgyaltam éppen. :)

Ma táncon már szerveződik egy kis nyaralás, amikor kint alig lehet közlekedni a hótól, a kocsimra úgy ráfagyott, hogy feladtam a kivakarását. Legalább melegben van belül. :)))

Haza pedig Őszhalánték hozott délután. Hadd ne részletezzem: ezzel segítek magamnak túllépni M-en. Megy, köszönöm, jól vagyok vééééééééééégreeeeeeee!!!! :)

komment

2009.02.18. 10:40 :: Tobber

Ma mindenki hülye és rajtam kér számon dolgokat, amikért nem vagyok felelős, de fülönbe-fülönki.
Na jó, azért beugatok egyet, hogy talán nem engem kéne. :)

Kori remek, rég látott öregek dícsérik a fogyásomat és hiányolnak hogy ritkán járok, kedvenc és leghíresebb ottani koris elárulta, hogy évekig ő is járt abba a táncházba, amibe én járok, és jönni fog velem, aztán szöszkehuszonévessel (akinél szebben korizót még nem nagyon láttam!) táncházba mentünk és ittunk, merthogy ugye átfáztunk. Nagyjából ennyi. Nagyjából.

komment

Luxus

2009.02.17. 13:27 :: Tobber

Reggeli rádióműsor alapján elemzgettük kollégákkal, hogy milyen luxusra költünk és mit nevezünk egyáltalán annak. A mi szintünkön. Összegyűjtöttem (kíváncsian várom a tieiteket!):

1. taxi - hetente 2-3 alkalommal taxival megyek haza a városból (persze ha nincs velem a kocsi/nem visznek haza), nyolc után sosem bkv-zom, előtte sem mindig
2. takarítónő - decembertől havonta egyszer végig vízkőtleníttetem a fürdőszobát, sterilizálja a mosogatót, tűzhelyet, erkélykövet (madárkaki, brrrr), ablakot is pucol, és úgy ragyog a parketta, ahogy nekem sosem, pedig az én szereimet használja
3. masszázs - újra keresek masszőrt, havi 1x bele kell férjen, sokat fájnak-fáradtak az izmaim
4. élelmiszerből-kozmetikumból csak márkásat, vagy különben nem eszem-kenek semmit
5. valszeg az autó is az, hisz hetente 2-3x mozgatom meg, max. 30 km-ekre, de kényelmes és éjjel praktikus (ha otthonról megyek, akkor taxi helyett), és az is luxus, hogy fizetek cascot, vagy hogy nem magam mosom, hanem kézzel mosatom
6. (nagyon)drága korcsolya, mert abban kényelmes

Viszont:
Nincs devizahitelem (mert volt annyi eszem, hogy nem veszek fel devizában, hiába többet fizetek érte, ugye), a forinthitelem (lakás) az addignyújtózkodj-elv értelmében is csak havi 18e Ft, tehát nem veszek autót-berendezési tárgyat-szórakoztatóelektronikát hitelre, mert baromság, akkor inkább nem kell
Nomeg nem költök cigire, drogra, alkoholra is keveset, műkörmöt magam készítem, kozmetikusra-fodrászra nem nagyon kell, utazáson is spórolok épp

Ti jöttök! :)

komment

2009.02.16. 21:12 :: Tobber

Miért merül fel a kérdés, hogy minden úgy történik, ahogy leírom itt?

Igen. Nincs okom hozzátenni, szépíteni meg nem szépítek, ez a blog továbbra is aktuálisan foglalkoztató gondolataim leirata későbbi elővétel, mondjuk ki terápia céljából. Remek látni, hogy indult a blogom, mi foglalkoztatott akkor.

Sok mindent továbbra sem írok le, embereket például minimálisan szeretek itt megemlíteni, bár nyilván kitalálható, hogy nem egyedül járok korizni, vagy táncolni éppen. (Bár sokszor egyedül érzem ott magamat.)

Miért, van, aki hazudik egy blogban??

komment

2009.02.16. 16:54 :: Tobber

És olyan intenzíven esik a vizes hó, hogy a mai korit a csajokkal lemondtuk. Kori marad bent, holnap szöszkehuszonévessel megyek. Csütörtökön meg csajokkal. Közben kedd este 8-tól és szerdán este héttől tánc. Pénteken buli, szombat-vasárnap tánc.
Múlt héten kedden, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap néptáncoltam, min. 2,5-3 órát alkalmanként. Ha valakit érdekel, mitől fogyok. :D

Lehet, hogy rámfér ma a pihenés??

komment

2009.02.16. 15:41 :: Tobber

Na jó, egyszerre csak egy dologra koncentrálok, fogyok. Pasiügyeket utána intézem. (Illetve Őszhalánték pár hete telefonálgat, hogy hiányzom neki, lehet, hogy elhiszem.)
Már emailben is jönnek a visszajelzések a cégnél: "Te már megint fogytál. Gratula, ügyes vagy és nagyon jól áll. Gondolkodnom kellett, ahogy kijöttem a mosdóból, hogy ki az a sudár csaj a pultnál. Aztán a hajkoronádról megismertelek J"

(Kocsmában dolgozom. És hagytam a hajamat hullámosan száradni.)

komment

süti beállítások módosítása