HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

-

2009.08.29. 22:42 :: Tobber

Dühít, ha ezredszer is olyan naív vagyok, hogy azt gondolom, lehetünk barátok Ess-sel. Felhívott, hogy kiviszem-e Szentendrére táncolni, hamár úgyis arra megyek, én meg nem találtam okot, miért ne.
Aztán az ömlő esőben vizes ruhákban szétfagytunk, bíztatott, hogy igyak pálinkát, majd ő hazavezet, alhatok is nála.
A visszaúton vezetett, provokálósakat szólt be, majd elkezdte kritizálni a vezetési stílusomat. Hogy ő nem tud belekötni, de látott már nálam jobb vezetőt. Mindezt az én kocsimban, benzinemmel, én vittem ki és egyetlen dologban megingathatatlan a magabiztosságom: jól vezetek.
És egy kanyi köszi nem hagyta el a száját, hogy érte mentem. Úgyhogy volt képe kiszállni a kocsiból a háza előtt és otthagyni, hogy menjek haza, ahogy tudok.
Azaz biztos volt benne, hogy utánafutok kuncsorogva és nála alszom így is, tehát biztonságban van => bánthat. Lásd Görögo. első két napja, nem hitte el, hogy a másodikon kidobom ott.
Két lehetőség: vagy pálinkásan vezetek (1 pohár és 2 órával korábban, talán kitáncoltam már), vagy taxit hívok, reggel meg vissza. No ennyit ez nem ér, hazavezettem. Dühösen csapkodva a volánt, hogy hogyan bízhatok meg ebben az emberben, akiben sosem tudtam!
Magamat szídom!

És a hab a tortán: EK hív, hogy mikor érek oda, fél hét V. tér, jó, látni akar, majd kilenckor jelent meg, nem jött oda 20 percig, majd kb. 5 perc beszélgetés után lelépett, de hogy majd hív, hogy mikor lát. Az előző szavai meg arra utaltak, hogy járni akar. Most akkor mi is??

Az egyetlen pozitívumot (azon kívül, hogy a tér egy sarkában magyar nótát átírtunk és énekeltünk, amikor nem volt zene) az együttes frontemberével beszélgetés jelentette, megkért, hogy legyek a rajongójuk.
Még sosem dobáltam bugyikat szinpadra, bár lehet, hogy nem erre gondolt.

komment

kreatívkodás

2009.08.29. 13:17 :: Tobber

Ha hallgat valaki odafönt, én szeretnék kérni olyan Bé-típusú (mármint a papírkutya Bé) férjet, aki átfestegeti a tapétamintákat.
Főleg, hogy ma fél délelőtt fűrészeltem, szabtam, vasaltam, tűztem, szögeztem, szögeket hajlítottam, de a falamra már nem tudom felszerelni.

Erre kellett a képkeret-styrofoam-vászon-szögek:

 


gyorsan feldobtam rá a bizsuim kb. egytizedét, a többit majd falraszerelés után

 

komment

Rend

2009.08.28. 20:46 :: Tobber

Gatyábarázás hatásos lehet: EK pincsiként telefonált és programokat akar, Ess felhívott szomorúan, hogy miért nem táncolok ott éppen, hallgassam csak a zenét. Nincs kedvem táncolni. Sem.
//
Anyu életét kéne segíteni, de ő sem szól bele az enyémbe, nekem sincs jogom az övébe.
Ahhoz meg nyúl vagyok, hogy Apám elé álljak és rondán kiosszam, hogy a nő, aki felnevelt neki egy nemdrogos, nemnagyondegenerált gyereket, akiről az évek alatt kiderült, hogy megáll a lábán és még értelmes elvei is vannak, az a nő, aki a xaros gatyáját mossa, a mosdóban takarít utána, eltűri a faxságait, ugrik minden sóhajára, és még így sem jut el a gyakorlati lépésekig, hogy kirakja, azt vagy tisztelje, vagy én megyek át mindennap és lekötözöm Anyut, nehogy ugráljon neki.
//
És eljött a nap, hogy nem tudom követni, mikor melyik tánc lesz. Ezer táncház, ezer helyszín, ezer logika a harmadikpéntekek, mindenmásodikhéten, ugyanazokmindigmáshol, több éventecsakegyszer defixnapon, pároshetek és milyenünnepek, még a nyári logika szerint is megy, meg az évközivel is kezdődik, két új hely is (aminek innen is jippííí!), és bár van egy egységes programnaptár kb. a fele eseményről, de azt az egyik együttes vezetője vezeti, és azokra a napokra, amikor ők bárhol is fellépnek, nem írja be a többit.

komment

-

2009.08.28. 20:20 :: Tobber

sablon: http://zuna4.freeblog.hu/

komment

-

2009.08.28. 17:06 :: Tobber

Apám egy akkora farok, hogy Anyám helyében én már szívlapáttal mentem volna neki!!!!
Anyu egy tündér, aki mindent tűr, és most hogy Apám megint ekkora barom, Anyu engem kérdez, hogy még mit tegyen vajon meg neki, hogy ne legyen ilyen elégedetlen.
A frászt, Apámnak nagyon jó így, és hálátlan, hogy feltétel nélkül megkap mindent. Anyu otthon ül és várja, isteni ételeket főz, süt, takarít, mos, vasal, ugrik, szolgalélek, oda megy, ahová Apu rángatja a gombászástól az ecseriig. Épphogy tojni kéne rá, akkor összekapná magát.

Hülye vén majom! Anyunak beadja, hogy otthon alszik délután, és kiderül, hogy nőnél volt, amíg Anyu ügyetintézett? És még hányszor? És hány évtizede ezt csinálja!
És joga van alázni Anyut, hülyének tartani, meg tolvajnak (Anyut, bazmeg!!, aki megfogta a pénzt neki), és úgy beszél vele néha, hogy felpofoznám.

Ebben nőttem fel, én sem bízom pasikban, és ugyanúgy tűrtem minden lelki és testi megalázást (megcsalásokat, millió szembehazugságot, ütést, lelki terrorokat több pasitól is) évekig, mint ő. Nem volt jobb minta.

Most ezt szenvedem, de ilyet soha többet. Erre mondta Drpr, hogy bokszoljam már végre a pasikat, hogy kiadjam magamból!
Nekem szorul össze gyomrom, ahogy ezt Anyutól meghallottam!!
El akar menni Drpr-hez. Ajánlom neki, akár helyettem is.
//
Miért csodálkozom az önkéntesmagánnyugdíjpénztáros papírom összesen során, amikor több mint tíz éve gyűjtök rajta és évek óta havi negyvenezret befizetek rá?
//
Életem első kontyát tűztem fel, már értem, miért jó hosszú hajúnak lenni!! Feleannyit (értsd kettő helyett négynaponta) sem kell hajatmosni és a rövid hajat minden nap állítgatni kellett.

komment

-

2009.08.27. 23:23 :: Tobber

Szerintem a Monk, vagy a Lesz ez még így se Jack Nicolsonos figurák mániákussága a valóságon alapszik és nem is érthetetlen, valszeg az írók is élnek át hasonlót.
Például az utcán a repedéseket átlépni logikus mánia, a repedésekben sokkal több kosz áll meg.
Azt még nem tudom mivel magyarázni, ha mégis rálépek egy repedésre, miért kell utána a másik lábbal is.

komment

-

2009.08.27. 20:29 :: Tobber

Nem megy a logisztika, előbb strasszozzak-fényezzek műkörmöt és aztán egyek feketeszedret, vagy előtte egyek és úgy színez be?
Vagy egyem villával.
Nagy gondjaim vannak, mióta szingli vagyok.
EK tegnapi három felnemvett telefon után utánam kajtat, mára bulizni hív, holnap felhív nekem fontos embereket, szombaton megnéz táncolni.

Tááááncolni akarok non-stop!!!

Már volt, de kedvenc. Felhívnám a figyelmet a sok kurjongatásra. Antistressz-hatás garantált.

 

komment

nesztek egy kis XX. századi komolyzene, bizonyítva, hogy az gyönyörű (hárfával)

2009.08.26. 20:44 :: Tobber

komment

hangulatom (az öregek a végén)

2009.08.26. 20:30 :: Tobber

komment

2009.08.26. 20:30 :: Tobber

komment

2009.08.26. 20:23 :: Tobber

komment

A terápia, amiről itt nem szoktam mesélni

2009.08.26. 19:26 :: Tobber

Drpr helyesel Bé azon meglátására, hogy azért vesz körbe ennyi idióta pasi, mert minden hülyéhez kedves vagyok.
És szerinte annyi, de annyi mindent lenyeltem exPasi öt éves és Dris négy éves együttélése alatt, hogy a mostani nem táplálkozom túl sokat, az öt nagyüveg nutella néhány kiló baconnel normális! reflexek oda vezethetők vissza. Node azoknak már évek óta vége! És akkor a kiborulás egyetlen csótány látványától? Jó, tényeg idegölő volt, ahogy exPasi ignorálta a bogártalanító kísérleteimet, tuti ki akart készíteni akkoriban. :S

Most legyek szíves egy fél évig csak boxzsákként tekinteni a férfiakra.

Persze én tiltakozom, de sztem azért túloz, hogy a fenti meglátásból kimásszak végre.

És Illető úgy érezte, hogy ennyi terápia neki már elég és meggyógyult. Drpr szerint még kb. tíz év van hátra.
(És az sem segít szegénynek, hogy épp lelkiterror alatt tartom a cégnél, valamint naponta teszek néhány csipkelődős megjegyzést a ruháira, kinézetére.)

Vagy ha összerakom a képet: Drpr dühös Illetőre, hogy nem visz a magánrendelésére tíz évig sok pénzt, ezért akarja, hogy őt is boxoljam.

EK hívott, leráztam.

komment

Morzsák

2009.08.26. 11:47 :: Tobber

Szép volt, Loki!
Debreceni kollégáink nagyon büszkék. Igaz, mi is. (Bár a fradiénak azért jobban örültem. Khöm.)
//
- Tobber, te észrevetted, hogy újságosbéci végig a melledhez beszélt?
- Igazából mindennapos eset, fel sem tűnik.
//
Tegnap beállított Ess a munkahelyemre. Hogy ő épp errejárt. Elugrottam vele 20 percre, megbeszéltük, hogy melyik táncon találkozunk, nem értem, mit akart.
//
Anyám szerint hiperaktív vagyok, aki most adja ki magából, hogy gyerekkorában órákig elvolt egy legókockával. Mondja ő, aki épp a telken fogadja a vendégeket, nemsokára megy Párizsba, majd levezetőnek utána a török riviérára.
//
Miért mondják, hogy a nagyvárosban idegenek az emberek? Csak tegnap: reggel a cégnél lévő pékes kérdezte, hogy miért szemüvegben vagyok, délután a másik pékséges sráccal beszéltük meg, hogy mikor jön a baba (mármint náluk, ugye), a kollégája megsértődik, ha nem az ő sorába állok be, a zöldségessrác messziről integetett, naszóval nem értem.
//
Geoszabó László saját bevallása szerint tavaly megnyerte a BKV gyerekrajz-pályázatát, mert elfelejtettek korhatárt megjelölni és elindult: http://www.magyarnarancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=19590
//
Nem voltam a helyszínen, Kollegina meséli, hogy főnököm megkérdezte tőle, hogy Tobbert nem lehet felbosszantani.
- De igen.
- Mivel, mivel?
- Ma reggel is f kollegina nagyon felhúzta.
- Mivel?
- Hogy irtó lassú.
- Nohát, akkor mázlija, hogy nem vett részt az előbbi megbeszélésen.
De miért akart felbosszantani??

komment

Átváltozómester

2009.08.24. 17:05 :: Tobber

Főnököm íííírtó szexi huszonkét éves fia ma nem ismert fel, bemutatkozott és magázva az apját kereste. Legutóbb múlt szerdán látott. Igaz, akkor kontaktlencsében és göndör hajjal, ma szemüvegben és kihúzott tincsekkel.
Könnyen leszek rejtőzőművész.
//
Ess tegnap este írt, hogy a zene jó volt és Gábor is ott volt.
1. fogalmam sincs, ő hol volt, én a várban
2. milyen zenét hallgatott?
3. milyen Gábor volt hol?
4. miért kell erről nekem tudnom, nem kérdeztem semmit
Anyám hívott, ugyanott táncolt Ess, mint ő. Szerinte Ess nyúzottnak néz ki, Vörikével hótbunkón bánt (ezt múlt héten eljátszotta BezzegExével is, akiket előtte mindig körbeugrált, ezzel szemben ha én ott vagyok, nem száll le rólam) és szünetben csak pasikkal beszélgetett (ilyet még sosem), sőt volt, hogy pasival táncolt.
Jesszus, beteg.
Jókat szórakozom rajta.
//
Valaki vegyen velem ruhákat, mert kell. Őszi cipőkbe már szeretek bele, táskák is jöttek szépek szembe, felsőkkel harcban állok.

komment

süti beállítások módosítása