HTML

Rend

2009.08.28. 20:46 :: Tobber

Gatyábarázás hatásos lehet: EK pincsiként telefonált és programokat akar, Ess felhívott szomorúan, hogy miért nem táncolok ott éppen, hallgassam csak a zenét. Nincs kedvem táncolni. Sem.
//
Anyu életét kéne segíteni, de ő sem szól bele az enyémbe, nekem sincs jogom az övébe.
Ahhoz meg nyúl vagyok, hogy Apám elé álljak és rondán kiosszam, hogy a nő, aki felnevelt neki egy nemdrogos, nemnagyondegenerált gyereket, akiről az évek alatt kiderült, hogy megáll a lábán és még értelmes elvei is vannak, az a nő, aki a xaros gatyáját mossa, a mosdóban takarít utána, eltűri a faxságait, ugrik minden sóhajára, és még így sem jut el a gyakorlati lépésekig, hogy kirakja, azt vagy tisztelje, vagy én megyek át mindennap és lekötözöm Anyut, nehogy ugráljon neki.
//
És eljött a nap, hogy nem tudom követni, mikor melyik tánc lesz. Ezer táncház, ezer helyszín, ezer logika a harmadikpéntekek, mindenmásodikhéten, ugyanazokmindigmáshol, több éventecsakegyszer defixnapon, pároshetek és milyenünnepek, még a nyári logika szerint is megy, meg az évközivel is kezdődik, két új hely is (aminek innen is jippííí!), és bár van egy egységes programnaptár kb. a fele eseményről, de azt az egyik együttes vezetője vezeti, és azokra a napokra, amikor ők bárhol is fellépnek, nem írja be a többit.

komment

süti beállítások módosítása