HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Árnyalatok

2009.03.15. 23:55 :: Tobber

Ess: - Te nem reggelizel és nem vacsorázol?? Hú! Hogy csinálod?
Tobber: - Én tízóraizom, ebédelek és uzsonnázom.
- Ja, az ugyanaz.
- Nem.

komment

Ismeretlen blogolók

2009.03.15. 13:12 :: Tobber

Két olyan magánblogot olvasok, ahol nem sokat tudok az írójáról, és ő nem is ismer.

Mindkettőt a kezdete óta. Ma megröhögtettek:

"ma délelőtt kapáltam kicsit, majd ültem a napon és fröccsöt ittam. gyanúsan rövid giliszták voltak mindenhol, de próbáltam nem arra gondolni, h egy szörnyeteg vagyok."

(agnus)

"tudom, hogy a depressziós személyek álcázott segélykiáltásai sokféle formát ölthetnek, de azt valahogy nem tudom elképzelni, hogy istentelen röhögésben manifesztálódnának, márpedig a Don másfél órán keresztül konkrétan kacagott ebéd után. Részben azért, mert kapott egy darab kenyeret, és az mindig öröm, részben azért, mert a Nővére Nézte Őt, illetve szerintem azért is, mert -- tadááám! -- növesztett legalább egy fogat alulra."

(lucia)

komment

Péntek 13. és a fekete macska

2009.03.15. 12:06 :: Tobber

Pénteken munka után hogyvagy-hogyvagy Őszhalántékkal, utána rohanás táncra, aholis M. első félidőben tündér, majd szőke 23 éves tünci megjelenése után suttyó, kiderült, ő hívta ide, vele akar összejönni.

Amikor mosolyogva rákérdeztem előttük, hogy minek írogat zaklató-visszaszerzős smseket naponta, elvörösödött és a folyosóra hívott, ahol elmagyarázta, hogy ő engem akar, de egy hónapja nem vagyok kedves. Miután vérig sértve kidobtam? Ja. És hogy nem fogom őt megérteni, mert egyedül van ezért neki pocsék, nekem meg van családom és barátaim. (Neki is voltak, de nem ápolta velük a kapcsolatot. Én hibám?)
Rákérdeztem, hogy ha engem akar visszakapni, akkor miért a táncon flörtöl, és ha engem szeret, hogyan tudja mindezt együtt. Úgyhogy azért, hogy rövidre zárjam a témát, elárultam, hogy Ess-sel - akit jól ismer - pár hete együtt vagyunk.

Éjjel felhívott még, hogy beszéljük meg és kezdjük újra.
Majd reggel fogadott egy sms, hogy tudtam, hogy Ess-t nem bocsátja meg(???), és mindent tönkretettem(???).
Hogy pár hét keksznélküliség után egy férfias, rámgerjedő pasival összejövök, szakítás után? Nem érzem magamat hibásnak...

Tegnap d.u. Ess áthívott Kinget és engem, főzött nekünk vacsorát, utána el táncolni hajnalig, és hiába nem mutatjuk, sztem többen levették, hogy Ess-sel vagyok. Éjjel hozzá sétáltunk haza, most jöttem kicsit összekapni magamat itthon, megyünk kutyát sétáltatni.

És nagyon fura érzés arra ébredni, hogy a hatalmas fekete macskája kb. 10 cm-ről nézegeti az arcomat. :DD Jóban vagyok vele, de éjjel lepakoltam párszor az ágyról.

Apukám amikor felhívtam az adjunktus dicsérő szavait elmondani, azonnal lehurrogott, hogy te csak ne vedd azt készpénznek, hogy nem kell többet fogynod, szedd össze magadat.
De tegnap rámnézett és aszonta, hogy már vékonynak tűnök... Most örüljek?

komment

Elismerések

2009.03.13. 10:35 :: Tobber

Nahát, telefonál társcég azonos beosztású kolleginája, hogy már nyár óta mennyit hallja a főnökétől (kedvenc németemtől), hogy én micsoda csodás anyagot állítottam össze a saját főnököm egyik külföldi útjára és hogy most ő is hasonlót akar.
Hát jó, átsétálok hozzá (a Csőrikés pólómban), fél órám akad...

Pécsi kollegina meg azért hálálkodik, mert a mi meglévő és tök fölösleges készletünket kölcsönadtam neki, amíg nekik nem lesz.

Hihetetlen pici dolgokkal lehet embereknek örömet okozni. :D

komment

Csőrike

2009.03.13. 10:25 :: Tobber

Bevallom, konzervatívan unalmasan öltözködöm. Legújabb divat, de vadhajtások nélkül.
De ma vadat akartam hajtani. Ezért fekete alapon 30 cm-es, óriási, sárga, mogorván néző Csőrikés pólóban virítok. Senki nem bírja ki mosoly nélkül.
Alapból tartok a feliratos-figurás pólóktól, mert a domborminta miatt nem mindig látszik a felirat. :)

Tudtátok, hogy frissen-MDF-közeli Bokros Lajos villamossal jár?? Láttam. Nem sármos.

M. mai sms-e arról szól, hogy egy hónapja szakítottunk, és hogy eddig is fordulóztunk... Aha, az 5. havira el sem jött, mert épp hiszti volt, a félévesre 5 órát késett hülye indokkal. Menjen már a francba.

komment

Kikezdtek velem

2009.03.13. 09:03 :: Tobber

Háde mondom én, hogy úúúúgy néz rám állandóan. De csak most tudtuk meg, hogy leszbikus. Dehát eddig is ezt mondtam! De már tuti. Nekem már a nézéséből biztos volt. Kár, hogy nem szép szegény. Most akkor te akarsz engem, vagy meghagysz neki?
A pasik furán látják a témát.

komment

Zenehallgatás

2009.03.12. 23:56 :: Tobber

Nem dobtam ki Esst, csak mozdulatlanul feküdtünk a mécsesfényben. Ruhában, összebújva. Nem találok jó beszédtémát...

És El válaszolt, meggyőzően írja a semmit. Ha rossz passzban lennék, már tuti ugrottam volna (a karjaiba), de régóta nem vagyok ennyire rossz passzban. :) Pasik nyüzsögnek, egy meg csak belémesik végre! :))

 



komment

Stáblista

2009.03.12. 23:52 :: Tobber

Kaptatok fent egy kis magyarázatot, néhány nicket frissítek, több infóért írhattok...
Bocs, aki szerepel itt, és kihagytam, útközben lesz hozzájuk is magyarázat. De már kezdett bonyolulttá válni életem pár szereplőjének beazonosítása. :)

komment

Kanálgép

2009.03.12. 14:19 :: Tobber

kanálgép az egyetlen eszköz, amin olyan konzervnyitó van, amit balkezes is tud használni. Nagyjából.

komment

Hip-hop a néptáncon

2009.03.12. 11:08 :: Tobber

Isten ments, hogy úgy várjak mástól tiszteletet, hogy nem érdemlem ki. De El-lel szemben kiérdemeltem volna...

Említettem már, hogy ősz óta 20 cm-t csökkent a haskörfogatom? :)) Bibi.

Tegnap táncon nem voltak ott az "öregek" (M., mostani liezonom, etc.), és így sokkal felszabadultabb a korosztályommal. Tegnap végig viháncoltunk.
Egy idő után már zavart minket a népzene (na ja!), úgyhogy kitaláltuk, hogy kimegyünk, az mp3 lejátszóm tele van naughty by nature-rel, house of pain-nel, meg public enemy-vel, és kint fogunk jump-olni így:

http://www.indavideo.hu/video/Naughty_by_Nature_3

Tehetséges táncosok vagyunk, meg kell állapítani.

Csak nagyon elröhögtük a dolgot.

Dehát ott úgyis infantilisak vagyunk, múltkor pont a tánctanár elé állt be egy nagyon szétesett mozgású kezdő, hát agyonrángatta őt. Erre a másik oldalán álló profi is elkzedte összevissza rángatni, rajtuk röhögtünk végig. (Ismerős volt, idegen kezdőn nem röhögünk.)

Magas a humorküszöbünk...

komment

Rég halogatott levél El-nek

2009.03.11. 23:26 :: Tobber

Szia El!
Épp Németországban jártam, ott olvastam az indexes cikket is, már akkor terveztem a választ.
Azaz egy kérdést: miért?
Miért fontos neked az, hogy velem újra kapcsolatban legyél, akármilyen szinten is képzeled azt?
Miért nem voltam fontos akkor, amikor velem lehettél?
Ez olyan lehetőség volt, ami elúszott. Lehetett volna belőle akár mélyebb kapcsolat, akár a szó legigazabb értelmében szellemi barátság.
Bár azt sosem értettem, hogy miért tartasz okosnak, gondolom, ez hízelgés, tudod, hogy gyenge pontom. Inkább beszélgetni jó velem, a kérdéseim találóak, generálnak új gondolatokat.
Miért jelentkeztél? És miért éppen most? Fel akarsz vágni a médiaszerepléseiddel? Vagy elfogytak a barátok?
Megosztó a véleményed?
Szükség van bólogatójánosra esetleg?
Nem. Az értelmes emberek nem nézetek alapján barátkoznak, hanem jellembeli hasonlóságok miatt. (Ami között ettől még van összefüggés.)
És én nem vagyok hasonló hozzád. Én nem kések. Nem tűnök el a találkozók előtt nyomtalanul. Nem hagyok ott bárkit egy étteremben hisztiből. Nem ködösítek a magánéletemről, hisz nyilvánvaló volt, miért nem alszol velem, tartott még Oval a kapcsolat, aztán Evel kezdődött már. Azóta is vele vagy. Az önbizalmamat kicsit rombolta, hogy vajon miért nem én, de ez mára lényegtelen. Akár téves a következtetésem, akár nem.
Egyszerű a távolságtartás: nem kaptam tiszteletet. Amit mindenkitől elvárok. Amit én is adok.
Tartom ennyire magamat.
Írtad, hogy harag van. Nincsen, legalábbis én nem haragszom. Inkább megszűröm, hogy kiket engedek közel. És ha valaki nem tisztel, nem lesz a barátom.
Biztosan felszínesnek hangzik tőlem a viszonylag sima gondolatmenet, mert régen engedtem vadhajtásokat. De most már tisztelet nélkül sem munkában, sem magánéletben nem kooperálok. Ha nálad nem sikerült kivívni, most sem sikerülne.
Látom, a hangnemváltással szeretnél közeledni, ez jó lépés.
De messze van attól, ami mára alap nekem.
Most az villanhat át az agyadon, hogy arrogáns lettem. Nem, ez csak önvédelem.

komment

Erotikus

2009.03.11. 15:02 :: Tobber

Meglestem, milyen kifejezésekkel találnak rám böngészőkből. Például:

"erotikus történetek a kiéhezett nő"

Pedig mostanában tök visszafogott vagyok!!

Sok szexet az emberiségnek!!! :)))

komment

Horgászdamil

2009.03.11. 12:20 :: Tobber

Tegnap tánc után taxival haza. Óriástáskám mélyén eltűnt a bankkártyám. Bíztatom a sofőrt, hogy legyen türelemmel, megvan ám az, csak néhány dolog eltakarja. Kérte, hogy soroljam már, mi van a táskámban, kíváncsi a női retikülök tartalmára. :)

- Zsepi, tánccipő, sminkkészlet, csoki, torokcukorka, savlekötő, óvszer, bérlet, hajcsatok, szappan, fényképezőgép, zöldtea és egy köteg horgászdamil.
- Egy miiii?
- Horgászdamil.
- Hát, atomtámadás után csak a nők fognak túlélni... :D

Megj.: a horgászdamil gyöngyfűzés miatt van nálam.

komment

Kísért a múlt

2009.03.10. 23:10 :: Tobber

El tudja, hogyan kell betenni a lábat a malacok házába:
"Kedves Tobber!
[...] Sajnálom, hogy a közöttünk lévő kapcsolat megromlott annak idején és tudom, hogy ez az én hibá(i)mból történt. Azonban úgy gondolom, hogy egyszerűen túl kevés az értelmes ember ahhoz, hogy azok haragban maradhassanak (már feltéve, hogy én az értelmesek közé tartozom, mert ezt jelenleg sokan és erősen vitatják!).
Arra kérlek, hogy "fogadd pozitívan" a levelemet, amit nagyon nem volt kellemes megírni, pedig tudom, hogy így helyes!
L"

Ez fura. Én nem haragszom rá. Egyszerűen csak nem fér bele a szűk körbe, akikkel barátkozni akarok. Hiába eszméletlenül okos, sőt engem is annak tart. (Ez itt ellentmondás, mi? :D) Pedig így is rengeteg hülye van körülöttem, ma is egyik ígéretet tett az én nevemben, ami rendkívül kínos, és ég az arcom, hogy hogyan fogom megmondani a közös ismerősnek, hogy bocs, de mégsem, mert én ezt nem akarom. Áh!

És új liezonomat is ki kéne már dobni, csütörtökön csak ezért felugrom hozzá. Ciki, de válogatnom kell. És hála Drprnek már elhiszem, hogy rossz párkapcsolatnál a semmi is jobb. (És hála Anyukám harcainak és talán saját kitartásomnak anyagilag is megengedhetem, hogy nem szorulok férfiak egzisztenciájára.)

Ma egy kollegina kifejtette, hogy PONT három kilót adjak már csak le, mert úgy lesz jó. Hurrá, ő eddig még nem szólt bele! Hááát, én nyolc-tíz kg párti vagyok. Plusz egy mellműtét. :S

Béká, a ma reggeli email megijesztett, máskor ilyet csak a kb. 10 óra körüli reggelim után küldjél, mert nem lesz étvágyam! :))))

komment

Srác szíve

2009.03.10. 16:26 :: Tobber

Megvan Srác enyhe távolságtartásának oka: épp szerelmes. De a hülye csak most mondja. :)
Egy szabály a szeretőtartásban: várjuk meg, míg elmúlik a szerelme, mert olyankor elvarázsoltabb. Rám is igaz.

komment

süti beállítások módosítása