HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Kulcs

2009.05.07. 16:08 :: Tobber

A meglepetésbuli visszhangja nem csak a vendégek, de Ess felől is nagyon pozitív, mindenkinek hajtogatja, hogy mennyire fontossá lettem a szemében ezzel, és hogy érte ennyit...
A héten három táncházban szeretne felvállalni, én meg sodródom.
Igaz, kettővelezelőttiexe szólt nekem, hogy túl gyorsan haladok, ami azért vicces, mert soha, egyetlen programot sem én szervezek, ő hív, nyomul, programozgat. És nem egyedül keveri a xart, nem kevés rosszindulat rejlik néhány emberben (úgyhogy tegnap is pityergés, három haver ült körbe és vigasztaltak, remek csámcsognivaló lesz a némbereknek).
Ess is visszahallott már rólam pletykákat. Jó. Rosszindulat helyett inkább dgnának rendszeresen, az segít helyrebillenteni őket.
Viszont hallok jókat is tőlük: már most több programunk volt Ess-sel, mint VoltNőnek közel két év alatt. De egyébként is hülye női voltak, ki is van még akadva szegény.

Kedd este lebeszélt a táncról, vacsorát főzött a lányáéknak és nekem, majd a szülinapjára kapott édes rajzokkal kommentált párkapcsolati kalauzt forgattuk vihogva.
És amikor megérkeztem, boldogan húzott be a szobába, hogy megmutassa, begyújtotta a kandallót, amit imádok.

Aztán hogy ne kelljek vele hajnalban, inkább adott egy kulcsot, hogy ha indulok, rejtsem el vhová. Reggel azért felkeltem kávézni vele, és aszonta, hogy ne is rejtsem el, hanem legyen mindig nálam, mert máskor is szükségem lesz rá - és zavartan vigyorgott.

Kaptam kulcsot a házához, juhééé!!! :))

Ezer programot leszervezett ám minden szabad percünkre, úgy hívott fel, hogy de jó, pörgünk! :)
A kedvenc mondatom. Másnak is híreszteli már, hogy én is hasonló fajta...

komment

süti beállítások módosítása