HTML

2008.06.08. 19:31 :: Tobber

És a pasas végre bemutatott annak a csapattársának, akivel a pletykák szerint kavarok. Csak mi nem tudunk róla. Egymásról sem eddig. :DDD

Gyk: Sráccal nem (sem) járunk. Én adok tanácsokat a randijaihoz. Azt, hogy mást csinálunk, nem járásnak nevezem.
:D

komment

2008.06.08. 18:12 :: Tobber

Hétvégi nagyvezetés, sokparkolás, ezer ember-háromszáz ismerős, szurkolás 6 helyszínen, szervezés, ismerkedés, két nap vidéken. Régi főiskolás emlékhelyek meglátogatása. Görhoki-helyzet felmérése.

Másfél éve, céghez belépve történt a kreol, gyönyörű testű, 195 magas, izmos, sportoló, férfias kolléga kiszúrása. Kollégák össze akarnak hozni vele, ő kollégája lebeszél, szte buta hozzám. Másfél évig csak csacsogás. Pénteken ő utalgatások a hétvégére. Szombaton egész nap/este ott lógott, ahol én beszélgettem, többtucat emberrel csevegtem, mindig ott termett. Hozott innom, ennem, szervezkedett, együtt néztünk focimeccset, meggyőztük kedvenc kollégámat, hogy vagy helyet cserél vele, vagy rajta keresztül flörtölünk, majd utalgatások.

Mivel én utsó pillanat, nem volt szállásom, a telkünket céloztam meg, oda 15 km. A pasasnak volt szállása, de mivel sokat utalt rá, hogy velem akar inni, én viszont vezetek, háááát... szte előbb menjünk a telekre, utána ihatunk. Együtt. Ja.

Tényleg szép teste van. Khömm. Finom vele... Aludtunk éjjel egy egész órát. Én csak vezettem, de ő ma sportolt! :) Láttam fejét, kicsit fáradt... Listámról kipipálva. :)))

Srác arra volt egész este, de mivel vele kerüljük a feltűnést (ezek után senki nem is hinné, hogy vele vagyok, nem mással!), ezért sztem nem vette észre. Pedig veszettül féltékeny rá. Joggal.
(És a pasas kollégája is, fél este piszkált, hogy mit akarunk egymástól. Nem fogom egy 40 éves férfinak magyarázni.)
:)

komment

2008.06.05. 23:37 :: Tobber

Elmélkedtem Drpr szükségességéről egy ideje. Aztán látom, más is ide lukadt ki:
Hála neki magamat teljesen normálisnak tartom, az embereket viszont elmebetegeknek.
1-2 kivétellel.

Hát ez ám a zsákutca, eddig legalább tudtam valamit tenni, innentől meg kell tanulni kizárni az egészet???

//

Ma moziban jártam. Igen, idén másodszor, úgyhogy jövőre nem mehetek! :) Tiszteletjegyek, Szex és NY. Isteni hajak, ruhák-kiegészítők, de hogy CB nem az oscardelarenta menyasszonyi ruhát választotta, hanem egy ronda viviennewestwoodot! Brrr. Nekem jó erre menni, aki a sorozatnak talán két részét láttam:

...és dühöngve kapcsoltam ki, mert egy szingli nő nem ilyen. Legalábbis felénk. Én az vagyok. Önálló élet, minden kényelem, kedvenc hobbik, sok ruha, számtalan, szögről leakasztható régi szerető, 1-2 mostani, illetve jelentkező is van pár. És harminc fölött talán már tudjuk kezelni a Mr. Big-eket. Aki sosem fog úgy megváltozni, mint a filmben. Sosem.

És az emberutálat: Valahaéneklő Mamárbulvárlapnaksemkellő Kozma Orsi énekesnőnek mögöttem bizonyára túl hosszú a combja (megértem, nekem is ez a gondom a Katonában), hogy végig rugdosta a székemet. De komolyan, más élőlény nem létezik??
Még összevitáztam két rendkívül tahó bkv-ellenőrrel. Basszameg, gyerekkoromtól sosem lógtam a bkv-n, kuvva sok pénzt kapnak, ezért jólesne annyi, hogy jegyeketbérleteketböff. Nem az elémállás, én nem figyel, megtorpanás "miafenétgondolt, minekállunk itt? Melegvizetlocsolni?" Még nem tértem magamhoz. Bérlet és középsőujj magasbantartás megvolt! :)) Már megint az önérzet.

Ezek megbízóinak fizetek én ennyi pénzt, amikor van autóm??? Holnap kocsival indulok. Úgyis elhozok egy havert...

Önérzetesdiből még elküldtem a fenébe Vét, mert azt már úgyis rég tettem, így szombat este nincs hol aludnom, ha úgy alakul. :)))

komment

2008.06.05. 17:06 :: Tobber

Megfáradtam. Szervezésekbe. Hálistennek Béká átvette tőlem az edzését, Srác a cégeseket, de három éve, negyedik nyár óta magányos vagyok, ha nem szervezek valamit.
Otthon akarok végre olyat, akinek elmondhatom, ha bajom van, ha örömöm, ha csak úgy szólni akarok vkihez. És mégis kitartok amellett, hogy válogatok.

Elegem van. Nagyon. Ebből, meg az allergiából. Csókolózni nem tudok egy jóízűt. (Igen, azt szoktam, csak épp nem a társsal.)

Ja persze, tavaszi depresszió.

komment

2008.06.05. 13:16 :: Tobber

Szinkronicitás: épp ma szídtuk az előző munkahelyeinket, velveten is cikk jelent meg róla: http://velvet.hu/trend/boss080603/?main&rnd=916

Hát legyen, mit utáltam előző munkahelyeimen:

- smucig főnök
Soha nem becsülte a lojalitást, a szorgalmat, a szarrádolgozást
Minimálbéres bejelentés, az is zsebbe (sem hitellehetőség, sem gyes, ha...)
Fizetésemelés csak akkor, ha bementél hozzá kuncsorogni, akkor is alig
Xar munkakörülmények
Minek polc, úgyis telepakolnánk (az akták a földön voltak)
Szar szgépen munka, nem hitte, hogy a fél órás munkám így 4-5 óra, plusz idegösszeomlás
Faxrendelésnél a legolcsóbbat válasszam (ki kellett számolnom, hogy hány ft-ba kerül egy oldal nyomtatása és mennyi a toner hozzá)
(Pedig nem vagyok egy pazarlós fajta, mostani cégnél főnököm állandóan nyúz, hogy rendeljek, amit akarok, akár éneklő csodanyomtatót-fénymásolót-szkennert, vagy nagy monitort, vagy bármit a pbs-katalógusból, de magamnak csak toll kell meg postit, hihi.)
No légkondi, no figyelmesség, a szabijaimat nem vehettem ki, mert nincs, aki helyettesítsen még 2 ünnep közt sem
Ezek után gizdult a százmilliós lakásával (ami rossz helyen és ronda), amit a mi be nem fizetett járulékainkból spórolt össze
...és én még ezek után sem utáltam.

- A főnök feleségének én voltam a belvárosi kontaktembere, rajtam keresztül cserélgetett bébicuccokat, flp cuccokat, kismamák hívtak, jöttek, nekem kellett elrohanni a zenélő biliért, én intéztem a privát dolgait

- Utódom meséli, hogy vele eljátszotta, hogy egy knorr nyereményjátékra nevenként csak egy vonalkódot lehetett beküldeni, ezért az asszonyka az ő nevében is beküldött egyet, persze a nyeremény 2 db tányért hazaküldette a férjjel... :D

- A főnök esküvőjénél engem adtak meg kontaktnak a meghívóban az ÖSSZES meghívottnak, ha valakinek kérdése van a nászajándéklistával kapcsolatban, mindenféle rokonok hivogattak, hogy pl. kerek tálcát melyik vasedényben lehet kapni

- Az egész cégnek végig kellett nézni a felesége szülését, büszkén mutogatta a videót (szegény programozósrácok, azóta emlegetik és nem mint pozitív élményt!)

- Utánam a helyemre egy 8 és egy 6 órás embert vettek fel u.arra (anyád)

- Új munkahelyemen csörög a telefon, exfőnök, hogy igazán megcsinálhatnám a régi munkámat, mert az utód nem ér rá (középsőujj)

Jesszus, mikor a blogot kezdtem, még ott dolgoztam, áááá!!!!
Most idejött onnan dolgozni az egyik srác, ő is morgott...

 

Ti jöttök, mit utáltok a cégeteknél, volt cégeteknél?
:)

komment

2008.06.05. 10:13 :: Tobber

Ma sikerült 8.40-kor ébredni, +50 perc a munkahely, +30 perc az ébredés-kávé-allergiaspré-cikkcakkhaj lefelé görbítése.
Erős rózsaszín inges kolléga úgy köszönt, hogy üdvözli a délutáni műszakot. Én meg szóltam, hogy nagyon leette magát málnafagyival.

//

Tegnap elhagyta a számat ez a mondat:

"Én nem vagyok az a nő, akit hónapokig nem hívsz, majd hatkor bejelented, hogy te fél hétkor meglátogatnál egy kis izélésre!"

Régi szerető. Szóhoz nem jutott. Igaz, az eltűnése igazolt volt, de min. pár nappal korábban megkérdezhette volna, hogy' vagyok. :)

Önérzet, önérzet, de csodááááás... :)))))

//

Sráccal tegnap reggel az Örsön váltunk el, hogy ő megy az ikejába hotdogot enni. Erre kibe botlok este hat felé az Örsön? Srác jött az ikea felől! "Hány hotdogot ettél, hogy eddig tartott??" :))))

Nem, egyik felajánlást sem fogadtam el tegnapra, álmos voltam, másnapos és futni sem mentem. És tápot sem adtam a növényeimnek. Már nem vagyok a régi...

 

komment

2008.06.04. 17:13 :: Tobber

"A lille-i bíróság a polgári törvénykönyv azon kitételére hivatkozva nyilvánította semmisnek a házasságot, amely kimondja: "amennyiben tévedés történt a személy alapvető tulajdonságait illetően, a házastárs kérheti a házasság semmissé nyilvánítását". A vitát az váltotta ki, vajon a szüzesség tekinthető-e a házastársak alapvető tulajdonságának. Az ügyészségi fellebbezést követően a bíróság várhatóan júniusban hozza meg újabb döntését."

Ja. S van olyan, hogy nem tűnik annak, pedig az. Honnan tudom? Én is így kezdtem. A pasas azóta sem hiszi.

komment

2008.06.04. 16:59 :: Tobber

"I like to spend the evening with you:) We should meet more often"

A legjobb taktika egy férfi meghódítására, ha érzi, hogy nehéz hódítás lesz.

Egy gond van: nem véletlenül nem akarunk vele lefeküdni/járni. :DDD

Ekkora vacsorák gyakrabban meg garantált elhízás.

komment

2008.06.04. 12:58 :: Tobber

3057 Ft italok, nasik. Bankkártyával fizetek, pénztáros mondja: 3060 Ft.
Halk hagyja el a számat, micsoda véletlen, kapcsol, 3057-et húz le.
1. Kártyával kerekítés nélkül is fizethetek egész összeget
2. Ha 3057, akkor is 3055 Ft lenne
Nem három forint, elv.

komment

2008.06.04. 10:37 :: Tobber

Fáj a fejem!!! :)))))))))
A többi jó. Srác hozott este kaviárt és vodkát és a jégeres üveget néztem reggel, üres. Meg a limoncelloban sem sok van már.
Nálam ennyi kell a lelki béke visszazökkentéséhez.
No, már megint ide lukadok ki: azért kell fix pasi, hogy meglegyen a napi (több) keksz. :)))))

komment

2008.06.03. 23:11 :: Tobber

Régen dédelgetett tervemet akarom lassan megvalósítani. A család ki fog akadni és asszem elég nagy visszhangja lesz. Az úgyis kevés mostanában körülöttem.

Ma Srác szervezésében tollasoztunk, piknikeztünk jópáran. Rég ittam. Nem mellesleg rég kekszeltem. Ma pótolnám, ha lehet. Mindjárt jön utánam.

Haverok végigtelefonálva, hogy vajh' miért futok ekkora barmokba... Mindtől azt a választ kaptam, hogy sajnálja, merthogy ő pont nem olyan. És ez igaz. De ők meg mint pasik nem kellenek.

komment

2008.06.02. 22:45 :: Tobber

Ne kívánd felebarátod feleségét. Ez ugye férjekre nem vonatkozik?? - elmélkedés vasárnap, férfinép nagy hőbörgésével kísérve.

Ma Srác lehordása, Hollandussal vacsi, kiderül, hogy ő most mégis akar tőlem valamit.

Kollégákat szórakoztatom a balul sikerülő randijaimmal, könnyesre röhögik magukat. Ja, elmesélve már viccesek, szerintük sóderklubba való. Ma belenéztem egybe, sajnos igazuk van. :DD

komment

2008.06.02. 11:24 :: Tobber

A hétvége legjobbja a vezetés volt. Lehet az, hogy egy autót hét évig úgy kímél a nyugdíjas buszsofőr bácsi, hogy sosem ment vele gyorsan, én meg pörgetem és nyúzom és szép lassan hozzászokott?
Nem írok bőven a sebességéről, merugye kresz és sebességhatárok, de simán gyorsul 130 fölött is. Amikor megvettem, akkor még nem. Lehet, hogy bejáratódott?? :)))

komment

2008.06.02. 07:12 :: Tobber

Még 300 km-t tettem a kocsiba tegnap. Megy 160-nal.

Eger, kávé, Szilvásvárad, túra, pisztrángnézés, -evés, elmélkedés, haza.

Reggel keletnek, este nyugatnak. Nappal szembe mindig.

komment

süti beállítások módosítása