HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.02.18. 21:27 :: Tobber

HOGY maradhatott ki a "megmozgattak valaha és azóta is" listámról Kimnowak, Máté Péter, Naughty by Nature és Ugly Kid Joe Everything about you-ja??? Amikor a NbN-től annyiszor kérem a hangosban a Hiphophuréééjt... :)) (Meg Kanye West Gold diggerjét, amit egyébként akkor is énekelek a Műjégen, amikor NEM az a szám megy... Sitéééékmámáááániiiiiiiiiiiiiiiii... (Nyelvészek csitt!)) :DD De hogy old school rap-et nem írtam bele, pedig szinte az összes előadóját félistennek tartottam és tartom azóta is... :)))

komment

2007.02.18. 21:05 :: Tobber

Kutyanagy önbizalmat ad, amikor fehér kisdzseki, bokorugró miniszoknya, mintásharisnya, csizma összeállításban sétálok hazafelé. De hogy a szexi trolisofőr leszállás után ne hajtson el, hanem sokméteren keresztül mellettem gurul, teli emberekkel... :DDDD Hihihihihihi... Péteken kori (ömlő esőben, tkig ázva, de mindegy, úgyis öcsifrizurám van megint, igeeeen!!), végighallgatva exkolléga első kósza kísérleteit szelíd felesége megcsalására. Hát, akárhogyis nézzük, ez már megcsalás... :( És jött a hír, hogy várólistáról felkerültem a listára, mehetek síelni, juhééé, juhéé, juhééé!!! Hála Békának már tudom, hogy szép pályák vannak arra hóval, már csak lécet, overált, dzsekit kell szerválni... Jaaaajaaaaj, ruhákat kell vennem... :))) Szombaton család, meg korioktatás, ahol rendkívüüüüüül dühít, hogy a hátra-egylábon-szlalom nem megy igazán!! :((( Pedig minden más (hátra bóják között szlalom, hátra bójákközöttiivkanyarok külsőélen, farolósfékezés, edző gyönyörű dícsérete), majd ebéd kiskörben, majd műjég, szokásos. (Ha szombat este a zenekába megyek, akkor a műjegesek hívnak, hogy hol vagyok, ha fordítva, akkor a zenekások. Ezt az izgalmat megoldja, hogy lassan vége a műjégnek. (művíznek)) Vasárnap délelőtt szokott BS és tsai kori, és mivel Vaspasi ma vörkehalik és dolgozik éjjelig, délután randi egy nagyon kedves pofival. Még Szomit szekáltam egy kicsit a lépcsőházban, hihihi...

komment

2007.02.16. 15:20 :: Tobber

Nos, tegnap volt szépülés, majd a 25 fős buli egyszercsak mördzsölt egy 30 főssel, úgyhogy a cég 1%-át már ismerem. sok alkohol, kaja, majd reggel rossz ébredés, de legalább cuki, minás harisnyában, elintéztem, aminek nem volt értelme, most meg itt nyomom bent. Ma kori exkollégákkal és ismerősökkel, este meg Bé. Vagy nem? :(

Ja, síelésre már csak várólistára sikerült benyomni magunkat, most várok...

És az nlc-t egyik gépről sem tudom elérni!! :(((

 

komment

2007.02.16. 14:54 :: Tobber

Hát jó, dalok, amik valaha (és azóta) is megmozgatnak: :)

(És néptáncos múltamat inkább én is kihagynám...)

 

 

1. Gloria Gaynor: I will survive

Amint meghallom az első taktust, feláll a hátamon a szőr, de olyan jó értelemben... :) Sok rossz pillanatból dobott már fel, keljfeljancsi-kórom lendítője.

Ez az életindulóm... :) (Aki nem emlékszik, az Ally McBeal sorozatban keresett magának mindenki életindulót, ami bármikor feldobja. Hát igen, magam mögé képzelem a supremes-t vokálnak és már éneklem is!) :)))

2. Pearl Jam: Jeremy

A kilencvenes évek grounge-vonulata nagyon megérintett nirvana-p.j.-soundgarden (ők voltak a legtehetségesebbek, de kevés albummal)-faith no more-blind melon...

3. Kispál és a borz: Emese

Bizony, Emese most már indul a buszod, menj haza szépen, látszik, hogy tudod, hogy meg vagy bolondulva, s holnap ne gyere újra, ne gyere úúúúúúújraaaaa...

4. Emil Rulez!: Hello turist

Bármikor hangosan vihogok az egész dalon, ha nem ismered, keress rá!!

5. Bangles: Eternal flame

Ordítva énekeltem a gyerekszobámban évekig, pont a hangfekvésem

6. Guns and Roses: Paradise City, azaz az első 2-3 albumuk, amikor még nem voltak trendi rocklírai fos.

A sweet child o'mine-t még szerelmeslevélben is megkaptam 16 évesen! :)))

(A fiúval sosem jártam végül.)

7. Charlie: Jég dupla whiskyvel

A ritmusa, Károly amerikás akcentusa utánozhatatlan!! Hihiiiiiihihihi...

8. Daniel Powter: Bad day

Hogy azt mennyit hallgatom mostanában!!! :) Vaspasira emlékeztet, Első Válságunk napján hallgattam sokat. Meg egyébként bármi zene, amiben zongora van. Csopin kúl.

9. Carpenterstől bármi. Bármin elsírom magam. Mint ahogy az összes Abbánál és Bee Geesnél táncra perdülök. :)

 

+1: L'art pour l'art bármely dala, főleg a Farkas a mezőn (áll), vagy a Jöjjenek a mentők (angolul embjulensz). :D

 

komment

2007.02.15. 16:06 :: Tobber

Öh. Annyi munkám van, hogy nem bírok vele. Idióta fogyatékosok is lassítják a tempómat, de inkább az idegeimre mennek.

És akkor még 2-3 állandó napi feladatot vegyek a nyakamba. A szépülősprogramomat lemondtam, persze ki kell fizetnem, este meg céges buli. Hát, a gyomrom gyorsabban forog, mint szédülök az itt diktált ütemtől. :(((

Nem jó ez így.

 

komment

2007.02.14. 20:44 :: Tobber

Őőőőő, nem vagyok jó nevekben. Bé, ha kijössz korizni, NE Balázst keresd, hanem Tamást! :DDDD Ma beszélgettünk a Műjégen, még jó, hogy mindenkit helloköszjólvagyok-nak hívok... :) Mindegy, cuki, kócos. (És itt merem remélni, hogy Bé életének (mostani, ugye, a preTamás korszakból ;) ) párja nem olvas.) :) (Ha kéritek a tévémet, pár hónapra tudom nélkülözni!! :))))) ) A múltkor barlangászni hívtak korisok, most meg mások sítúrát szerveznek ide: http://www.paganella.it/ és lelkesen hívnak!! :) Őőőő, évek óta vágyam extra minőségű pályán síelni, mmmm... De lehet, hogy kocsivásárlás után kicsit vissza kéne fognom, ennyire szorgalmasan nem dolgozom. Javítok, nemszorgalmasan sem nagyon dolgozom, nincs kedvem. Célelérés utáni üresség és alkalmatlanság a hátradőlés és élvezés érzésére... :) Ez van, engem hajt a tatár. :D -------- Mai céges vörksop szüneteiben dvd-ről nézegettük cégünk reklámfilmjeit, de hang nélkül, úgyhogy szépen utószinkronizáltuk, hihihihi... Régi kedves játékunk volt drissal a csutkárahalkított tévé nézése alászinkronnal. Szigorúan dris a női, én a férfiszereplőket, csakis brazilsorozat témakörrel. :)) Tegnap este tucatnyi kollégát csődítettem a jégre. Maguk között Jäg-mesternek hívnak... :DD Forraltborozás közben bele is kezdtünk céges indulónk komponálásába. :) Holnap meg céges monstrebuli, hurrá. Nem akarok, de illik menni. Meg ingyen van a pilya, az sem rossz. :)

komment

2007.02.13. 16:55 :: Tobber

Meget hetek óta tartó húzás után leépítettem, meg is ígérte, hogy nem jelentkezik többet.

Most hív, hogy ő ezt így nem tudja elképzelni, hogy amilyen fontos volt neki a kapcsolatunk, csak úgy ne legyen többé.

Én viszont nem tudom.

Nagyon szeretné, ha átgondolnám, ha akármilyen formában benne lennék az életében. Ezt ecsetelte húsz percig. Nem könyörgött, nem sírt, csak a józan eszemre akart hatni.

Jól elvagyok abban a kis világban, ami kialakult, néha szelektálom a már nem kellőt a környezetemből, most is erre készülök. Nem tudom elképzelni Meg nélkül, nomeg ha az élet elsodor minket egymástól, akkor is mindig újra összehoz, pedig józan ésszel tudom, hogy SZÜKSÉGEM nincsen rá.

De mégis inkább hagyni kellene.

Vagy mégsem.

Része az életemnek? Bizonyára.

2001 őszétől ismerem. A gondolatait, a vágyait, a titkait, amiket csak nekem árult el.

Nem akarok elgyengülni.

 

komment

2007.02.12. 20:42 :: Tobber

GL zseni.

Ja, hogy jó kedvem lenne?

Kb. két év legmélyebb pontja.

Már megittam 3 pohár ágyaspálinkát, még fogok párat, bekajáltam becsülettel (bacont, zsíroskenyeret és csokihegyeket), mocsokul émelygek, ingerültté tesz minden napok óta, a társasági programokat sorban lemondtam a hétre, Meget lekoptattam(!), BCsTLV magától nem jelentkezik, pedig most rámférne, ez-azok minimálisra csökkentve.

A pénteki belémrúgások után a cégnél többen is űberbratyik voltak mára, vagy éppen szmáljis levelet is küldött kettő (multivezetőktől elég fura).

De ez kicsit sem kompenzálja azt, hogy pocsék passzba kerültem, korisok döbbenten szóltak, hogy nem mosolygok, hogy nincs kedvem gyakorolni, vagy oktatáson értetlenül álltak, hogy nem csinálok meg semmit, mert nincs lelkierőm hozzá.

Ma már ki sem mentem korizni nyolcra. Nem motivál semmi, örülök, ha nem bőgök.

Talán megint egy kis tisztogatást kellene végezni a háztájiban, nem? :((

-------------

Ó, igen és egy felhívás! Ha te ismersz személyesen, a blogom címét mégsem tőlem kaptad meg, és NEM TUDOK ARRÓL, HOGY OLVASOL, legyél szíves kopjál le! Vagy értesíts, hogy olvasol, de ez így sunyi.

Te tudsz rólam napi szinten. Akkor írj te is.

 

komment

2007.02.12. 16:51 :: Tobber

 

:DDDD

 

Abbahagyom. De.

 

-----------------------

Áááá, a rádió1 újra adja Kanye West Golddigerjét, juhéééééé!!!!!!!!!!!!

 

komment

2007.02.12. 16:38 :: Tobber

Őőő, ez a kedvenc, bár asszem ez már szerepel valahol a blogomban... :))
Oké, lassan abbahagyom. :)

komment

2007.02.12. 16:32 :: Tobber

 

Hiiiihihihihihi...

 

(Aki amazon-on rendel mostanában, légyszi szóljon, betársulnék egy GL összes-be!! Valaha megvolt, de kölcsönadtam... :( )

 

komment

2007.02.12. 14:27 :: Tobber

 

Gary Larson - The far side

:))

 

komment

2007.02.12. 10:22 :: Tobber

Hétvége fárasztó.

A pénteki teleatököm-ennélmindenjobb érzés után szombaton irány oktatásra és közönségjégre, ahol felvidítottak kicsit a többiek, de aztán olyan tömeg kerekedett, hogy már szlalomozni sem volt izgalmas, úgyhogy öten kocsibavágtuk magunkat és jóóól bekajáltunk a pizzahátban, majd visszamentünk csúszni. Kevesebben akkor sem voltak, de a kedvünk jobbá vált... :))

9-10 órát koriztam szombaton (és lapéllel lúzerkodtam oktatáson is, láttam Eminens2-n, hogy döbbenten néz), majd vasárnap rágyúrtam 4 órát. Az előtte lévő gyorskoriverseny pályája különböző távolságokban lévő pöttyökkel volt felfestve, órákat azt gyakoroltuk, hogy nekifutunk, majd a pontok között szlalomozgatunk végig... :))

Délután átjött Vaspasi, aki továbbra is rendkívül szórakoztató, sokat nevettem, pedig rossz passzban vagyok. Olyan más vele, mint mondjuk BCsTLV bölcs megállapodottságával... Na ja, hisz gyerek, 31 éves...

Úgyhogy Vaspasi reggeli fő témája a "szájfény", mint idióta szó megértése és kielemzése volt... :)))

----------------

Bölcs Köszönősfiúval korizom péntek este, rákérdezek: te tudsz koszorúzni? Döbbent visszanézés: inkább magyarázd el ezt a kérdést, mert asszem mást értünk koszorúzás alatt... Őőőő, ja igen, foglalkozásában a koszorúzás a koszorú felhelyezésre egy emlékműre... :DD Azért feltételezte, hogy NEM erre kérdezek rá... :)))

 

komment

süti beállítások módosítása