HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.09.02. 23:59 :: Tobber

Nem egyszerű meghekkelni ma a fríblogot! :)

Egész hétvégén vezettem, amennyit csak bírtam. Egy kicsit bátor lépés volt a totálbelvárosba menni parkolni, hihihihi...

----------------

Évente újra előjövő hoax-rémhír. Iwiw isteni talaj hozzá.

A Pesti úti Tescoban a múlt héten egy anyuka a kisgyerekével elment vásárolni. A gyerek a kocsiban ült, egyedül nem tudott kijönni. Az anyuka egy pillanatra arréb ment, levett valamit a polcról, mire viszajött, a gyerek sehol nem volt. Azonnal szólt a biztonsági őröknek, hogy nincs meg a kicsi, Erre az összes ajtót bezárták, se ki, se be nem mehetett senki. A gyereket a mosdóban találták meg, átöltöztetve, lenyírt hajjal! És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a gyerek kelett, vagy a szervei! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, akinek pénze van? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a gyerekhez, és mintha az orrát akarta volna megtörölni, elkábította. MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES KISGYERMEKES SZÜLŐ TUDJON RÓLA!

Reakciók:

Tegnap dédnagyapámmal éppen koszorúzni tanultunk a műjégpályán, mikor hirtelen eltűnt. A felsőpakonyi termálstrandon találtak rá skótdudát fújva és tükörfényesre borotvált herezacskóval, ráadásul törökülésben. Azonnal szóltunk az úszómesternek,aki tüstént felképelte az öreget, mert elhagyta a kabinkulcsot. A termálfürdő igazgatója (aki a kókajános nővérének a kollégiumi szobatársának a volt fodrásza volt anno) elismerte, hogy zavar volt a gyermekmedence vízellátásában, de azt cáfolta,hogy az öreg rokonom eltűnt orr, illetve intimszörzete befolyásolhatta a dugulás mértékét. NE VÁSÁROLJ HOLLAND BELSŐ FALFESTÉKET MERT DIOXINOS! Tedd ki az üzenőfalra,hátha összejön inkubátorra a rákos újszülötteknek.
MÁSOLD BE TE IS AZ ÜZIFALRA, NEHOGY MÁSOK IS ÍGY JÁRJANAK!!!

Múlt7en a Sori Auchanban elmentem anyámmal vásárolni!Hoztam magammal bevásárlókocsit is/pedig nem szokásom/.Egy pillanatra arrébb mentem egy másik polchoz,és mire visszaértem anyám eltünt!Erre az összes ajtót bezárták, se ki se be.Anyámat a ruhaosztályon találták meg átöltözve..vett egy új ruhát!Kamerákat is visszanézték, és tényleg..felpróbáta a ruhát!Bár senki sem kábitotta el..Hát igen, mindent megtehet akinek pénze van..
Ezt is írjátok ki minél többen, hogy az összes gyerekes szülö tudjon róla h nyári végkiárusítás van a madaras tescoban...

"A Budai úti Pipacsban a múlt héten egy apuka a szomszédjával bement pálinkázni. A szomszéd a pultnál ült, nem tudott menni. Az apuka egy pillanatra kiment, dobott egy erős sugár sárgát, mire visszajött, a szomszéd sehol nem volt. Azonnal szólt a Klárinak, hogy nincs meg a szomszéd, Erre az összes ajtót bezárták, se ki, se be nem mehetett senki. A szomszédot a pult alatt találták meg, átöltöztetve, lehányt hajjal! És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a szomszéd helye kellett, vagy hánynia! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, akinek pénze van? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a szomszédhoz, és mintha az orrát akarta volna megtörölni, lehányta. MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES SZOMSZÉDOS APUKA TUDJON RÓLA!"

MINDENKI NAGYON VIGYÁZZON! A Tescoban vásároltam. Két karton dobozos Heineken sör volt a kocsimban! Csak egy pillanatra fordultam el, amig levettem a polcról egy üveg Tequilat, és mire visszefordultam, csak az üres kocsi volt ott. Azonnal szóltam a biztonsági őrnek, aki lezáratta a kapukat, senki se ki, se be. Hála istennek a mosdóban megtaláltuk mind a két kartont, de addigra már Borsodi volt mindegyik. Ráadásul 0,5 literesből 0,33-ast csináltak belőlük. Borzasztó volt. És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a sör kellett, vagy a doboza! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, aki szomjas? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a sörökhöz, és mintha a habot akarta volna lefújni, elrabolta őket!!!!! Istenem! Legyetek nagyon óvatosak. Esküszöm, csak egy pillanat volt az egész! Kérlek add tovább, nehogy mással is előforduljon! Azóta rendszeresen üvöltve ébredek álmomból! MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES SÖRIVÓ TUDJON RÓLA!

:-) HIHI: !!!!!!ÚJABB GYEREKRABLÁS A PESTI ÚTI TESZKÓBAN!!! TEGYÉTEK KI MINÉL TÖBBEN, EZ MA MÁR A MÁSODIK!!!!! HÁ NEM IGAZ!!!!!!!!!
egy anyuka éppen a barkácsosztályon a fűnyírógépeknél tesztelt egy új epilláló eljárást, amit a budapest tévében látott. mialatt a működő gép alatt feküdt és ordítva emlegette a műsor készítőjének felmenőit, megdöbbenve vette észre, hogy autista hatosikrei, akiket EGY PERCE hagyott egyedül, nyomtalanul eltűntek! Rendőrt hívott, a rendőrök hermetikusan lezárták a helyszínt és információszerzés végett kedvéért az egyik polcfelügyelőt a helyszínen fejbelőtték. Az intézkedés hatásosnak bizonyult, a többi munkatárs elvezette őket az elrabolt gyermekekhez. igen, ahogy ez várható volt, a gyermekek egy nyilvános vécé egyik fülkéjében voltak összezsúfolva, mindegyiküket bohócruhába öltöztették és átmosták az agyukat, aminek eredményeképpen török mondókákat ismételgettek kifejezéstelen arccal. A fülkét örző félmeztelen mongol törpeartista nem tudott magyarázatot adni a szörnyű tett indítékaira. Aki gazdag, az már mindent megtehet, hádetényleg???? a kamerákat visszanézték és azt lehetett látni, hogy egy gigantikus csirkejelmezbe öltözött férfi vitte el őket, aki michael jackson elhíresült moonwalk stílusában közelítette meg a helyszínt.
MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES KISGYERMEKES SZÜLŐ TUDJON RÓLA, ÉS AZ OLYANOK IS, AKIK TERVEZNEK GYEREKET VAGY LÁTTAK MÁR GYEREKET VAGY MÁR LÁTTA ŐKET VALAHA IS EGY GYEREK, MINDENKI FÉLJEN, MINDENKI FÉLJEN!!!!!

"A Hungaroring boxutcájában Kubica leparkolt, kiszállt, és integetett a VIP-teraszon nyihogó fürdőruhás csajoknak. Csak egy pillanatra fordult el, és mire visszanézett, az autója nem volt sehol! Azonnal értesítették a szekuritit és a rendőrséget, akik lezárták a pálya összes kijáratát, és keresni kezdték a kocsit. Visszanézték a biztonsági képrögzítő felvételeit, és látták, ahogy a versenyző háta mögül a frissen szerződtetett mátészalkai szerelőcsapat villámgyorsan eltolja a verdát. A versenyautóra tizenöt perc múlva az egyik folklór táncegyüttes sátrában találtak rá (dikk má, egy kocsi!), a nagyszínpad mögött. Ekkor már az autó át volt fényezve, a motorszámot átütötték, és tettek bele plusz egy ülést, közepét eltávolították, és a hátuljára ráragasztottak egy Smart Cabrio emblémát, valamint a fényképes hirdetése futott az interneten.. Hogy milyen emberek vannak... Sajnos olyan világban élünk, amelyben senkiben sem lehet bízni! Mindenki vigyázzon Forma egyes autójára, és még edzésen is kösse a csuklójára."

:D

 

komment

2007.09.02. 07:30 :: Tobber

komment

2007.09.01. 22:32 :: Tobber

Üzenet Szominak: Nem, a tele5 taxis pasi nem hozzám jár, az enyém City-s.

Üzenet Szomszédnőcinek: Fogggalmam sincs, ki az a jóképű pasi, aki kb. két hete levitte tőlem a szemetet, szőke és fekete autója van. (Esélyes, hogy nem emlékszem minden pasira, aki nálam járt???)  :D

Üzenet Békának: Köszi a türelmét, kicsit megfuvaroztam a városban. :))

Az ehétvégi ottfelejtések: Bé újságja szvsz Bénél, doboz világvégén, katalógus csomagtartóban.

De ma shopping volt, van új bokacsimmám (ahogy 13 évestől tanultam: olyan, mint esliszimszonnak), farmerom, ilyesmi...

Akit érdekel: szépek a cundában az olcsócsizmák (Pólus).

Mai estét alvásra szánom, rámfér.

Ja igen, és taxis hívott. Hogy hívhatom bármikor őt, ha szeretném.

 

komment

2007.09.01. 08:22 :: Tobber

Juhé, tegnap még alapozó sem volt rajtam egész nap! :) Apró örömök az életben! :)))

---------------- 

Őőőő, nem, nem vagyok túl alapos, nem úgy tesztelek egy számomra új testápolót, hogy egyik oldalra a régit, másikra az újat kenem pár napig... Áááá, nem. Nem.

---------------- 

Mostanában gyakorlásképp mindenhová autóval megyek. Érezhető megnyugvás ám a békávé helyett!!

El sem hiszitek (na jó, lehet...), mennyivel kellemesebb, hogy egyedül vagy az aurabuborékodban, nem mászik bele a melledbe senki, nem tapad más a combodhoz, csend van, arra mész, amerre akarsz, és még vezethetsz is!!! :))

A vezetést nagyon élvezem. Rendszer, logika, ráérzés, döntések sora...

(Bé szerint egy monstrum uralása... :D A monstrumot az én kocsimra értette. Mind a 993 köbcentijére és 53 lóerejére! :DD Nem baj, a múltkor meg opelnak nézte...)

Izgalmas megismerni a várost autós szemmel (főleg ha sehol nem lehet balra nagyívbe fordulni, ezért cikkcakkban értem fel a hegyre tegnap, anyósülésen térképpel! :) ), jó érzés, hogy ebben a nagyvárosban fél órán belül bárhová odaérek, csomagtartóban az elhagyhatatlan sportszerekkel...

Tegnap is előbb értem valahová (nem volt dugó a szokott úton), leparkolás (TÉNYLEG a mellettem lévő állt ferdén, én merőlegesen! Őőő, egyik oldalt 20 cm-t hagyva, a másikon egy métert. :D Ezt még gyakorolni kell! :)))) ), még egy gyors kapucsínó is belefért...

Szeretem így...

 

komment

2007.08.31. 08:33 :: Tobber

- OK. Is it a one-way street?

- Yes.

Köszi a segítséget, beljebb vagyok, hogy honnan menjek. :D

 

komment

2007.08.31. 08:08 :: Tobber

Vaspasi este beszólt, hogy nálam mindig rendetlenség van. :) Pedig most nincs is. Na jó, a két hete MINDENESTÜL (nadrág, öv, póló, bugyi, melltartó!) eltűnt görkoris ruházatom azóta nincsen meg. Jézusarcú Jézusbőrbe bújt Tolvaj?? :))

 

komment

2007.08.30. 23:01 :: Tobber

Eladták az FHB-t????

Öh. Jé. Meg mivan?? Én maradtam le valamiről, vagy ez tényleg meglepi volt??

----------------

Ma reggel az ömlő eső miatt nem mentem be kocsival, nem ismerem a tulajdonságait vizes úton, nem a reggeli csúcsban kéne teszteni a kanyarokat, féket.

Délutánra felszáradt az út, oszlottak a felhők és még Lengyelországban is kisütött a nap, úgyhogy kocsiba ültem, elugrottam valahová.

Pár óra múlva kijőve ÖMLIK AZ ESŐ!!!!!! Ááááááááááá!!!

Én világvégén kocsival ottragadva, besötétedett, iszonyúan esik, az orromig nem láttam. (És pocsék a szemem kontaktlencsével is.) 

Dehát valahogy haza kellett jutnom. Az utat jól ismertem.

Felfestések, sávszélek, záróvonal egyáltalán nem látszottak a vizes úton.

A vizes szélvédő milliószor sokszorosította, szétszórta a szembejövők reflektorfényeit, alig láttam ki. (Még jó, hogy hátul is van ablaktörlőm.)

Hatalmas pocsolyák, amibe ugye nem okos belemenni, mert nem látni, hogy hol az alja, nem kátyú-e a mélye. 

A féket nem ismertem vizes úton.

A kanyaríveket sem.

De a legdurvább tényleg az volt, hogy alig láttam.

Volt egy blokkra fékezésem, mert nem is láttam, hogy totál megállt előttem egy autó, a barom az út közepén, nullára! (Majd befordult. De a hülye se nem indexelt, nomeg minek állt meg teljesen?? Nem is értem. Az ilyen kiszámíthatatlan viselkedés veszélyezteti a közlekedést, hogy vonnák be a jogsijukat!!!) 

Most még jó a reflexem, de fáradt napon, vagy ha ott sír a gyerek, hogy csinálom???

Grrr.

Hazaértem épségben. Hála Istennek!!

 

Azért ezt még gyakorolni kéne a vizesutat kevésbé élesben.

(Aki látott, annak kuss, hogy most is 5-10%-kal túlléptem a sebességhatárokat. Khöm. De csak ahol biztosan éreztem az autót.) 

------------------

Bé, én holnap szabin, jelezz, hogy göri, vagy más program!!

 

komment

2007.08.30. 09:37 :: Tobber

Térdig vizes a harisnyám, a hajam egy becsületes hínárnak is díszére válna, de azért szeretem az esőt! :))

Viszont morogtam egész reggel: Vadbarmok tényleg FORRALATLANUL ittak kecsketejet Zalában???

Idióták. Erre ennyit tudok csak írni. Forralatlanul. És még hány betegség lehet bennük, amit onnan szedtek össze??? Barmok.

A másik barom a média, akik napok óta hajkurásszák a hírt, de egy szóval nem mondják, hogy forralással ez a vírus elölhető.

Bár a médiának az sem tűnik fel (pedig napok óta mondom a tévékészülékemnek a nappaliban ám!), hogy ha teljes bkv sztrájk lesz, és csak buszsofőröket toboroznak, akkor a legalábbannyi metró-tuja-troli-hév egyáltalán nem fog járni??

Autóval jövök, legfeljebb hajnalban, hátha még lesz parkoló akkor.

Csak eső ne legyen, mert esőben még sosem vezettem igazán, kéne gyakorolni.

----------------

Emlékeztek a Csinibabából arra a részre, amikor a srác szerelmesleveleket írt a disszidált lánynak, sosem kapott választ, majd egyszer írta neki, hogy most már megírhatnád a címedet?? :))))))))

BCsTLV is úgy irogat, hogy nem kap tőlem választ, Taxis is:

"Szeretném, ha mérlegelnéd a rossz és a szép dolgokat, amik történtek velünk. Jó lenne beszélgetni, megbeszélni veled. Kérlek gondold át és küldj egy üzenetet, hiányzol!"

Nincsbocs.

-------------------

Izé, azért az nem korrekt dolog, hogy a szervezetfejlesztésünknek van saját assizsztense, de engem azért kérnek el a főnökömtől egy másfél éves projekt asszisztálására, merthogy én jobb vagyok angolból... Jó sok munkám lesz vele, a főnököm be is hívott magához, hogy biztos, hogy felvállalom-e.

Igen, mert angol, mert külföldiek, mert kihívás, de azért ez így nem korrekt...

(Viszont mivel kollegina tud erről, ezért ezentúl bátran passzolok rá nemszeretem feladatokat.)

:)

 

komment

2007.08.29. 09:39 :: Tobber

Tegnap rászántam magamat két óra parkolásgyakorlásra. Megy ám, csak nem flottul. Ammeg zavar, na.

Közben hívott Taxis, gondolom szóban is ki akarta fejteni, mivel nem válaszoltam neki, de akkor leráztam, este fél tízre megengedtem neki, hogy rámcsörögjön.

Csörög is este fél tízkor pontosan: Vaspasi. :))))

Őt átidőzítettem, Taxis fura volt, kértem, hogy hagyjuk, de sztem ivott, vagy nagyon maga alatt volt.

No mindegy.

Megvárom dr. Molnár Exrendőralezredes Csabát, már biztos hívni akar, vagy Békával üzenni, csak ő irigy fajta, ezért nem adta át az üzenetét.

Már vesztünk össze vele pasin...

...legalábbis a bizonyos pasi véleménye szerint... :DDD

 

komment

2007.08.28. 15:40 :: Tobber

:))) Nem, a lenti idézet a gyanúk ellenére NEM denielsztíl, hanem Taxis.

De miután ugye már kifejtettem, hogy szép szavak a legkevésbé sem tudnak meghatni (szegény BCsTLV hónapok óta vár a válaszaimra), ezért nincsbocs.

 

komment

2007.08.28. 13:54 :: Tobber

"Nem akartalak bántani, megbántani Téged, aki a legkedvesebb volt nekem (hozzám). Úgy érzem alkalmatlan vagyok kapcsolatra, pedig nagyon szeretnélek. Tudom, hogy beletapostam a lelkedbe, bocsánatot kérek szívből, őszintén. Te ennél sokkal többet jelentesz nekem!"

Asszem ez egy bocskérő sms.

Nincsbocs.

-------------------

(Szüleimnél konyhát szerelt egy asztalossrác, ő mesélt sztorikat, hogy a rettegett főnökével egyszer összeütközött, a pasas bocsánatot kért, de a srác zavarában nem tudta, hogy mit is mondjon. A "nincs baj" és a "bocs" között hezitált, majd kimondta, hogy "nincs bocs". :DDD)

 

komment

2007.08.28. 10:59 :: Tobber

Este el lett küldve taxis.

Hatalmas lelke van, nagyon figyelmes, kedves. De butus, sértődékeny, hisztire hajlamos, és kisebbségi komplexusa van velem szemben.

Telefonon vitáztunk, nekem nem megoldás vitára, hogy mondat közepén letesszük a telefont kétszer is, majd jól kikapcsoljuk, hátha akkor megnyugszik a másik és majd másnap telefonálunk. Nem. Nem vagyunk az óvodában.

Felnőtt férfira vágyom.

Válaszolok is gyorsan kettőnek. :)

 

komment

2007.08.27. 13:16 :: Tobber

Szeretném kifejezni hálámat Békának, aki végigasszisztálta a tegnapi napom nagy részét, és most a lenti, bonyolult, argentín szappanoperára hasonlító érzelmi kötődésekről egy áttekintő ábrát rajzolt, hogy ki hogyan kibe.

:DDDDD

-------------------

Ja, és tanultam új orosz szavakat szombaton! :))) Mivel a közoktatás nem helyez elég hangsúlyt a szlengek és vulgáris szavak elsajátítására, ezért ezt most be kellett pótolnom.

Tudok ilyen szavakat, hogy pizda, pizgyec, jebátyszjá (josoros), tráhátyszjá (jesoros), huj...

:))))))

 

komment

2007.08.27. 10:24 :: Tobber

Éjjel félálomban próbáltam átvenni, hogy a hétvégén kinek hogy alakult az érzelmi élete, az erotikus élete, ki hajtott rá kire, ki küld erotikus fotókat kinek, ki adott ajánlatokat kinek és ki mond úgy poénokat, hogy kinek az arcát figyeli utána, hogy tetszik-e, szóóóóval ez még az én őőő szövevényes magánéletem mellett is kihívást jelentett átgondolni... :DDDD

------------

Vittük még Atibát autóval, amit értelmes négyévesként fogadott, végig ugrált, ülést rángatott, ablakokat huzogatott föl-le és ő rendkívül jól érezte magát ettől. :) És láttam magyarérzelmű motorost, aki fontosnak érezte, hogy minden ruházatán kinyilvánítsa politikai érzelmeit, de annyi esze nincs, hogy a pinkódját megjegyezze, ezért 20 percet állunk miatta a pénztárnál, kaptam még plüssmackót ajándékba, rámkattant a bográcsban főző szakács, és csak nekem mesélgette, hogy miket főz, mintha én zseniális szakács lennék, vagy úgy egyáltalán értenék hozzá (fogalmam sincs, hogy mikor sok egy ételben a koriander, mindenesetre mindent megkóstoltatott velem, és minden finom volt :D ), levontam a következtetést, hogy kigyúrt nagyaudis mögé NEM állunk be autómosóba, mert miután kész volt, még vagy negyedórát bsztatta a mosófiúkat, hogy ott még nem csillog eléggé, ott még vizcseppfolt van rajta, aztán frissautósként eszembe sem jutott, hogy ha csak a mobilomért ugrom vissza a kocsiba, majd elmegyek bulizni, majd hazaviszem a szülőket, attól még egy kanyi irat sincsen nálam, Apám kérdezett rá (őőőőőő igen, itt van a farzsebemben! -Ne tartsd a farzsebedben, mert kilophatják! Mégsem mondhattam, hogy egyáltalán nincsen nálam... :D )...

 

komment

süti beállítások módosítása