HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.07.08. 23:52 :: Tobber

Hihihihihihi:

Végy néhány üveget, állítsd sorba, szerelj a görkoridra egy botot ütő gyanánt és kezdj el xilofonozni...

Remek buli, ki kéne próbálni. (És itt jelzem Jatnak, hogy rossz a sorrend a workflownkban, ha göri ELŐTT söröznénk, akkor lenne hangszerünk zenélni...)

 

(A fickó humorista, Michel Lauzière...)

 

komment

2007.07.08. 23:14 :: Tobber

"Itthon festeni fogjuk a hintát, meg a kerítéseket, így eléggé gázos hét elé nézek majd..." :D

Tini felturbózza a játékát...

 

De a hétvége mondata: Te is imádod a spenótot? Akkor csinálok egy spenótpartit legközelebb!!!
:DDD

Ja, utálom az összes zöldséget, de a spenót kivétel. Meg a paprika-paradicsom, abból naponta sok. Meg eszem én zöldséget, mert hiszem, hogy egészséges, csak épp lelassítja az anyagcserét, szörnyű!!!

 

Háromnapos hétvége szuper, pörgős, szinte semmi alvás, sok program, kedves ismerős, sok sport (bosszantva egy pasast, aki isten görisnek tartja magát, de a mért pályaidőnk alapján csak 1 mp-et tud rám verni (és Békára csak 5-t), és erre most külön gyúrni akarunk, én 3-4 mp-et javítani akarok jövő hétre), sok kultúra (közte amerikai kórus magyarul Kodály-éneklése, érdekes), hat óra vezetés (hőség, dugó, egyszer felkelő nap vakítása, egyszer sötétedés utáni küzdelem), sok-sok gyümölcs, merthogy mégiscsak az a legjobb a nyárban, hogy ennyi finom gyümölcs közül képtelenség választani, :) csak kicsit túl meleg volt!!! (Legyen már tél! :) )
És ugye nem kéne szoliba menni, ha utána egész hétvégén napon vagyunk, mert az még az én bőrömnek is kihívás. Na jó, kicsit piros az orrom. :) (Nem, nincsen naptejem.)

Viszont a görkorivédőfelszerelés miatt hetek óta csíkosan barnulok, ezt megspékeltem még egy kicsit: szombaton meghúztam a csuklómat egy esésnél (ja nem, esni szoktam, csak csuklóvédőben eddig nem volt bajom), úgyhogy ma a napon két órát fásliban vezettem (és csont nélkül parkolok!!! (mint Ace Ventura, hihihihihihi) ), szal ott most már virít a fehérségtől.... :))

 

komment

2007.07.06. 23:59 :: Tobber

A tegnapi-mai végreúszom a Velencei-tóban projekt stílusosan kudarcba fulladt. Vagy esőbe.

Úgyhogy tegnap XX. századi festészetértékelés, ma pihi, ebéd teknősmennel, aki 15 év után már nem tudott megharcolni a hatalmasra nőtt teknősével, ezért homiszatyorba tette, leült az egyik pláza teknőstava mellé, és egy óvatan pillanatban a tóba csúsztatta az állatot. Azóta boldogan él a többi teknőssel (mármint az állat) és ő (mármint a pasas) néha meglátogatja, viszi a kedvec kajáját neki...

Tényleg hatalmas állat lett belőle...

Aztán anyámat meggyőztem, hogy ha ennyire akar, váljon el, majd azért beszéltem a fejével, hogy ne legyen forrófejű, úgyhogy most asszem kibékülnek (ezzel telt a gyerekkorom, meg közben a fejem fölött repkedő indulatokkal, amiből a legtöbb engem is eltalált. Drpr mániája, hogy ezt nehezen fogom kiheverni. Ezt SOHA nem fogom kiheverni, pedig nagyon próbálkozom. Ma is ezen bőgtem fél délelőtt. És ezért fogok AZONNAL válni, ha a gyerekem sínyli meg már a párkapcsolatomat!! :( ) 

-----------------

Aztán 1-2 apróság, majd vezetgetés persze a legnagyobb forgalomban, juhé. Sokkal többet kéne gyakoroni, mint heti 6-8 óra!!! :((((

Aztán görkori-tanulási tervek mellett felmerült a szörfözés-tanulás gondolata is (teknősmen nagy szörfös), de azt hiszem, ahhoz nagyon cukorseggű vagyok... :)

 

komment

2007.07.06. 17:19 :: Tobber

Még video Fanny Violeau-ról:

http://www.myvideo.de/watch/280331

http://video.google.com/videoplay?docid=5693076042151716818

 

Holnap/holnapután elkérjük a görzenálban a műanyag poharakat!! :D

 

Létezik ez jégkoriban is:

https://www.youtube.com/watch?v=05dI29DEWr4

 

komment

2007.07.06. 16:37 :: Tobber

Kedves Papírkutyák, Jat, Ja és mindenki más is, aki görkorizik, de nem tudom, hogy olvas:

Azt hiszem, van hová fejlődnünk... :))

Vagy ide... :)

Javítok, sztem Jatnak nem lenne nehéz megtanulni...:)

Na húzok vezetni!

 

komment

2007.07.05. 15:36 :: Tobber

Nagy kedvenc viccem:

-Hé, cigány, hová viszed azt a zsákot?

-Node biztos úr, libát, éééén??

:)

Hasonló történt most: 

Apunak ajándékot vadásztam, hát betértem a Szittya Szkíta boltba. Tele nagyon-nagyon magyar(kodó) könyvekkel, zászlókkal, címerekkel, kulcstartókkal, turullal, csodaszarvassal.

Kérek egy székely szakácskönyvet, nőci dícséri:

- Olyan képek vannak benne, hogy ránézve megkordul a gyomrom, pedig most ettem meg egy pizzát.

Tobberke nézi a nőt szokott elbambult tekintetével, mire eladónő hadarva:

- Jó, de most véletlenül ettünk pizzát, egyébként magyaros ételeket eszünk, de mentségünkre szóljon, hogy magyaros pizza volt...

 

:DD

 

komment

2007.07.05. 10:51 :: Tobber

Kétségtelenül Béká az oka mindennek. :)

Az tuti, hogy ő rendelte az esőt tegnap estére, hogy ne kelljen velem görkorizni.

És ezzel lavinát indított el.

---------------------

Már le sem írom, valamiért exeim lelkesen irogatnak, úgy látszik, a nemválasz izgalmas lehet...

Tegnap épp a teknősöstől jött egy nagyonszívesenlátnálak - ma reggel ment rá a flegma válasz, hogy én nem sietném el.

Aztán délután El hívott fel.

Fél órában kifejtettem neki ismételten, hogy hazug embernek tartom.

Ez természetesen jót tesz a férfiak egójának, mert örömmel felajánlotta, hogy elémjön a munkahelyemre és elvisz vacsorázni. Én pikírten (eztet is Békától tanultam <-- értsd, ő az oka) válaszoltam, hogy azt sem hiszem, ha kérdez, ezért egy percet sem várok rá, hogy aztán ne jöjjön el.

Úgyhogy hazamentem, ő továbbhivogatott, én untam magam, hát elvitettem magam vacsoráztatni.

(Itt elbukott a "30 kilóval vagyok hájasabb az önmagát nemvékonynak tartó Békánál ezért soha többé nem eszem" projektem). <-- Ezért is Béká a felelős... :)

Kedvenc törzshely, kedvenc pincér, kedvenc kaják, majd utcán autóban beszélgetés. De inkább felhívtam magamhoz.

Kifejtettem neki a cölibátusom lényegét, meg azt, hogy én pasit mostanában nem akarok kényeztetni, fussanak ők utánam, ha akarnak valamit.

Úgyhogy futott.

Úgyhogy nekem most - khömmmm, izééé - jó.

De neki nem biztos.

Hacsak nem kényelmes nyakig öltönyben elszórakoztatni egy elkényeztetett nőcskét...

És felajánlotta, hogy ottalszik.

De mivel nekem már khömmm, izééé jó volt, ezért szépen hazaküldtem hajnali kettőkor.

Bizonyára ez a bánásmód éltet néhány férfit, mert ma reggel már csicseregve hívott, hogy hogy aludtam, hogy vagyok, és felkínálta a következő találka lehetőségét.

Én meg asszem elfelejtettem szólni neki, hogy ebből nem csinálunk rendszert, most egy ideig nem szeretném látni. :)

 

Most még szépen bemagyarázom magamnak, hogy ettől a cölibátusom ugye nem csorbult. Ugye.

És átírom a fejezetet az Életbölcsességkönyvemben, az ódivatú "bánjunk kedvesen egy pasival és visszakapjuk" elvet áthúzva beírom, hogy"minél szemtelenebbek vagyunk, annál inkább küzdenek".

Csak nem szabad mutatni, hogy élvezzük.

:DDDD

 

Igazából köszönöm szépen Békának az estét! :))))))

 

komment

2007.07.03. 16:37 :: Tobber

"Az elégedettség maximalizálása vezérelte a BKV-t, amikor az utasok panaszai miatt hozzányúlt a Combinók ajtóműködtetésénél használt figyelmeztető berendezésekhez. A negyven jármű 640 zümmerének lecseréléséről játékoskedvű közleményben számolt be a cég.

Szünidei számtanpélda BKV módra címen adott ki hétfőn közleményt a zümmerek ügyében a fővárosi közlekedési vállalat. A Zrt. sajtóirodája könnyed hangvételben számol be a Combinókon történt kisebb változtatásról.

Nem szirénáznak tovább

Ez a villamos az önöké!

A közlemény szerint a fővárosi lakóktól és az utasoktól számos panasz érkezett az új villamosok hangos ajtózáródás-jelzéséről. A cég az érintettek maximálisan elégedettsége és a biztonsági szempontok közötti kompromisszumos megoldásként a legkellemesebb hangzású és hangerősségű zümmert választotta ki a Combinók számára. A villamosok miatt júliustól ismét "teljesen zavartalan a nagykörúti lakók álma", "a 40 járműhernyó összes ajtócsengőjét, azaz a járművenként 16 ajtó összesen 640 "zümmerét" lecserélik."

------------------------------

 

...szeretném javasolni, hogy esetleg zajmérő funkcióval ellátott zümmereket szereljenek a combinokba, így ha éjjel elül a nagykörút hangzavara, akkor lehet halk, viszont nappal, amikor dugók és dudálás, akkor legyen hangos, hogy szerencsétlen utas is meghallja, mielőtt rácsukódna az ajtó.

Na.

 

komment

süti beállítások módosítása