HTML

2007.10.20. 23:32 :: Tobber

Hurráá!!!!!! Négy napos szabadság!!! Hurráááá!! Lehet rohangálni, mint mérgezett egér!!!!! :))))
Mára sikerült 14 órát aludnom, Őszhalánték elálmosított. (Sajna lassan projektje végére ér, így most jóidőre eltűnik... :((( )
Utána rohanás tavaly korizni megtanított kolleginának korit venni. Amiből izéééé, őőő öt óra shopping lett és egy gyönyörűséges carving léc, egy új síbakancs, egy síbot persze, meg kiegészítők sieléshez.

Ugye szépek? :))))

CX 2.2 BLUE


Fischer CX 2.2 BLUE

Lengths: 155 cm
Type: Carving

Reference Data
Length: 160 cm
Side cut: 110 - 69 - 98 mm
Sidecut Radius: 16 m

CX 2.2 BLUE

These carvers offer stability and easy turning to ensure maximum performance and fun for the entry-level to intermediate skier. The pre-drilled 9mm plate gives additional height to add leverage and make the ski respond quicker and flow easily into the next turn. *The CX 2.2 is also available without the plate and binding.

 

Pjäxor - Nordica B7
 

...aztán Kedvenccel bújós, csavargós, megint bújós hosszú este, még dolgozott pár percet, épp tökéletes idő arra, hogy elővegyem a telefonomban porosodó Prince of Persia játékot. letehetetlen!! :)) (Meg is jegyezte, hogy ő még ilyen türelmesnek nem látott... pffff.) Holnap hajnalban 'Meg'-gel randizom. (Kuss!!! Igen, vele. 3/4 éve nem láttam, és ennek az ő balga ballépése volt az oka. Eddig bírtuk. Nem tudom. Nem kéne.) Aztán edzés, rohanás, este hokimeccs, hétfőn reggel szabadtéri progi, este randi, kedd reggel parkolást gyakorlok, merthogy nem megy. Merthogy nem gyakorlom... :) Ha apu elmegy a kövezésre macskakődobálásra, akkor Anyuval csajos program, és el is telt a négy nap...

 

komment

süti beállítások módosítása