HTML

2007.06.09. 08:48 :: Tobber

Ja, könnyed napok, minimális élvezet kicsikarása az utált nyárból és az utált szeretőnélkülmegpróbálomból... (Okospasi pedig beveti a legjobb eszközöket, hogy meggyőzzön, de még nem megy neki. De más is visszakéredzkedne, de én most senkivel.)

Görkori totál fáradtság, BORfesztiválon HIDEG SÖR keresgélése vicces (igen, utálom a borokat, pedig pár puccosat már végigkóstoltam*), de isteni, ha végre találunk, Bikini koncert a fűben ülve, l'art pour l'art poénok felelevenítése (ISMERI más is rajtam kívül a remélemnemvoltbennetojás-os realistadrámát!!!) :), mellesleg két öreg műjegessel összefutás (egyiknél persze ott lóg a kezében a görkorija), szal ezek jó esték...

Bárcsak tudnék jól görkorizni!!!! :((

 

*Meggyőződésem, hogy a borkedvelők és az ezoterikusok azonos halmaz. Egyik sem fogadja el a tényt, hogy valaki nem kér az ő kedvencükből és mindkettő meg akar győzni arról, hogy még éretlen vagyok rá, és majd megszeretem-magaméváteszem az ő hitüket. Nem, ezerféle minőségi bort végigkóstoltam, de ha egyszer maga az ital íze nem ízlik, fáj a gyomrom tőle két napig (igen, savas), és fejgörcsöt okoz... Más a kaviárt nem szereti. akkor a legfinomabbat sem fogja... Viszont mindkét csoport meg van győződve róla, hogy meg kell változtatni a véleményemet.

Ezoterikáról véleményemet hosszan majdcsak kifejtem egyszer. :D

 

komment

süti beállítások módosítása