HTML

2007.05.21. 23:52 :: Tobber

Bé úgy belelkesült a sportolásba, hogy már a fél várost elhívta görkorizni legközelebbre!! :DD

Hangsúlyozom: Bé.

Hihi, én is így indítottam a jégkorival, aztán 10%-ot tudtam csak elrángatni... Nem baj, nekem így is szórakoztató... Ja és Bé rákérdezett, hogy esetleg jégkori... Én örülnék a legjobban!! :)) (Akkor legalább lenne ösztönzés, hogy menjek.)

De valamiért engem is megtaláltak görkori témával kollégák, úgyhogy alakul egy céges sport is. (Fociról lemondtam rossz térddel, miután két közvetlen kollégám is sánta a múltkori cégesfoci miatt!)

Ma nagy örömömre lefordítottam egy olyan szöveget angolra, amiből egy kanyi szót sem értettem magyarul sem. Erősen rányomtam a vizuletapogatómat a műszaki szótárra... Szvsz főnököm csak szpatott ezzel az anyaggal!!

Viszont ha holnap békénhagynak, akkor talán utol tudom érni magamat a munkámmal, alig várom!!! Szeretnék egyszer úgy hazamenni, hogy max. két napi lemaradásom van!!!!!

Ma este hollandussal vacsoráztam, aki zseniális nyelvújító. Magyarul.

Amikor már nagyon nem értem, hogy mit újított van der Kazinczy, akkor könyörögve kérem, hogy váltson már angolra! :D (Bár ma oroszul is beszélgettünk.)

A mai tök frappáns és értelmezhető szava a kavaros volt. Hát ez simán érthető, nem?? Kavaros volt a feje, mert fáradt. Nem is akarta nekem elhinni, hogy nincs ilyen magyar szó! :DDD

Azt viszont nehezen értettem, hogy a csempés miatt miért lett bonyolult a külkereskedelem. (Ja. Csempészés.)

Tavalyi kedvencem tőle a talpasmasszázs. Zseniális! Visítva röhögtem, amikor kimondta! És képtelen voltam bármilyen nyelven elmagyarázni neki, hogy ez miért vicces magyarul... :)

Szal hollandus szórakoztató. A kutyája is. (Nem sok ennél nagyobb és ennél lassabb kutyát láttam életemben!!)

:)

 

komment

süti beállítások módosítása