HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.09.02. 14:04 :: Tobber

Vége a Szélsőközépnek??? Mi van??? Az elmúlt évek egyetlen demagógiamentes rádióműsora volt, a reggeli rádiózás történelmének egyetlen nem irritáló része. Miért értelmes programot kell törölni, és a sok egyforma, gügyörésző, kertévéket kiszolgáló szenny marad fent évekig??? Miért nem bukik már meg döbbenetsötét tiszakata, aki szégyent hoz a mai nőtársadalom "cédább" csoportjára???? Az a nő egy ócska ribanc, és rettegek, hogy oda sorolnak az ő stílusához, márha az stílus, nem riherongyság.

Innen táplálkoznak mikolák... :(

No, visszatérve a Bp rádió műsorát orrba-szájba ajánlottam mindenkinek, és épp morogtam, hogy a metró újraindításával megint nem tudom fogni őket utazásom közben. Debil vezetőség. Ebből forradalom lett volna, nem ködös szarukeretes réteghomály...

Marketinges közgazdász vagyok. Értem én, hogy esetleg a reklámozóknak nem felület. De igen, az. Könyvbolt, jobb lemezboltok, van IGÉNY AZ IGÉNYESSÉGRE!!!!

Idióták, ennyit üzenek. És szorítok, hogy legalább ők találjanak csatornák maguknak, ha már Jones a http://www.szelektivhallas.hu/ val csak itt...

Dühöngök.

 

komment

2006.09.02. 13:52 :: Tobber

Én szerelmes bele.

Igen, egy hetven kilós szőke kócos pasiba.

Láttam tegnap. Testközelből. Ez a fiú zseni. Tátott szájjal bámultuk. A lélegzetünk elakadt. Döbbenet. Ez a srác olyat tud, hogy eszméletlen. Sokezer nő sikoltozott percekig már csak a látványától. (Én nem. Neeeem. Csak amikor megmozdult.) Hogy lehet ilyeneket művelni korcsolyával?? Olyan gyors, hogy nem is látszik a mozdulat. Kecses, sebes, szórakoztató, ki is vívja a közönség imádatát. Még kétszer visszajött. Meg egyszercsak beült a színpadra a táncosok mögé, nők sikoltoztak. Háááát, ez az ember jelenség. És nagyon cuki.

Örülök, hogy láthattam.

 

komment

2006.09.01. 13:57 :: Tobber

Fáradt vagyok. Mindenki hülye, pedig próbálok senkihez sem szólni, mert ideges vagyok. De akkor is megtalálnak.

Ja, portásbá ma is itt van, én nem veszek róla tudomást, ha hozzámszól, szó nélkül kikerülöm. Majd leszokik arról, hogy hozzámszóljon. Elég megalázó volt az akkor csütörtöki részeg viselkedése, nem hiszem, hogy egy 30 éves nőnek kell megharcolni az öreggel, mert nincs egy tökös vezető sem. Persze nem is látják, hogy idióta. Én szóvátettem, patthelyzet.

Vagy kérhetne bocsánatot józanon. Vagy legalább NE tegezne, pláne ha én magázom!!!!! Krva anyját.

--------------

A csináljunk kisebb fájlt a vektoros ábrából felkiáltásra nyomtam egy printscreen-t, paintben levágtam a széleit és elmentettem .jpg-be. Egy perc múlva küldöm vissza, válasz: "mi ezzel órák óta szenvedünk!"

Ja, az élet néha egyszerű. És drága informatikusok, akik olvastok, kuss. Ez volt a leggyorsabb. ;)

---------------

Végiggondoltam. Nem nagyon volt olyan utazásom életemben, ahol ne néztem volna kikötőt. Ergo kikötő-fan lennék??? Help! :) 

---------------

Öh, ma este végre kikapcsolódás. Evgeny Plushenko korcsolyagálázik az ÚJ syma csarnok megnyitóján. Előre bőgök az örömtől, hogy mehetek! :)))

1. sportcsarnok-fan vagyok

2. EP (nekem JP) rajongó

3. jéééég

4. majd jegyzetelek

Egy bökkenő van: Edvin Marton. Hát az megagáz. De van walkman-om, majd legfeljebb azt hallgatom.

:)

 

komment

2006.09.01. 10:34 :: Tobber

Bocs, hogy Petőfi és bocs, hogy vers, de akkor is:

- Petőfi Sándor -

Itt van az ősz, itt van újra

Itt van az ősz, itt van ujra,
S szép, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból
Szeretem? de szeretem.

Kiülök a dombtetőre,
Innen nézek szerteszét,
S hallgatom a fák lehulló
Levelének lágy neszét.

Mosolyogva néz a földre
A szelíd nap sugara,
Mint elalvó gyermekére
Néz a szerető anya.

És valóban ősszel a föld
Csak elalszik, nem hal meg;
Szeméből is látszik, hogy csak
Álmos ő, de nem beteg.

Levetette szép ruháit,
Csendesen levetkezett;
Majd felöltözik, ha virrad
Reggele, a kikelet.

Aludjál hát, szép természet,
Csak aludjál reggelig,
S álmodj olyakat, amikben
Legnagyobb kedved telik.

Én ujjam hegyével halkan
Lantomat megpenditem,
Altató dalod gyanánt zeng
Méla csendes énekem. –

Kedvesem, te űlj le mellém,
Űlj itt addig szótlanúl,
Míg dalom, mint tó fölött a
Suttogó szél, elvonúl.

Ha megcsókolsz, ajkaimra
Ajkadat szép lassan tedd,
Föl ne keltsük álmából a
Szendergő természetet.

 

komment

2006.09.01. 10:08 :: Tobber

Váááá!!!!!
Őőőő, a takkeros is becsszóra pont így nézett ki. Jó fej volt, megvitattuk a mai zenei életet. De azt nem volt képes megérteni, hogy húsz évesen hogy tudtam beindulni Axl Rose-ra. :DD

komment

2006.09.01. 07:49 :: Tobber

Hátazúgyvan, hogy ha a zember 3 órát alszik bruttóban, akkor nehezen kel hatkor és csak takkerral ér be a céghez, hogy már egy ideje itt bóklásszon. Ezerrel.

A takkeros meg vvvááá, sztem Bével összevesznénk rajta. Az a típus, aki mint kiderült, csak JayKay kedvéért kiutazott Franciaországba egy koncertre... Mmmmmm...

Majd ha lesz időm, jön fotó is. Az énekesről, nem a takkerosról.

Őőőő, este volt egy-két elintéznivaló ( :) ), aztán korcsolya ezerrel. Ahol az az egyébként tényleg megtisztelő meglepetés ért, hogy egyszercsak odajött (csúszott, mindegy) Mr Dömper, a Nagymenők Nagyhangú Bandavezére (ez így röhejesen hangzik, pedig tényleg van társadalmi hierarchia a jégen :D), és bemutatkozott. Merthogy úgyis együtt csúszkálunk... (Ez enyhén vicces csak, ő kb. kétszer akkora tempóval halad és nagyon gyors mozgású...) A saját stílusában beszéltünk, de vesszek meg, nekem még mindig szimpatikus. (BS sikítva menekül, ha meglátja, még jó, hogy nem volt velem.) :)))

Őőő, Tüzitől kaptam valami pöntyögést a férfihalmozásról, mire én a nőhalmozást vetettem fel neki. Uji közben hivogatott, összeszámoltam, most már HAT Lacit ismerek a jégen, szóval nyugodt csüti este...

Én még este el valahová, éjjel haza, mindegy.

 

DE A LÉNYEG:

ITT VAN AZ ŐŐŐŐŐŐSZ!!!!! ISTEN HOZOTT!!!!!

 

Tegnap is álomszép 17-18 fok, máskor nem látható felhővonulások, szitáló eső, finom szél... Hátborzongatóan szép!!! Mivel tegnap összes kötöttgarbós kolléganőm megkérdezte, hogy nem fázom-e vékonytop-vászonkabátban, ezért mára előszedtem a fehérgarbó, kiscsizma szettet. A kedvenc... :)

Kaptam fizut, ki jön velem hétvégén a jövő heti puccra meg az esküvőre valami gáncsosat venni????

GYERTEEEEK!!!

 

komment

2006.08.31. 10:10 :: Tobber

Őőőő, munkatelefonálások közben levelezek, a többire semmi időm, majd írok. Bocs.

Aki akar, írjon, jól esne. ;)

 

komment

2006.08.30. 17:24 :: Tobber

- Vigyázz magadra!!!- kiáltottam utána, majd kiugrott az ablakon...

A kereskedelmi vezetőnknek nem nyitotta a kaput a kulcsa, nem tudott kimenni, ezért visszajött, hogy ő most kimászik itt az ablakon, csak csukjam be utána. :DDD

 

komment

2006.08.30. 15:29 :: Tobber

Áááááá!! Dolgoznunk kell egy olyan céggel, aki korporétilag kötelező. Szellemi fogyatékosok dolgoznak benne. A fél napom rájuk megy. Isteni levelezéshegyeket bonyolítok le bárkivel, amig egy mondatot kinyögnek a telefonban...

----------

Ááááááá!!! Van egy legendás gyakornokunk. Az a hír járja, hogy akármi ovodás feladatot rábíznak, azt is elcseszi. Jó, lelkem rajta, majd én adok neki olyan egyszerűt, hogy kettéáll a füle unalmában. Hát, elcseszte.

Majd mesélek, most kirakom iszonyúúúúcuki vendégünket, akivel kapcsolatban most merült fel, hogy akkor ma estére valakinek el kéne menni vele vacsorázni, és senki nem ér rá. Őőőő, én beszrtam, nem mertem ajánlkozni, bakker. Hát, ennyit az én nagy számról... :DDD

Nem, ő nem kategória. Azaz túl szépséges hozzám! :)

Ja neeeeem, ma lakógyűlésünk van, utána meg egy ittnememlítettel találka... (Ha nem írom, akkor is rendszerint ezt művelem esténként, de minek írjam le, ti sem írtok arról, hogy mit vacsoráztok.) :))

 

komment

2006.08.30. 12:47 :: Tobber

Neten rendeljük a kaját minden nap. És néha nem képesek felfogni, hogy NEM kérünk uborkát a kajába. Ezért ma úgy fogalmaztam meg a megjegyzés rovatot, hogy Nem kérünk uborkát az ételbe. Nem, tegnap is kaptunk. És mivel cégünk mélységesen meg van győződve arról, hogy az uborkákat nem szabad kiírtani, ezért kérjük, hogy cégünkhöz a továbbiakban ne küldjenek uborkát, köszi.

Jön a futár srác egy óra múlva, hogy az egész cég jót mulat, és egy életre megjegyezték, hogy nem kérünk uborkát! :DD

----------

Tegnap két naaaagy küffődi fejes volt a cégnél, az egyik mondja, hogy ő biza látta kicsifranciánkat a belvárosban. Aki amszterdamban él. Mi elkönyveltük, hogy ez nem normális. Mire kicsifrancia estefelé megjelent az irodában. :)) Én dobtam egy hátast, majd az összes kolléga, aki meglátta. Ja, csak erre jártam, beugrottam hozzátok. Mennyi az esélye hogy egy finnországban és egy hollandiában dolgozó kolléga véletlenül lássa egymást budapesten???? :)))

----------

Hú, ma itt van egy cuki finnországi svéd. Ááááá, Bé imádná!!!! Én is! :)

----------

Okosdoktorbácsi jelentkezett, hogy mizu. Velem semmi, úgy ráztam le anno, hogy én már komolyat akarok. Ja. Én.

:)

-----------

Anyukámnak találtam jó kis karitatív munkát az egyik múzeumunkban. Kértek hozzá önéletrajzot, ez (szigorúan kézzel írva!!) anyunál így hangzik:

"XY-né vagyok, ekkor és ekkor születtem itt és itt. 35 éve vagyok férjnél, egy 30 éves lányom van, aki közgazdász. Technikusként kezdtem dolgozni, majd okleveles árszakértő voltam itt és itt. X éve nyugdíjas vagyok. Nagyon szeretünk az Önök múzeumába járni és érdekel a művészet, most tervezem egy becsüsi tanfolyam elvégzését. Várom kedvező válaszukat." :DDD

...és el is postázta!!!! :)

 

komment

2006.08.30. 12:31 :: Tobber

Áááááá!!!!!!

Hetek óta remegek az idegeskedéstől, amit a rohadék kirúgott portás okoz, komolyan meg fogom verni. Komolyan!!!! :(

Pofátlan szemét dög, kopjon már le!!!!! :((((

Nem, minden nap itt ül, bejár, kiskirálykodik, most épp kijelentette, hogy a cégünknél nem megfelelő az ellátás, mert megint üres a cukros doboz (a cégünk irodájának szekrényében, mit keres egyáltalán az irodánkban????), ma meggyőzte a pizzafutárt, hogy ezeréve itt dolgozó kolléganőm nem dolgozik itt, én futottam a srác után, még jó, hogy hallottam, bejön, kieszi a kávé-süti és vízkészletünket, ellopja a ketchupot, uborkát, kávét, a másik cégtől pedig minden nap 1-1 doboz ételt!!!! Tegnap este nyolckor rajtakapták megint, ahogy éppen kaját hoz ki a hűtőjükből!!! :( Aszonta, aki 8-ig nem ette meg, az aznap már úgysem fogja!!! Hát ekkora pofátlanságot!!!! Rohadék. Mellesleg ezt már d.u. 3-kor is megtette néha. Mi a francot lehet vele kezdeni??? Ha kidobod, 10 perc múlva úgy jön vissza, mintha mi sem történt volna. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!

:((((

 

komment

2006.08.30. 09:37 :: Tobber

Hát az úgy volt, hogy feka blúz, farmerjakóban a legalulöltözöttebb voltam, de nem érdekelt. A kaja továbbra is isteni, elképzelhetetlenül jól főznek!! (szezámolajos bélszíncsíkok jázminrízzsel, vaníliás banánkrém mogyoros csoki öntettel, áááá!!!) Az ittnememlített nagyon okos, és nagyon tud valamit, amit férfiak 99,9999%-a elképzelni sem tud. Úgyhogy most szép tiszta vagyok, hehe.

Az erkélyemen viszont most már kezd hideg lenni, bakker...

 

komment

2006.08.29. 16:14 :: Tobber

"Drágám, akkor ma este menjünk el a város egyik legtrendpuccosabb hajójára!" Remek. Rajtam a kopottabb feka nacim van, a nemlegszebb tűsarkúm, a kicsitnemelőnyös felsőm és egy farmerjakó. Nuku smink, szélfútta hajzat, nincs nálam a parfümöm, nem mellesleg nem epiláltam, ha feljönne, nálam iszonyat kupi (még Pincsi után), úgyhogy ez a pörfiktdéj eddig. :))

 

komment

2006.08.29. 11:29 :: Tobber

Szólok az új recepciós lánynak, hogy ha egy külföldi, magas, kékszemű negyvenes férfi jön erre, akkor szóljon be nekem. Mire a hátam mögött váratlanul feltűnik Főfinn: külföldi, magas, jóképű, kékszemű? Rólam van szó??

:DDDDDDD

 

komment

2006.08.29. 10:32 :: Tobber

http://index.hu/velemeny/jegyzet/graff/

 

komment

süti beállítások módosítása