HTML

2006.09.01. 07:49 :: Tobber

Hátazúgyvan, hogy ha a zember 3 órát alszik bruttóban, akkor nehezen kel hatkor és csak takkerral ér be a céghez, hogy már egy ideje itt bóklásszon. Ezerrel.

A takkeros meg vvvááá, sztem Bével összevesznénk rajta. Az a típus, aki mint kiderült, csak JayKay kedvéért kiutazott Franciaországba egy koncertre... Mmmmmm...

Majd ha lesz időm, jön fotó is. Az énekesről, nem a takkerosról.

Őőőő, este volt egy-két elintéznivaló ( :) ), aztán korcsolya ezerrel. Ahol az az egyébként tényleg megtisztelő meglepetés ért, hogy egyszercsak odajött (csúszott, mindegy) Mr Dömper, a Nagymenők Nagyhangú Bandavezére (ez így röhejesen hangzik, pedig tényleg van társadalmi hierarchia a jégen :D), és bemutatkozott. Merthogy úgyis együtt csúszkálunk... (Ez enyhén vicces csak, ő kb. kétszer akkora tempóval halad és nagyon gyors mozgású...) A saját stílusában beszéltünk, de vesszek meg, nekem még mindig szimpatikus. (BS sikítva menekül, ha meglátja, még jó, hogy nem volt velem.) :)))

Őőő, Tüzitől kaptam valami pöntyögést a férfihalmozásról, mire én a nőhalmozást vetettem fel neki. Uji közben hivogatott, összeszámoltam, most már HAT Lacit ismerek a jégen, szóval nyugodt csüti este...

Én még este el valahová, éjjel haza, mindegy.

 

DE A LÉNYEG:

ITT VAN AZ ŐŐŐŐŐŐSZ!!!!! ISTEN HOZOTT!!!!!

 

Tegnap is álomszép 17-18 fok, máskor nem látható felhővonulások, szitáló eső, finom szél... Hátborzongatóan szép!!! Mivel tegnap összes kötöttgarbós kolléganőm megkérdezte, hogy nem fázom-e vékonytop-vászonkabátban, ezért mára előszedtem a fehérgarbó, kiscsizma szettet. A kedvenc... :)

Kaptam fizut, ki jön velem hétvégén a jövő heti puccra meg az esküvőre valami gáncsosat venni????

GYERTEEEEK!!!

 

komment

süti beállítások módosítása