HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.01.15. 20:10 :: Tobber

A Tökéletes Hétvége?? Hm, közel jár hozzá...

Szombat délelőtt korcsolya ezerrel. Szülőknek produkálás, oktatósrác (edemszendler, csak szépben) megfűzése, hogy hétfő képezzen ki minket 1-2 trükkre, ami csak elméletben megy, gyakorlatban valahol elakad. Szülők értemjövése (és bées elméletbeni összehozása kedvenc unokatesómmal!), lángosebéd, majd gyors rohanás, közben Szomival 20 perc telefon, miben kiderül, hogy durvább műtétje volt pénteken és nem tud ülni, ami kicsit megakadályozza a színházban tartózkodásban. Meg hogy igazán szimpatikusnak tart, ez nem tom, honnan jött. (Szal a keddi Kulcsra van egy jegyem, különben anyuval megyek!!!) Szombat estét nem részletezem, mindegy, de szuperul sikerült (sok-sok vilmoskörtével, és végig tiszta aggyal, nulla másnaposság. Komolyan félek, hogy hozzászoktam). (Jaaa, miért utazol el????)

Vasárnap reggel korcsolya a régi kollégákkal, akik vadállat tempóval koriznak juhéééé, éééés hogy fokozzuk a halmot, ott is összefutottunk egy régi kollégával, akit a frissebb régikollégák nem is ismertek már... Fél órára tehermentesítettük a srácot és mi koriztunk a feleségével, hogy kidühöngje magát, majd ő rájött, hogy rajongva bámulom a koritudását (neeeem, ő igazán a haver kategória, meg nős, meg imádjuk, de mint egy öccsöt) (gyorskoriversenyző volt valaha), szal mindenféle kunsztokra tanítgatott órákig, én meg lelkesen utánoztam. Hihi, tehetségesnek tart...

Azóta volt három óra telefonálásunk Dokival (meg reggel még három rövidebb), és igazán-igazán szépeket mond...

Holnap munka. Félek, hogy valamit elcsesztem, szal persze para, hogy kiteszik a szűrömet... Meg nincs időm ezt a policy-t készíteni basszus. (Tudom, nem kéne blogot írni. De aközben mindig elvagyok egy telefonbeszélgetésben, valami rutin elitézésében...) Az meg szilárd elhatározásom, hogy munkaidőn túl én már nem fogok dolgozni!!!! Pont.

Igen. Miután vért izzadtunk, hogy a hétvégi vadászat szuper legyen a külföldi repivendégeknek, és baromisok fegyver-, vadászati, stb. engedély megvolt, valami idióta csütörtökön lelőtte a társát a Cserhátban egy vadászaton, És pont, mikor pénteken hátradőltem fél hétkor az egyik híradót megnézni, akkor szállt le az utsó finn, szóval abban a percben bemondták, hogy a vizsgálat végéig péntektől tilos a vadászat Nógrádban, máshol is csak külön engedéllyel, basszus!!! Mikor már itt van MINDENKI!!!

Nem tudom, mit csináltak az erdőben 2,5 napot így... :-((((

De a hétvége fantasztikus volt!!! :-)

 

komment

süti beállítások módosítása