HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2005.08.05. 11:22 :: Tobber

Férfilelkek boncolása:

Vé hétvégén jelzett, hogy szerdán jön haza. Persze semmi konkrét időpont, hogy találkoznánk. Nem jelentkeztem azért sem, engem nem fog ugráltatni. Bejött: érkezik az sms, hogy jövő hét elején egy őrült éjszakát eltöltene velem, és a szokásos fülledt hangnem...

Ha nem jelentkezem, akkor jön, ha igen, akkor nem?? Most várok a válasszal. ha ezt játszuk... Cekcpartnerre nem kell rá várnom, randi szombaton sálygállyal, vasárnap szépbőrű pókerral...

Ivánt, a maffiózót leráztam. Áááá...

Ja, szolgálati: 4 hét hezitálás után feladtam Pasinak 3 oldalnyi sűrűn teleírt levelet. No, ez most meg fogja mozgatni a gondolatait. Még ha jelentkezést nem is várok tőle... :-( Azaz én várnék, de...

Le kell fogyni, csak közben stagnáltam, bár két számmal kisebb nacit hordok, mint 6 hete...

komment

2005.08.05. 11:15 :: Tobber

A fokozott rendőri jelenlét Budapesten biztosan azt is szolgálja, hogy az emberek megnyugodjanak, nem? No, én kimondottan nyugatlan leszek, amikor látom a kettesével lófráló és vizslató rendőröket...

 

komment

2005.08.04. 10:57 :: Tobber

Éjjel tökig áztam. Ahogy a Nagykönyvben... A év legnagyobb esője minden porcikámat átmosta hazáig, finoman csurgott a melltartómból a hasamratapadt pólón át a bugyim felé... Fehér papucsban gázoltam az utcaszélességben bokáig érő vízáradatban hosszú perceken át. Az utcák sötétek, kihaltak (kertváros, ugye???), sehol egy kivilágított ablak, csak az óriási villámok világítottak... Asszem, élvezem az esőt!! :-))

Meg a Papírkutya-különítmény összejöveteleket.

 

komment

2005.08.04. 09:40 :: Tobber

Éljen a LOKIIIIII!!!!!!!!!! Összesítve 8:0-ra elver egy magyar focicsapat egy Hajduk-Splitet????? Hurrá!!!!!!!!! Hehe, jön a Manchester U.!!! Kéne egy Koplárovics, nem?? :-) (Emlékszik még valaki a MU-verő Koplárovics Bélára a ZTE-ből??)

Ja, és késve is gratula Cseh Lacinak a színes éremgyűjteményéért!

 

komment

2005.08.03. 14:57 :: Tobber

Réz Andrást megbüntették, mert a könyvét hirdető plakáton a könyvborítón dohányzik, és az reklámban buzdítás dohányzásra??? Mi van??

(Linket kérek, ha valaki érthető magyarázatot lát!!!)

Fiúkkal megbeszéltük, hogy ha felmennénk a discovery-vel a zűrbe, akkor vinnénk magunkkal fűnyírót, mert az a biztos. Hátha kell. Most lombfűrésszel szerelik a levált pajzselemnél...

 

komment

2005.08.03. 09:39 :: Tobber

Stadionok terminal. Pls get off the train and take the shuttle bus to county New York trip.

Tényleg ezt értem.

komment

2005.08.03. 09:37 :: Tobber

Tegnap elsőrandiztam egy sráccal, akivel előtte abszurd levelezést folytattunk. Most már Júliának hív, és ő a Rómeóm. És megígérte, hogy hozzám költözik és örökké élünk majd.

Tetszik!!! Férfi évek óta nem nevettetett meg ennyire!! :-)

 

 

komment

2005.08.03. 09:29 :: Tobber

Az internet a demagógia terepe: én nem nagyon sajnálom az Equadorban bebörtönzött drogfutárokat.

Vele aludtam el, vele keltem (mármint tévé):

 

komment

2005.08.02. 12:56 :: Tobber

Álmodozik vajon rólam bárki is???

 

komment

2005.08.02. 11:42 :: Tobber

Felpörgettem a biznyiszt, egyet ma telefonon leráztam, egyet jövő héten fogok, eggyel ma találka, egyet meg váratok hétvégéig, hogy tudjak dönteni, és efem-mel nem karizmozok este (azaz efem sosem szokott, mert neki az szép), mert akkor nem fogok tudni hímezni, amivel mérhetetlenül el vagyok maradva, és ezzel a holnapi ezer program sem hoz beljebb. Remélllyük. Nem tanult Magyarországon. De szép helyeken szép dolgokat nézett meg.

Köcsög Vé. Vé. Vé. Az első férjem (az oviból) is Vé. És szintén szőke, kék szemű. Mit csinál most vajon Szabó Viktor (szül. 1976.05.29, Budapest, Ikrek és van egy ikertesója és egy napon születtünk mi hárman) a Fráter Gy. téri ovi Nagycsoportból?? Vajon épp rólam álmodozik??

 

komment

2005.08.02. 10:34 :: Tobber

Tudtam, honnan ismerős: be yourself, no matter what they say. Így volt valahogy Stingnél, ugyi?

 

komment

2005.08.02. 10:09 :: Tobber

Ma Horváth Károly nap van a rádiókban??? Az légy, aki vagy, érezd jóóól magad... Az aki szép, az reggel is szééééép... Touch the screeeeeen! In the name of Charliiiie!!

(Hogy nézhet ki HK ébredés után???)

komment

2005.08.02. 10:03 :: Tobber

Hihi, érdemes kijárkálni a dohányzó fiúkkal a folyosóra... Összevesztünk, hogy az István, a király alapműveltség, vagy (sztem) csak illik ismerni. Műveltség lenne egy Szörényi-Bródy???

Lehet velem vitázni. És el kellett indulnom reggel, pedig Darcy épp a ház felé közelített az utolsó 20 oldalon!!! :-(

 

komment

2005.08.02. 09:37 :: Tobber

Tegnap délután ollllyan szép gesztust kaptam Brrr-től: közösen rendeljük és felezzük az ebédet, mert a city bazisokat hoz tök olcsón. Tegnap többször kérdezgette Brrr, hogy mikor eszem, aztán ötödikre rámondtam, hogy most, és dolgoztam tovább. Egyszercsak jön Brr, hogy megmelegítette a rakott krumplit, mehetek!! :-))))) És mindkettőnknek ott volt a melegített étel, evőeszköz az asztalon, együtt ebédeltünk!! :-)

Jólesett...

 

komment

2005.08.02. 09:31 :: Tobber

Egy üveg whisky egy hét utáááááán...

komment

süti beállítások módosítása