HTML

Morzsák

2022.01.19. 16:30 :: Tobber

Két napja átállítottam a yaziomat, hátha segít fogyni, sok fehérje, kevés ch. A kevés ch oké, de képtelen vagyok ennyi fehérjét megenni. Egyébként is napi 2-3 tojás az adagom, a túrót utálom, a csirkét imádom, de húsokból képtelenség annyit enni. Lakatos Pétert követek, szóval azt már tudom, hogy mi nem jó. Tippek?

Meg Partizánt hallgatok, rákerestem régi dolgaira is, lendületet ad a megunt, de megakaromcsinálni kézimunkámhoz.

Amihez lemegyek még alapanyagért, meg akkor már veszek egy kanapét, útbaesik és végre van raktáron. Felajánlom a régit egy ismerősnek, éppen házat vett. Szépséges L alakút akartam, de akárhogyan mértük, nem fér el. Vagy a növények, a cicatorony és a fotel nem fér el. Sokat úgysem tudok ülni, elnyújtózni meg hosszúkás is elég, hát ez lesz. Sokat fáj a hasam éjjel, Kócost nem akarom zavarni, így kijövök a nappaliba, de szívesen elszundítanék tíz perceket két hasgörcs között...

Cimbikkel politizáltunk hétvégén, jólesett. Nem vagyok optimista. És nem hiszem, hogy jó ötlet egy OV-MZP vita, OV simán lemossa. Bár, lehet, hogy senki meg sem nézné, már érzelemből szavazunk...

Múlt héten háromszor bent dolgoztam, mázlimra nagyjából elkerültem a covidosainkat, de dolgozom olyannal, aki találkozott velük, meg maszk-kézfertőtlenítek-szellőztetek megállás nélkül, de ha lehet, a héten elég volt egy nap is ott. Teszteltem, negatív.

Meg is ünnepeltem Freijel: lehet kapni rövid mangós nicaraguai dohánykávét. Elképesztően finom, pedig sem a cukros kávét, sem az összetett ízvilágot nem szeretem.

Ha akad jó hangoskönyvforrásotok, megírnátok? Szépirodalom érdekel, végső esetben szépirodalmi filmfeldolgozás, ha nem ad hozzá kihagyhatatlanul a képi világ, mert csak hallgatnám. Köszi! (tobnlc és jahús)

komment

süti beállítások módosítása