HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Morzsák

2020.01.30. 16:04 :: Tobber

Úgy hullámzik a kedvem, hogy magamat is idegesítem. Kifelé próbálom nem mutatni.

---

Tegnap véletlenül nem akartam túlórázni, időben elintéztem a zárásokat, munka utolsó percében kaptam a kabátomat, hogy két boltot is elérjek. Cipzár fel, mire megtalál a főnököm, hogy amit a HR és az IT három éve nem tud megoldani minden könyörgésem ellenére és mindenki lepasszol, azt reggelig oldjam meg, mert kelleni fog.

Cipzár le, szívem a torkomban, egyeztetés egy új vezetővel, hátha ő még lelkesen ássa bele magát, köremail 20 embernek, találjanak ki valamit, vagy elvégzek egy egyetemet és leprogramozom magam, csak legyen már meg.

Reggelre ezernyi segítséggel összeraktam egy összefoltozott megoldást, átmeneti megoldásnak jó. Főnököm már dühös volt minden impotensre (nem, rám nem, tudja, mi a szitu, meg hogy én aztán mindent megteszek, ha feladatot ad!), kiabált pár emberrel, és láss csodát: amin három éve senki nem tud fogást találni, azt az egyik projektvezetőnk csak lebótolta valahogy. Megígértem neki, hogy kérhet bármit. De tényleg bármit cserébe.

---

Aztán volt kétnapos rendezvényem, ami után kaptam a projektvezetőmtől egy hatalmas köszönetet, meg bókot, hogy milyen tökéletesen megszerveztem ennyire rövid idő alatt. Aztán visszadobtam számlákat, mert hülyének néznek minket. Aztán ezerfelé szakadok, de ezt jobb szeretem, mint a punnyadást.

---

Lecke irtó sok van, ma nekihasalok, holnap szépülés, hétvége egész nyugis, csak suli meg Kócos.

---

Két kedves boltomba berohantam zárás előtt, másnak is beszereztem alapanyagokat. Mindenhol régi ismerősként örültek nekem. Szeretem Budapestet...

---

Volt asztalos átszerelgetni a teraszon ezt-azt, este meg átcsomagoltam még pár tucat alapanyagomat kezelhetőbb dobozokba, kizárólag ehhez volt szellemi energiám.

---

Jövő héten két kolléga búcsúztató iszogatása, aztán még ugyanaznap kvíz a két drámakirálynőző pasival (lefoglaltam asztalt hozzájuk közel, magamtól távolabb azzal a feltétellel, hogy megvárják velem a taximat a sötét éjszakában), aztán egyik este nosztalgiaiszogatunk exkollégákkal is, amit megszerveztem (tegnap épp rámírt egy tavaly kirúgott munkatársunk, azóta Pesten van, hát őt is befűztem), lesz suli, Kócos, cimbik vasárnap estefelé, tánc talán.

---

Szerelmes vagyok minden ilyen alakú nőbe (ő Solange Van Doorn és most került előtérbe a VS-tel). Csoki bőr, csodás alak, ááááh! <3


Forrás az instagramja

komment

süti beállítások módosítása