HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

My day

2019.03.03. 15:36 :: Tobber

fb_img_1551566637486.jpg

komment

Hol az idő?

2019.03.01. 23:31 :: Tobber

Elmondhatatlanul sok a munka, ha nem akarok belelógni a hétvégékbe. A lelki teher is, mindenki bizonytalanságban.

---

Sikerült beugrani a Biohairbe zárás előtt, vágtak bőőő tíz centit. Szeretem.

---

Jártam 8 perc szoliban, mert épp nem viszketett a bőröm.

---

Elintéztem a burkolós egyeztetést, Szomit is érintette a téma (valamelyikünk teraszáról áznak alattunk), kikönyökölt a tetőablakán, úgy kapcsolódott a beszélgetésbe. Vicces. Szomszédcsaj mondta, hogy alig van a burkolónak ideje, de mi ragaszkodunk hozzá, ú.h. udvaroljuk körbe. Hát én úgy flörtöltem vele, hogy szerintem már komolyan vette. :D 14 éve is ő burkolt a házban, bírtam.

---

Azért elfacsarodik a szívem, milyen voltam 14 éve... Most milliárdszor jobb. :)

---

Azt meséltem, hogy Szomi múltkor megdicsért, mennyit fogytam? Egy grammot sem és a nagyi-paplanja téli dzsekimben voltam, szóval mostantól abban járok nyáron is (nem).

Mindig megnyugtat a tény, ahogyan khöm Kócos teste őő reagál a fenekem látványára (meg Hokis zeng róla ódákat), úgyhogy amíg kockahasú egyetemistáknak ennyire bejön, én nem fogyózom.

(Napi 5 narancs facsarva, napi saláta, tojás, cs.mell, 30-40 perc séta pipa, ennyire vagyok képes energiát szánni a megfelelő életmódra most.)

---

Btw apámat elengedték, de nincsen fényesen. :/

---

A macsek az ölembekucorodva (vagyis a cicimhezbújva, na) szuszog, ő a lelki békém segítője ebben a káoszban.

Azt meséltem, hogy karomban volt egy 1,5 éves, dumáltam hozzá és finoman elkezdtem vakargatni a nyakát, mint a cicának szoktam? Ne adjatok gyereket a kezembe!!! :D

---

Azt meséltem, hogy jóllakott ovis fejem miatt már nem először kér meg c.gányasszony, hogy vegyek fel pénzt atm-ből, papíron a PIN, meg nézzem meg az egyenlegét is? Szívesen.

Sajnálom, hogy magyarázkodnak, rossz a szemük. Pedig egyértelműen analfabéták. :(

---

Metrónál láttam két régi ismerőst, meg Grecsó Krisztiánt. Jól nézett ki, szurkolok.

 

komment

...

2019.02.28. 20:49 :: Tobber

...aztán tegnap este még Újpesten volt elintéznivalóm, hazabuszoztam nagy kilométerkerülővel, de jobb időeredménnyel, fogat mostam, és úgy aludtam be, hogy a lámpa égve maradt, a hálóajtó nyitva, ergo a cica bent lófrált, amit nem engedek éjjel.

Majd hajnali ötkor buherálta a szekrényajtómat, aztán megcsillanhatott valami fény, mert leszerválta magának a szemüvegemet és passzolgatta magának.

Na EZEKÉRT zárom ki a macskát a hálóból, ha nem ájulok be.

Irtó szarul vagyok, nagyon fáj a fejem. Elég sokáig bírom gyógyszer nélkül (főleg koffeinnal), de tegnap elmentem egy patika előtt, vettem valami erőset és helyben bevettem. Még sosem csináltam ilyet.

A környezetemben pont emiatt több a tavaszt rühellő ember, mint a telet... :D

---

Annyi munka van a csoportommal, hogy a határidők mellett kb. tampont cserélni meghalni marad egy kevés időcske.

---

Sosem fejezem be a napot időben és anyagilag egyáltalán nem jelent többet.

---

Szeretnék kondizni, meg pasikázni, amik a stresszre működnek nálam. Kócos bármelyik hétköznapját felajánlotta, Testnevelésiegyetemista és Hokis szintén, dehát epilálni nincs időm és erőm!

komment

Sbo

2019.02.26. 22:54 :: Tobber

Az estémet a sürgősségin töltöm apámmal.

Nem volt tervben.

Lemerülök, szétmegy a fejem, szaggat a mellem a pms-től, aggódom, én vagyok a család higgadtja.

A sminkem bezzeg f@sza a felkenés után 15 órával.

 

komment

Asszertív mondatok Daninak

2019.02.26. 16:33 :: Tobber

...miután fejetlenség van, káosz, ezerrel dolgoznánk, ő meg odaáll és a semmiről elmélkedik leállíthatatlanul. Két perc udvariassági türelmi idő után:

- Danikám, megbeszélhetnénk majd ebéd közben?

- Dani, most hagyj dolgozni minket kérlek, jó?

- Daniii, majd. Dolgozuuuunk!

- Dani, ne beszéljél, kérlek, mert nem tudunk a munkára figyelni!

(Úgy értitek, menjek most el?)

- Igen, légyszi!

- Jó, abbahagyom, de ez fontos téma. (Neki, meg a társadalomtudósoknak, vagy este egy kocsmában.)

Majd folytatja tovább, mi gépelünk, pofát vágunk, lassan el.

Megkönnyebbülés, nem telik el öt perc, valaki érkezik, mi hibásodott meg a kávéfőzőben (nem mindegy? Elvitték szervizbe, van csere és két másik), kéne mára kölcsönbe egy parkoló (most tűnt fel, hogy autóval jöttél be, de nincs helyed?), tudunk-e győri kollégát, aki NEM céges autóval megy haza (na ezt honnan kéne tudnunk???), hányig van szendvics a menzán (amíg el nem fogy?), miért nem elég a főnökkel aláiratni a kérvényt, miért kell feltölteni a nemtomhová (mert addig nem engedélyezik, én meg nem tudok vele dolgozni??), úgyhogy ma foglalórendszert oktattam, HR oldalt oktattam, meghallgattam vicces orvossztorikat, ezer kérdést passzoltam le, hogy mi mit tudunk az átalakításról.

Mivel az igazgatónk tegnap munka után leült velünk fél órára, így a mostani fázisról mindent, de persze semmit nem mondhatunk el belőle.

komment

Hétvége

2019.02.25. 16:12 :: Tobber

Pénteken home officeban dolgoztam. Irtó megnyugtató, hogy nem szólnak kétpercenként hozzám valami irrelevánssal.

(Most is beszél hozzám valaki, aki semmi asszertív jelre nem megy el, érdemit meg nem bírok két hete fájó fejjel gondolkozni így, hogy monoton filozofál valamin, hát írok posztot addig!)

És az is megnyugtató, hogy a lüke kismacska bújt, meg hívott játszani, meg bújócskázni, meg magyarázott hosszan valami számára érdekeset fontoskodó fejjel.

Feldíszítettem a lakást, elkészítettem a jelmezemet, aztán átjöttek a cimborák jelmezes farsangozni.

12 felnőtt és 4 gyerek zsúfolódott be a mini lakásomba (minusz háló, ahová a sokkot kapott cicát zártam, ott is kinyitott egy szekrényt magának és a törölközők mögé bújt szegény félelmében).

Zaj, az volt. Nevetés, az nagyon sok. Éjfélkor kullogtak el. Nagyon jó buli volt.

Meg is beszéltünk egy lakásavatót, meg egy főzős bulit, meg egy májusi kerti sütögetést, lesz még műveltségi kvíz és babalátogatás tavasszal. (Meg tőlük függetlenül osztálytalálkozóm és külföld Bével, külföldi sztár az Arénában, színház, vidéki húsvét a nagycsaláddal, Nagyi szülinap, és nagyon remélem, Béká és gy.f.a. is szívesen látnak párszor!! Telik a naptár programokkal.)

Szombat reggel átmentem Béért és elsétáltunk a tavaszi szeles napsütésben bruncholni egy nagyot. Tojás, tejföl, facsart narancs. Az életemet leélném ezeken.

Felmerült egy álláslehetőség, de szeretnék kivárni inkább a jelenlegi munkahelyemen.

Aztán takarítottam a buli után, átjött Kócos estére, filmeztünk, agyonkényeztetett, aztán reggelit sütött nekem (baconön, tojáson, magos tk kenyéren leélném az életemet). Segíteni akart elmosogatni (btw hívtam a bulira, de sztem nem volt kedve néhány exhibicionista meleg pasihoz, meg az én korosztályomhoz en bloc), de megkértem, hogy ne zörögjön a konyhában, mert bármennyire cukika, szétrobban a fejem.

Aztán leengedtem, pakoltam, olvastam, tanultam gyakoroltam, sorozatoztam, megfuttattam a cicust párszor a kedvenc játékaival, hogy térjen vissza az ijedtségből.

---

Ma a cégnél bejelentés, holnap úgyszintén, aztán zárási határidők, kész a jogsim, érte kéne menni, fodrász is időszerű, meg szoli, újra kéne fűznöm két meglazult karkötőmet, kéne egy kikapargatható olcsó szemhéjpor, mert utántöltőt szereztem csak egy gyönyörű BenNye-ból. A kocsi borzasztó koszos, kondizni is le kéne mászni, de szétrobban a fejem.

Mocsok tavasz.

komment

Insta

2019.02.25. 14:26 :: Tobber

Ha eddig nem követtétek... Kajdi Csaba zseniális az instán! :D

- Zimány Linda résztvett a jogászbálon. Megérdemli, sokat tanult érte! Tíz évet tanult a diplomáért! :D

- Mindenki aggódik, mit akarhat Brüsszel. Mit akarhat vajon Brüsszel? Talán farsangot tartani?

Imádás a pasi.

komment

süti beállítások módosítása