HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Gagyi vagyok

2019.08.13. 11:46 :: Tobber

Bementem a Media Marktba, húszezernél kezdődnek a vezeték nélküli Philipstől epilátorok.

A pult előtt állva rágugliztam, pont ugyanaz egy webshopból 13 500 Ft. Na menjenek...

Átmentem az Euronicsba. Forintra ugyanannyi, mint az MM-ben. Na menjenek...

Elolvastam a véleményeket: 3-3,5 csillag, legtöbben a régi kedvelt, ám vezetékes, 4,5/5 csillagos Philips Satinelle-t cserélték erre és rosszabb. Nekem is ez volt a terv...

Szóval rákerestem a legolcsóbb vezetékes Satinelle-re, pont ami imádottam most is van, 7 090 Ft a neten, a szomszéd plázában azonnal átvehető, meg is vettem gyorsan.

Hármat elhasználhatok a tervezett összegből, remélem, bírják pár évig.

komment

Ezoizé

2019.08.12. 14:59 :: Tobber

Harmadszor jön velem szembe a facebookon ez az ezoírás.

Nem hiszek bennük és rém leegyszerűseítőek, általában valami hibás következtetést vonnak le a végén, csak hogy eladják a szolgáltatásaikat vele, de ez (mármint a jelenség, nem az okozat) szépen betalált:

A rossz önbecsülésű emberek a munkahelyükön is veszélyben vannak. Ezek a legjobb munkaerők...
Az energikus, szolgalelkű, megfelelni vágyó kis katona, aki nem viseli el, hogy "ne szeressék". Ezért mindent megtesz, csak hogy elfogadják és elismerjék. Ő az, aki akár 10 évet is vár egy beígért előléptetésre és nem panaszkodik, ha nem kap fizetésemelést. Megköszöni, ha elküldik csoportépítő hétvégére (bakker, tényleg megköszöntem, mert sosem vagyok csapat része!), hálás, ha kap egy golyóstollat a 10 éves ottléte alkalmából (azt nem, bögrét sem, egy oklevelet igen, meg egy ebédígéretet, amit sosem váltottak be), maximálisan lojális a céghez, nem nézi az óráját, nem számolja a túlórákat, hétvégén vagy este még befejezi azt a jelentést és 24 órában elérhető telefonon és e-mailben.
Ha lehetne, ezt a típust klónoznák. A multik világában, ha nem is klónozzák őket, az agyukat azért rendszeresen mossák, hogy ez az állapot egészen addig fenntartható legyen, amíg az illető - miután kipréselték, mint egy citromot - össze nem roskad.
Ilyenkor sok esetben szemrebbenés nélkül kirúgják.
Ekkor emberünk ott áll és nem érti, mi történt vele, hiszen ő jó volt és betartotta a szabályokat. Igazságtalannak tartja és sokszor annyira rágja magát ezen..., hogy belebetegszik."
(Fert Mónika: A tükör mögött c. könyvéből)

komment

Kapcsolatok

2019.08.12. 13:24 :: Tobber

Annyi szép kapcsolatot látok a facebookon:

Egyik kolléga cuki kisgyerekes apuka. Közben jön az info, lelépett a beosztottjával, akit kinevezett, elvált, majd a nő a elhagyta szinte azonnal.

Gyerekkel nyaralgató kolléga házaspár. Már a feleségét is egy kolléganőről cserélte. Kiderült, közben egy másikkal kavart, aki elvált érte, majd ő mégis a nejét választotta. Elment a cégtől, a két nő meg itt kerülgeti egymást.

Szép gyerekes pár medencés családi házzal. Hirtelen mindkettő egyedülálló.

Betegre fogyott kolléganő: a férj idegösszeomlott, lelépett a gyerekektől.

Másik dettó: idegosztályon ápolják a pasiját, egyedül tolja a gyerekkel.

Exem Judós3-tól eltűnt az utódom fiatal hasonmásom összes fotója, nem is ismerősök már.

Az ő nővérének az eljegyzésén még ott voltam, idén lett volna esküvő: ő már egyedülálló, a vőlegény egy gyönyörű másik lánnyal van kapcsolatban. (Kicsit meg is sajnáltam a tesót.)

Illúziókban hiszünk, illúziókat hirdetünk a neten magunkról...

...és most te is ezt olvasod... :D

---

Hajnalban összerezzenve ébredek, reggel öklendezem, kikészít a munkám.

Nem tudom, jó-e, hogy ennyi időre elmegyek most szabira, de persze kiböjtöltem, nekem is jár. Félek, mi fog összegyűlni, mire visszajövök. :(

De a hétvége jó volt, Kócos irtó szexin jár be dolgozni és utána jött értem a metróhoz: hááát nyami a fiú.

Hazavitt (áááá, de irigylem a kocsiját, én is akarok egy újabbat lassan), aztán irtó cuki volt, szerintem én nem teszek bele ennyi energiát. És filmet töltött le, és körbeugrált, és jégkrémet evett rólam, és megmasszírozott, és nagyon finom volt, és reggel a teraszra hozta a giccsesen szépséges reggelit, aztán jól lebeszéltük egymást a strandról a hőség miatt és visszabújtunk a légkondis lakásban az ágyba huncutkodni.

Este meg kipróbáltam egy új kreatív technikát, szép, de pütyörgős, nem haladós.

Magyarul az én műfajom.

Már totál tönkrement az epilátor zsinórom, használt kábelt nincs gusztusom venni, úgyhogy ma veszek egy akksisat, akkor nem törik meg. Rém bosszantó, hogy egy jó gépet ezért kell kukázom. De nem volt lelkierőm elmenni a hőségben a plázáig, így új szemüvegem sincsen továbbra sem.

komment

süti beállítások módosítása