HTML

Morzsahegyek

2019.09.26. 15:57 :: Tobber

Ritka nagy k.baszás az egészségesnek tartott gyümölcssalátákba jelzés nélkül édesítőszeres befőttet keverni. Tánc után betoltam a maradékot.

Az egy dolog, hogy 10 hónapos terhesnek nézek ki, de reggel a vécéig nem jutottam el. Nem ecsetelem, minden kijött. Takaríthattam.

Ma kóla, rizs és krumpli, bélgörcsök ezerrel.

---

Ejj, de fog hiányozni a most felmondott kolléganő. Okos, szórakoztató, világlátott, talán én is tudtam hozzáadni a gondolataihoz, kedvencem a vele töltött minden kávézásom.

Hétfőn elmegy egy másik.

Egy ma összerúgta a port a főnökömmel, ami nem az íves karrier záloga, egy vidéki kedvencke mától nyugdíjas.

Burjánzik a fekete humor, kínunkban nagyon röhögünk.

---

Este elugrottam Géékhez, gondoltam, váltok két mondatot az anyukájával indulás előtt, mert kérdésekkel nyúz cicaügyben, nagyon szeretne. Nem vagyok nagy szakértője a macskatémának, mindent a kollégáktól tanultam, csak Gé terjeszti otthon, hogy nálam cicaparadicsom van és lenne nálam macska…

Leparkolok az utcájukban, váratlanul behajol az ablakon egy szép arcú, jó illatú magas fiú elegáns fehér ingben, hogy hello, Tobber, jó látni. :D Gé öccse volt, igen, a tinder előtti korszakom fiatal szeretője.

Még mindig elképesztően vonzó, 190sok magas, hosszú, karcsú dereka van, amit nagyon imádok, ehh…

Zavartan megkérdezte, hogy vagyok és van-e kedvem meginni egy kávét valamikor. Kissé rontott a meghívás romantikáján, hogy a fél családja végigasszisztálja a dolgot, de végülis tudtak rólunk. :DDDD

Persze, hogy van.

Itt az ősz, beindultak a hormonok. Meg az egyetem, a futófiú is visszatérne, a szomszédban tanul (nem tudom, hogyan hívtam itt). Ma Kócos jön.

Én meg aludnék inkább, hajnali egykor feküdtem le tánc után. Leszakad a lábam, de megérte.

komment

süti beállítások módosítása