HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Közszolgálati

2019.05.16. 16:09 :: Tobber

Ha úgyis mentek okmányirodába valamiért, nyissatok ott Ügyfélkaput. Kb. öt perc, utána az adóbevallás a weben alapszituban megvan két perc alatt az 1%-os nyilatkozatokkal együtt. Meg egyébként is hasznos.

---

Az azért baszcsizza a csőrömet, hogy az adóm 1%-a is ötszámjegyű összeg, mert rohad a kórház, ahol műtöttek és patkányhulla van még a puccos környékemen is az utcám végében és akkor még Lölöről nem beszéltem, de ment a cicámat megmentő/kikupáló alapítványnak, használják csak további cuki cicákra.

---

Ma volt skype-tárgyalásom, beadtam az adóbevallásomat, végigmentem egy online oktatóanyagon vizsgával, távolról megbuherálták az SAP-mat, beszéltem valami szerb help deskkel, akik kettő perc alatt megoldottak valamit, le is döbbentünk, megszereztem főnököm jóváhagyását két átalakításhoz, ergo megkaptam a nyakamba a lebonyolítását, meg ugye dolgoztam. Egy hosszabb anyagom frissen csillog-villog a céges központi intra főoldalán.

---

A héten kétszer futottam össze az ex-Nagyfőnökkel, aki nem engem választott, elsőre véletlenül, és meg is lepődtem, minek small talkol, hogy látott a facebookon, merre jártam (khöm), másodszor meg "spontán" felém járt. 4 emelet van köztünk, véletlenül pont most jött arra.

Azért nem voltam túl szívélyes, tudja ő, hogy bánt a dolog.

A tanácsadónőnk naponta átjön tíz percekre csacsogni, megbeszéltük, hogy a mostani főnök könnyebb ember, akármilyen impulzív alkat is. :D

komment

süti beállítások módosítása