HTML

Morzsák

2018.10.11. 15:10 :: Tobber

Csak hétvégén hat ajánlatot kaptam ex(!)szeretőktől. Hatot.

Nem, köszönöm.

Főleg nem aznapi felajánlásoknál. Nem is értem, vajon egy huszonéves lány félredobna minden programot és rohanna ágyat húzni/epilálni/sminkelni, ha aznap d.u. ráír egy rég nem látott szerető, hogy este kettyintsenek? :O

Tegnap még Hokis is lemondtam, nincsen vérnyomásom.

---

A cimbikhez sincsen sok kedvem, Té nyúz, kvízezzünk, vagy legalább hadd mesélje el a munkaválságát, én meg épp elég válságot élek át a Nagy Leépítős Projekt miatt, szóval munka után szívesebben rugdosom hazafelé az avart, fotózom az utcai cicákat, a sárguló fasort, vagy hallgatom a saját macsekom szuszogását a mellkasomon.

Pár óra cicafoglalkozás (hám gyakorlása, körbenézés a teraszon (amíg egy nyest nem kezdett valahol vinnyogni, amitől a cica döbbenten lenézett, majd a lábam közt betolatott a lakásba), játék a pórázával, árnyékok követése, pihi rajtam) után belezuttyantam egy kád habfürdőbe, elolvastam a hogyvolt kommenteket a survivorről, válaszolgattam Kócosnak, majd semmit nem csináltam.

A macskának új élmény, 10 percenként sétált előrébb 30 centit, aztán közel ért, és felháborodva nyávogott, hogy vizes a kilógó könyököm alatt a járólap, nem tud közelebb jönni. Annyira poén a feje, ahogy mérgesen akaratoskodva kiabál az arcomba az a cérnahangú mini cica, hogy azonnal intézkedjek. :D :D :D

Aztán hozott egy hatalmas átdozatott, belelépett(!) a tócsába, hogy közel legyen hozzám. Hát nem édes? :D

---

Ma jött egy hívás, amiből megbizonyosodtam, hogy én végtelenül jól vagyok mentálisan hála a vidám kajla kiscicának.

---

Köszönés nélkül küld egy rendezvényplakát fotót egy 3 éve nem látott ismerős, megköszönöm, hogy nem megyek, de sok sikert.

Erre már tud írni: "Miért nem?"

Hát, neked is szia, kösz jól vagyok, mi a fsz közöd van hozzá: "Ez komoly?"

"Hát írtad, hogy nem tudsz jönni. De miért nem?"

Nem is válaszolok.

---

A kollégáim 80%-a taknyos-torokfájós. Ha ezt most elkapom, nem műtik meg a nyakamat 2 hét múlva. Erre mindenki az arcomba beszél, utólag szól, hogy annyira xarul volt, hogy nem is bírt reggel vezetni, egynek a gyereke fetreng tőle, egy másik gyógyszereket is szed rá. ÚjNagyfőnököm is.

Rettegek, hogy elkapom. Gyökérbunkó vagyok, ha udvariasan kérem, hogy ha lehet, most nem kéne megfertőzzenek.

Szellőztetünk folyamat, de jövő héten lehet, hogy nem kéne (két) metróval csúcsidőben bejárni, home officeban vagy szabin kéne lenni. Minimum autóval jönni ide a TBC központba.

komment

Éljen a házasság

2018.10.09. 14:32 :: Tobber

-Szia Apu! Tudod hányadika van?

-Hányadika?

-Kilencedike. És mi van október kilencedikén?

-Őőőő... Anyád születésnapja!

-:DDDDDDDD Szép próbálkozás, de nem nyert, az augusztusban van. A 47. házassági évfordulótok.

-:DDDDD Jaaaa! Akkor kéne valami. De már reggel voltam a városban, most menjek el megint?

-Mondjuk az OBI-ban van szép orchidea, gyűjti. Az egy kilométerre van, kocsival öt perc. :D

komment

De miért?

2018.10.08. 19:46 :: Tobber

Valaki mesélje már el nekem, milyen fejem van, hogy tőlem kérnek az emberek párkapcsolati tanácsokat? :D

Mondjuk végtelenül egyszerű a hozzáállásom így öregkoromra*: ha szarvele/szaraszex/szenvedés/megalázó/nemboldog a kapcsolatuk, akkor van élet egyedül is, vagy utána mással, minek erőlködni. Látom a sok-sok-sok rossz példát, látom a sok-sok elvált és kivirult kolléganőmet, kapom a véleményeket, mennyire irigyelnek a vakmerőségemért bátorságomért, hát hajrá.

Önbizalom, merészség és tartás, nem kell tűrni.

*Miután tűrtem bántalmazást, meg sovinizmust, meg apámat en bloc, elég nyilvánvaló a következtetés így 42 év után. :D

komment

Fanta

2018.10.08. 16:45 :: Tobber

Tegnap váratlanul elkezdett végtelenül kaparni a torkom, feldagadt a szám, szájpadlásom, fájt minden hajlatom és a teljes bőrfelületem vörössé vált, veszettül viszketett. Minden egyes khöm testrészem. Nagyon.

Bekaptam az allergiagyógyszereimet, zuhany, hátha valami mosópor, aztán beugrott, hogy ittam egy deci(!) Fantát.

Nekem a Fanta a megmentő, ha lezuhan a vércukrom (szokott, legutóbb ma munka közben), mert abban biztos, hogy nem volt édesítőszer, amire allergiás vagyok.

Hát most már van. Csesződjenek meg, de tényleg. Alig bírok bármi cukrosat meginni, mindenhol kotyvasztott limonádé szirupok, gagyi gyümölcslevek, porból készült forró csoki, de volt már ilyenem Sió 100%-stól is.

Előkotrom a flakont. Bingo. A CUKROS Fantába édesítőszert tettek!

Mi a francnak? Aki ezt szeretné, létezik light Fanta nulla kalóriával.

Vááá, de kibasztak velem!

Egy bő nappal később még mindig viszketek, szétrobban a fejem és élmény így ruhában lenni.

komment

Napi cica

2018.10.08. 13:50 :: Tobber

Én csak nyugiban álldogálok a lakás közepén, keresgélem a cicát, amikor halálsikollyal előrepül(!) az ajtó mögül úgy mellmagasságban.

Megtámadta a nem tudom mit a parkettán.

Tök jól elszórakoztatja magát.

És engem. :D

Nagyon röhögök rajta, rém játékos kis lélek.

Reggel meg cipőfelvételkor telepedik az ölembe, nem bírok elindulni, annyira cukorfalat!

Valahol olvastam, ha van két macskád, felejtsd el a tévét, mert szórakoztatóbbak. Szerintem már egy is nagyon vicces. Mondjuk nincsen tévém.

komment

Infók

2018.10.08. 13:15 :: Tobber

Egész nyáron csak macska viselkedéstant magoltam, hogy lemaradtam, Bochkor Gáborék már nem élnek együtt?

Teljes infohiányban lebegek.

Azt bezzeg tudom, hogy hogyan állítanak elő mesterségesen bizmutot, lásd még tudtam újat mondani ásványtémában a kölyöknek a Glamour napokhoz létezik már applikáció. Ki kell fizetni a digitális magazint/kuponokat, de legalább környezetbarát. Tele voltak a kukák sosem olvasott lányújsággal Glamour napok környékén. (Nem, idén nem tervezem, bár a fél árú dekorsminkek és hajfestékek, -20% Tamaris ígérete elég nagy vonzerő, többtízezret is sikerül így spórolni. Okos bevásárlólistával, rendezett-kivágott kuponokkal, nyitásra érkezve, 1-1,5 óra alatt letolható még a tömeg érkezése előtt. Ja, kicsit kényszeres vagyok. Az utóbbi években csökkent az érdeklődés, csúcsidőben sem mentek arrafelé az aluljárókban. Igaz, a hétvégén volt MOM Park napok, előtte Árkád napok, Corvin napok, külön akció 20% C&A-ban, mindenfelé, nem akkora csoda már a kuponnap...).

komment

süti beállítások módosítása