HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Rejtély

2017.02.03. 16:25 :: Tobber

...hogy miért barátkoznak még velem emberek, ma sztem tizedszer marad el a találkánk Bével idén.

Meg akit egyáltalán nem kedvelek kolléganő, az felajánlotta, hogy menjünk együtt nyaralni, mert velem jó lehet.

Meg egy másik, hogy ritkán érzi, hogy úgy megölelgetne embereket, ahogy meglátja, de engem mindig.

Meg van egy másik, aki meg is szokott.

Ezek tök hülyék! :D

De a lényeg: Besüt a nap az új céges kuckónkba!!! Rám pont nem, de a helyiségben fény van, és nyitunk ablakot és tíz évig dolgoztunk ablaktalan, neonfényes, levegőtlen asztaloknál, és ez valami csoda élmény.

Na megyek megfulladni a náthámba.

komment

:/

2017.02.02. 16:42 :: Tobber

Már este is kihívás volt a járda és az úttest is, szépen elsimította az eső a hepehupákat, így még jobban csúszott minden utcaszéltében. Járda, úttest.

Úgy 25 perc alatt totyogtam a metrótól haza a recés, bokafogós fiúbakancsomban (irtó cuki ám 37-esben! :D ), fenének hiányzik egy negyedik térdműtét meg lábadozás (ehhe).

Ha otthonról a másik irányba megyek, úgy 5-600 méterre jár busz, évek óta nem jártam arra, kerülő is, időben sem jobb, amilyen ritkán jár és dugóba kerül a BKV, de most minél kevesebbet akartam botorkálni.

Így csak két hatalmas csúszásom volt, a kerítés tartott meg, bocsi, ha egyik helyen leszakítottam volna a borostyánt.

Nem sűrűn káromkodom utcán.

És még mindig szeretem a telet. Olyan mély undorral tölt el a gondolat, hogy jön az a k.b.szott tavasz egy hónap múlva!

De ha végiggondolom, hogy hány színházat, koncertet hagytam ki az állandó betegeskedés miatt. Tegnap is egyet. :’(

Hétvégére Té és Pé hívott magukhoz iszogatni, inkább alszom. Meg I koncerten bandázni. Mikor gyógyulok már meg?

A cégünk egy pandémiás tanulmányfilm tökéletes helyszíne. Január elejétől körbe- és körbemegy mindenkin a köhögős, a hasmenős, meg a lázas fertőzés, majd kezdődik előről. Az igazgatók hiányoznak, a kisemberek, egy tüdőosztályon nincs ennyi köhögés hetek óta. Új épületben vagyunk. Tele open space-ekkel. Mit is vártunk?

Bánatoldónak rendeltem az Orsayből fehér és rózsaszín blúzokat, sálat, veszek pár fülbevalót, ennyivel feldobom a maradék szürke napokat, ezer éve nem költöttem ruhákra.

Kolléganőm elhozta a fodrászomtól a rendelt spéci hajkefémet, imádom, a (maradék) hajam szuperfényes tőle, ha azzal szárítom be. Mert egyébként ebben a párában egy mocsárban elkóborolt birka szőrére emlékeztet.

Nem jó ez, mennék már kulturálódni, mozogni, bandázni, pasikázni. Végigvettem, ki az, aki hetekig csak csetelni akar, de valahogy sosem ér rá, ezeket szépen leépítem. Utálok csetelni. Randizni szeretek.

Szedem a sok vitamint, nyomelemet, próbálok egészségesen enni, ha nem is fogyókúrásan, de rég éreztem ennyire, hogy most jól s.ggbe kell r.gni magamat, mert betegen elmegy az élet mellettem…

komment

Lak

2017.02.02. 13:55 :: Tobber

Mennyire király már az IKEA új PS dizájnja?

Bemutatkozik az IKEA Ps 2017 kollekció

Ezek a színek!

Több itt: http://akicsihaz.hu/2017/02/bemutatkozik-az-ikea-ps-2017-kollekcio.html

 

komment

Max

2017.01.30. 17:35 :: Tobber

Hajlamos vagyok kimaxolni dolgokat, de ettől a betegeskedéstől szabadulnék már!

Munka sok, főnök újra az aurámban, de az nem zavar.

Négy napig aludtam, meg takarításon, mosáson túl nem sokat csináltam, aludtam két fulladozás közt.

Egy nap voltam erősebb, akkor bevállaltam a randit egy új édesbogárral, jaj, hát csodaszép zöld szemei vannak, szőke, meg szálkás, meg nagyon szép az állkapcsa és azt imádom. És nem egy problémás alkat, csacsogós, közvetlen, gondtalan, kedvelem a típusát.

Aztán megint szarabbul lettem.

Közben a cégnél pitiáner dolgokat simítok el más helyett, megdöbbentő, kit rúgunk ki a héten, rákaptam egy kézműves hamburgeresre, amit eddig is imádtunk, most 8 percre van az új irodánktól, aztán rádöbbentem, hogy akkor Bétől sem kerültem olyan messze és újra ebédelgethetnénk együtt, mint amikor még egy házban dolgoztunk, aztán a profi sminkesboltban rossz színű alapozót adtak, pedig direkt bevittem az előzőt, ami nem is tudom, hány év alatt fogyott el, Bé, még veled vettem anno, ez az egyetlen, ami kb. 10 évet fiatalít a barnás bőrömön és litere 65 000 Ft, és hiába elég egy deci sokáig, luxus ekkorát tévedni. Persze otthon vettem észre, bíztam a tudásukban. Másnap visszavittem, három eladó nyüzsgött, hogy ez nem is lehet, meg kerülgettek, hogy ők ilyet nem csinálnak. Nekem volt irtó kellemetlen, helló, én vagyok az ügyfél, nyilván nem akarom átvágni őket, ha visszahoztam! Vonakodva kicserélték a helyes színre. A l.f. a fenekükbe. Gyorsan felírtam a dobozról az üvegen nem lévő színkódot, legközelebb neten rendelek, máshonnan.

Aztán gizdultam Békának, hogy megyek végre vasárnap sportolni, de lebuktam, mert oda akart jönni a terembe, én meg a fulladásom miatt lógtam, szal azóta kerül, és inkább futárral kéri el a nálam lévő ruháját és utalja a tartozását. Meg volt egy határozottan fülledt álmom (köszönet, Rhinatiol!) BéZséjével. Aki sosem volt sem esetem, meg ugye barátnő férje. Igaz, álmomban 20 éves élsportoló teste volt csokibarnára sülve (Zsé pedig nem csokibarna és lövésem sincs, milyen az alakja). Jeleztem Bének, hogy a tudatalattim miket akar csinálni a férjével, de Bé nagyvonalú volt.

Lemaradtam a hétvégén arról a színházi előadásról, amiről lemaradtam ősszel is, akkor is beteg voltam. Nem mentem suliba. Visszautasítottam egy koncertjegyet és egy bulit. Szerdán ismét színház, egyelőre nem látom, hogyan nem fulladok meg addig. Cimbikkel szervezzük a következő bulit, nálam lesz, de minimálmódban kiadtam, hogy hozzon mindenki, amit enni-inni szeretne. Sorban térnének vissza az exszeretők, Műegyetemista, akit fél éve untam meg egy év után, mert mindig arrébbpakolászta a randijainkat, hogy másokkal találkozzon. Erre belemegyek egy hete: ismét arrébbtette aznap. Úgyhogy ismét elküldtem. Építész hasonló okok miatt, most újra ír. Ememás is. Kismacska. Nem tudom, mi itt a beceneve srác. Pincérfiú. Mindenkit visszautasítottam. Jogászhallgató végzett a vizsgáival, de nincs kedvem hozzá sem, pedig ő nagyon ragaszkodó másfél éve.

Én tök jól ellennék hosszú távon Rosszfiúval, Hokissal, meg ezzel az újjal...

komment

süti beállítások módosítása