HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Kariaji

2016.12.25. 12:05 :: Tobber

Az a legjobb karácsonyi ajándék, hogy önmagamhoz képest baromi szép vagyok a mostanában készült fotókon hogy a szüleim befizetnek a következő, immáron negyedik 60 órás spanyoltanfolyamomra.

(Oké, kevesebbet adtak, mert anno kíméletből kamuztam az áráról, de így is mekkora már?!)

:)

 

komment

Fb

2016.12.21. 22:57 :: Tobber

Nem, a f.b-n cukin kompromittáló fiú Kismacska.

De higgyen mindenki, amit akar, igaza lesz.

És az új, ememás pasi simán felkap és ölben hordoz.

Na ENNYIT nem fogytam.

 

komment

Mikor?

2016.12.20. 18:21 :: Tobber

Mikor nyugszik le az ember, ha túlpörgött hónapokig?

Nem élvezem a bulikat (volt most cégespuccos, haverkollégás, cimbiskreatív, gyerekzsúr), a sportot (heti 3-4x két óra személyi edzővel), a kalandokat, kreatívkodást, főzést, tanulást, még az utolsó négy órát is ellógtam, olyan gyenge voltam. Én.

Semmit nem élvezek, nem bírok.

Állandó a feszültségem, gyomoridegem. Keresem a teendőket, pedig aztán tisztaság van, karácsonyra nem készülök. Dekorálni nem akarok, fát sem. De azt mindkét szülőm akar nekem (22 éve nem velük élek!), úgyhogy beígérték külön-külön, hogy megveszik a fenyőmet, csak legyen (ne). Három sütit bíztak rám, Anyu kedvenc habkarikája, valami csokis, valami citromos, ezeket kisujjból is!

Ajándék felnőtteknek nem lesz, gyerekeknek rég megvan, kinyomoztam, minek örülnének. Max. a ruha/cipő/táskaszelektálás van hátra, de az meg ráér! Szóval nem értem magamat.

Még a tegnapi szürreális randi hatása alatt vagyok. Na ezt pláne nem értem.

Mivel Rosszfiú imád éjjel csetelni és épp rámírt a következő találkánk miatt (a legutóbbi vele az Év Randija volt), őt kérdeztem, jól látom-e. Azt nem tudja, de kifejtette, hogy minden huszonéves lány béna és ha 22 lennék*, velem járna, mert minden fantasztikus velem. Majd hosszan imádott.

Annyira kis hülye! :)

És gyönyörű.

*Vagy ha ő lenne 40. De akkor szerinte offolnám.

.

Van ötletetek a lelassításra?

 

komment

Az én sztorim

2016.12.19. 17:15 :: Tobber

De durván.

received_1185482731499967.jpeg

komment

Elég

2016.12.19. 08:48 :: Tobber

De utálom ezt az időszakot!

Nagymulti zárás minden területen, én vagyok a főcsicskás.

Olyan ügyek esnek az inboxomba, amiket más már nem tud megoldani, á! Mindenki azonnali megoldást vár a szívességkéréseire, és lecsesz, ha nem az ő dolga az első, sikítani tudnék, amikor t.mponcserére nincs egy percem egész nap!

Mindegy, lezártam, amit tudtam, akiét nem, az úgyis mószerolni fog, és kivettem a két hét szabimat. Én is megérdemlem ugyanúgy, mint aki nyáron sütteti a hasát és én helyettesítem.

Aztán valaki egy problémás, kirúgott ügyfélnek kiadta a privát számomat, azon zaklat, hogy intézkedjek neki. Kiborultam, hogy a többmillió ügyfélből hány kapta meg vajon! Fenyegetőzik, zsarol, nem tudom lepasszolni (bele sem látok ügyféladatokba, áll. félmillióval lóg a cégnek fél éve!).

Már fel sem veszem, szerintem nem vagyok köteles a magam fizette számon hallgatni az alázását, mellesleg nem is tudnék segíteni.

Utolsó csepp volt, egy fél órát bőgtem az utca közepén kisszoknyában.

Na mindegy. Szabin lesz ezer elintéznivalóm és persze a gépem is nálam van.

Az egészségem romokban, eddig is nyolc nap volt a mensim, most megjött utána négy nappal ismét.

Kimerültem, elegem van!!!!!

 

komment

süti beállítások módosítása