HTML

Pénteki bulvár

2015.02.20. 16:00 :: Tobber

Nagy Zsolt (színész, színházban szeretjük) nehezen dolgozza fel(!), hogy elhagyta a három gyerekét és feleségét, ezért pszichológushoz fordult.

life.hu

Tényleg kezdem sajnálni.

Egyébként Oltai Kata már gyereket vár tőle.

Nincs összefüggés. (És ugyanitt: Na ne máááár, vele?)

---

Volt a magyar topmodell kerestetikben egy kakukktojás lány, aki sem alkatilag, sem arcilag nem volt kifutómodell, mégis megnyerte tíz éve. Gyönyörű volt, formás, szexis, az a típus, amilyen én sosem lehetnék, de bárcsak. Nagy Réka.

Évek óta nem tud kikavarodni a szakmája rákényszerítette bulimiájából, megrendítően vékony és csúnya lett. Nem is hiszem el, hogy ő az.

Itt lehet követni és szurkolni neki:

http://www.glamouronline.hu/nagy-reka-blogja

Abból csak úgy jön ki, ha egy profi pszichiáterrel elfelejti ezt a szakmát és rájön, hogy önmagát kell szeresse akármilyen alkattal, akár 200 kg-osan.

Nagyon szorítok neki.

---

Magánbulvár: Bé sugallatára megnéztem jobban magamnak azt a friss kollégát, aki magabiztosan hiszi, hogy megkaphat és erre nem kevés utalást tesz, miközben semmi kedvem nincs flörtön kívül semmihez vele. Állt előttem, mórikálta magát, tényleg szép. Kicsit rontott a képen, hogy Csinikolléga is idesétált, fel sem tűnt neki, hogy zavarhat. Nekem akkor is fülbevalóvisszatartós ex tetszik, minden nap hízeleg és nyúz, hogy találkozzunk. De hozzá sincs kedvem*. Senkihez Őszhalántékon kívül, akivel együtt könnyebb feldolgozni az öregedést, azt vitattuk a kocsiban nagy röhögve, hogy sem ő, sem én nem tudtunk volna húsz évesen olyan szép, trendi, menő huszonéveseket megszerezni, mint most öreg fejjel simán! J

Arra nem tértem ki neki, mennyire görcsölt a csípőm vele szeretkezés közben.

(Ja, és blogba kezdett, szerinte nekem is írnom kéne. Jó.)

*Hogy én ezt mennyire vissza fogom sírni 60 évesen! :D

komment

süti beállítások módosítása