HTML

Zen

2014.07.02. 16:51 :: Tobber

Nagyon sok volt a munka, meg a kialvatlanság, így lemondtam az eheti kollégás meccsnézést is, vettem búcsúajándékot a gyógytornásznak, amibe belerejthetek pénzt is, hazabattyogtam, kiültem a 20 fokos tavaszias időbe naplementét nézni és olvasni a frissen letöltött könyvemet, míg rám nem sötétedett. Van a tokon kis lámpácska is, de fáztam már.

Semmi kötelezettséget nem teljesítettem, úgymint epilálás, manikűr, pedikűr, varrás SOS befejezése, hajfestés, -mosás, -szárítás, rendrakás és sütés, hanem beájultam az ágyba, reggel 5:50-kor keltem a torna miatt.

Nem sűrűn van ilyen nyugodt estém, élveztem.

Ma a fentieket be kell fejezni, reggel Őszhalánték, aztán irány a Balcsi végre!

komment

Az iwiw bezárása

2014.07.01. 07:47 :: Tobber

Hamar bekerültem, meghívó, titkos társaság, legrövidebb út két ember között, kapcsolati háló, első közösségi oldalam varázsa.

Tegnap éjjel bezárták.

Utoljára felmentem, megkerestem az ismerőseim között M-et. Megnéztem, mit érzett fontosnak megosztani magáról, figyeltem, ahogy önfeledten mosolyog a profilképén, amit én készítettem róla egy szép ligeti délután sétálgatva.

A digitális kép nem kopik.

Mára az utolsó nyoma az interneten eltűnik.

Lementegettem magamnak az oldalát, sosem volt lelkünk jelenteni, hogy már nem él, a kora mellett a szám pörgött tovább. Most is fiatal lenne még.

Fáj, hogy megszűnik az ottléte.

Most is sírok.

komment

süti beállítások módosítása