HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Morzsák

2014.06.19. 21:46 :: Tobber

Nyolc(!) remek program lenne a városban szombaton.

Én apu meglepi szülinapját koordinálom.

---

Kipróbáltam egy sminkes (vagy szépségblogger? Talán Lisa Eldridge, vagy valami angol) tippjét, Urban Decay Naked palette. Álomszép árnyalatok, az én feketepenészes étcsoki színű bőrömön minden szín szürke, csak a natúr színek néznek ki valahogyan. (Most vesztettem el az utolsó pasiolvasómat.)

Gondoltam, kihívással teszteljük, az alap, hogy egy sminkemnek ki kell bírnia reggel 8 és este min.10-11 között. Minden második nap mozgással kombinálva is.

Nehezített pálya, hogy tegnap éjjel másztam haza fesztivál-piálás-táncról és nem bírtam aludni, csak három órát, plusz a pia ugye, még két árnyalattal sötétebb szürkeség.

Reggel felkentem gyönyörűségesre, majd jött Őszhalánték, aki őőő nem kímélte a sminkemet (szerintem nem is tudja, hogy én sminkelek egyáltalán), aztán napsütés, séta, cégnél visszafagyó izzadtság, majd torna, mert kitaláltam, hogy a vállalatnál más is roki, úgyhogy dobjuk össze a pénzt és a tornászcsajt csábítsuk el az irodaházba. Tornáztunk, szerintem a nő sokkot kapott a Nagy Cég Nagy Emberei komoly fejektől, pl. Kisfőnök (=igazgató) tartotta a liftet neki a menő öltönyében, mindegy, majd megenyhül. Ha akar még jönni. Aztán megint zenekarok, táncosok, ismerősök, táska leárazva, kontaktlencseintézés és dinnyecipelés. Cuki újságosnő, aki megadta a magán mobilját, hogy írjam meg smsben a személyigazolványszámom, mert csak úgy vehettem volna át a lencséket, ha felmutatom. Megírtam. (Ha bárkinek öröme lelne egy -4,25-ös és egy -5,25-ös konkrét görbületű és átmérőjű lencsében, vihetné, átvételkor fizetek, igazolnom magamat semmi értelme.)

És most, fél tízkor már nem nagyon látszik a szemsminkem.

Legközelebb valami egyszerűbb feladatot kap. Vagy jobban lealapozom.

komment

süti beállítások módosítása