HTML

Sluggish days

2014.04.01. 12:46 :: Tobber

Houset folytattam. Utánanéztem egy kislánynak, olyan tehetségesen játszott, kiderült, Emmy-t is kapott érte, azóta sztárocska. Ismerős volt egy pasi, régi másik kedvenc filmemben szerepelt, épp pár hónapja néztem újra (igen, ez nálam sűrű filmnézés), oszt kiderült, hogy a Sex és NY-ban is volt, aminek a light változatát végigpörgettem anno, de nem ugrik be. Mondjuk a sorozatot sem bírtam, erőltetett volt és az én pár évvel ezelőtti magánéletem nagyságrendekkel érdekesebb, mint azé a négy nőé együtt. :)

Sorozattippeket még mindig várok, lehet abszurd, vagy szitkom, nyomozós vagy családi, csak ne legyen fantasy, ezoterikus vagy meghamisított történelmi, ezeket elunom két perc alatt.

Kertvárosban (alias Eperjesi a Csapd le csacsiban) csend, mi? A házbanlakó gyerek kilenctől zongorázott. Egyelőre még mindig nem élvezhető a játéka. Tíztől az utcában flexelni kezdett a kényszeres. Azóta a távolban tűzoltók (vagy mentők konvojban?), közelben egy házriasztó, nyikorog egy deszka az erkélynél, búg egy fűnyíró (ilyenkor mit?), repülők, de egyébként nyugodt környék, nyíló virágok, csicsergő madarak, meg minden.

 

komment

süti beállítások módosítása