HTML

Morzsák

2014.01.24. 14:24 :: Tobber

Kicsi a világ vendégrovatunkban Béká találkozott össze Ba exemmel.

Én ugyanakkor Ba haverjával, de azt tudtam, hogy ott lesz.

Este pedig a kollégáim megverték Bé cégének csapatát, amihez a neten gratulált Bééknél dolgozó/sportoló. Aki Té és Pé haver. Mert kicsi a világ.

Meggyőződésem, hogy nekem jól állna néhány rövidebb tincs elől a hajamban, de képtelen lennék beszárítani, nem marad úgy a hajam, sapkaszezonban pláne és táncon tuti az izzadt arcomba pörögne és odaragadna, pedig olyan jó lenne. :( (Voltam a héten fodrásznál, egy tíz centit kellett vágassak, már lapocka alá ért, de fazont nem kértem.)

Meggyőződésem, hogy kb. tízszer annyi emberrel haverkodom mint egészséges lenne, és nem én igénylem, hanem jönnek és Kollegina már röhög, hogy rázom le őket, de nem értik, és együtt akarnak velem ebédelni, meg munka után programokat csinálni, és nem fér bele, és akkor sem ő férne bele, és táncon ne jöjjenek már az arcomba és simogassanak, amikor melegem van és influenzaszezon, és ha írnék egy listát, akkor a legtöbbjük nem lenne rajta a legbelső körben, bár kedvelem őket.

Csak azoknak szóltam, hogy műtenek, akikről tudom, hogy amíg fekszem is elszórakoztatnak, és nem csak ülnek a nyakamon és hallgatni kell a monológokat. Önzés? Nem hinném.

Ja, visszaolvasva magamat kb. csak a történésekről nem írok, de egyébként van magánéletem, meg pasikák nyüzsögnek, barátok léteznek (most indulok a fiúk elé a reptérre), táncolok, kondizom, szervezzük a következő bulit és a héten is van két színház, varrok, meg ilyenek.

haj.jpg

komment

süti beállítások módosítása