HTML

---

2013.03.03. 23:56 :: Tobber

Na, itt senkinek nincs hosszú haja? Nem sok reflekt jön hajzsírosodási problémára és akkor még a rasztásodásról nem is beszéltünk, amikor a kefe beletörik a hajamba.
Nahát, ötleteket ide!

Cserébe vannak tippeim hullámfixálásra, ma sem sikerült széttáncolnom a loknikat.

komment

---

2013.03.03. 23:43 :: Tobber

Nyugalom kipipálva.

3-4 hónapja nem volt olyan ébredésem, ahol ne fájt volna a fejem. Ma végre (délután egykor) sikerült úgy visszaaludnom, hogy utána nem fájt fél órát. Megdöbbentő boldogság. Azóta persze megint fáj.

Pénteken remek hangulatú volt a tanfolyam, egy alkalmat még összedobunk valahogy. Elégedett vagyok, sok technikát tettünk magunkévá, élvezem.

Aztán a varrás is jó kis antiszoc, alvás meg pláne. Ma meg némi gyógytorna és takarítás és elsinkófáltam a futást is. Aztán szülőknél kávézás, összefutás Dris exszemmel, aki még mindig nagyon vicces pasi, aztán Anyuval át Nagyikához ünnepelni, aki cuki, tök jó sztorijai vannak a saját öregkori bénázásairól, hangosan röhögünk vele.

Aztán antiszoc tházba vittem Anyut, gondoltam, elvegyülök és nem szólok senkihez, ehhez képest 21éves rajtam lógott, táncolni is volt kedvem, olyanok is jöttek csacsogni, akikkel rég nem, ha épp nem táncoltam és felmentem a galériára zenét hallgatni és ritmusképletet magyarázni az ezt szakosztályban táncolónak, akkor TáncosI lentről felkiabálta a nevem, hogy azonnal menjek vissza, hát jó.

Hát ez így mérsékelten volt antiszoc.

Bandázós főzésbe bevettük egyik régi tánccsoportosunkat is, ezt írta nekem: "Olyan jó lesz megint beszélgetni, mert olyan jól fel tudsz dobni, bár ha nincs is jó kedved, de valahogy a naposabb oldalt hozod ki belőlem, meg biztatsz is mindig, olyan jól esik."

És a próbák is megkezdődtek, még az is lehet, hogy lemegyek, bár elég rozoga vagyok hozzá, az azért keményebb próbatétel.

komment

---

2013.03.03. 10:21 :: Tobber

Most, hogy leszüreteltem minden erotikus csetelés gyümölcsét, egy kis nyugalom várható.

komment

---

2013.03.03. 10:21 :: Tobber

Most, hogy leszüreteltem minden erotikus csetelés gyümölcsét, egy kis nyugalom várható.

komment

---

2013.03.02. 23:59 :: Tobber

Van hosszúhajú, tüchtig frizurás kolléganőm, aki hetente egyszer mos hajat. Hogy a fenébe csinálja?

Most megint kb. lapockáig ér a hajam és a harmadik nap már minden bajom van vele, de inkább kétnaponta mosom, főleg ha mozgok.

Kérek ötleteket, hogyan kezeljem, hogy tovább bírja 2-3 napnál!

komment

---

2013.03.02. 23:45 :: Tobber

Egy csomó remek dolgot nem csinálok, csak örülök a lehetőségnek, hogy csinálhatnám. Főleg a bulikat és a kultúrát húztam rövidebbre, de a szeretőket is.

Az a köcsög dolog a mélypontban, hogy tudod, hogy jönni fog, készülsz ellene, de néha akkor is lecsap, szinte minden március elején, az első tavaszi napsütéssel bekopogtat. Szó se róla, a legtöbb ember ennél szarabb lelkiállapotban van alapesetben, nekem csak a szokásos pörgést gátolja pár éve. A régi pocsék érzés már eltűnt. (Nem szedek semmit, nem járok Drpr-hez.)

A (finom, nőies) kreatív energiáim egyelőre nem hagytak el, úgyhogy ma befejeztem három, eddig bátorság hiányában el nem készített cuccot ajándékba, rendeztem a textileket, leírásaimat, jegyzeteltem, rajzoltam sokat, inspirálódtam zseniktől.

Sok energiát adott a haladó tanfolyam, aminek tegnap volt vége. Biztatást, dicséreteket kaptam, most már tényleg elegendően precíz vagyok és egészen gyors, egyik sem volt jellemző rám.

Ötletek ezerrel, lendület még tart, de utánpótlás nem biztos, hogy jönni fog. Kéne ezt rendszeresen űzni valahol, valahogy, tippeket várok, hogyan.

És nem, nem akarok ebből élni, bár tényleg jólesik, hogy sokan ösztönöznek erre.

komment

---

2013.02.28. 21:07 :: Tobber

Szeretnék pár önmagát félistennek tartó, köszönni nem tudó szoftverfejlesztőt monitorokkal püfölni, amíg felfogják, hogy a programjaikat emberek használják, és ha az ügyfél (én) mondjuk adóbevallásnak akar hívni egy modult, mert épp az is, akkor ne nevezzük már alap kivonati fázisnak, és hasonló logikátlanul elnevezve minden áldott mezőt, tartalmat és gombot, mert ha meg is akarok tanulni más nyelveket, nem az általa kitalált zagyvaságot.

És akkor a folyamat a folyamatábra alapján nem fut le, hibára fut, az oktatási anyag és tanfolyam nem fedi a valóságban található lépéseket, gombokat. Mindez úgy leírva, hogy egy másodikos fogalmazását is kivágnák ilyesmivel.

És innen üdvözlöm, aki ezt átvette és kifizette a milliárdokat érte.

Egyébként a cégünknek ez a legkisebb gondja, lásd még híradó min. 3-4 hírrel, de ha fél napunkat elviszi egy-egy gazdasági igény feladása (értsd: nem egy teljes folyamat, egy elindítás!, ami a munkámnak kb. akkora része kéne legyen minthogy a tecsópénztáros reggel bekapcsolja a leolvasóját), és ez minden egyes kollégámnak, akkor rúgjunk már ki seggbe valakit!

Hírek: kb. a fele nem igaz rólunk, csak épp pár éve mi vagyunk a főellenség.

Voltam még színházban mostanában, múzeumban a bandával, kávézgatni ezzel, máskor azzal, céges teljesítményértékelésen, gyógytornázom ezerrel, most épp a hátammal, sok-sok minden szerveződik a közeljövőben, jót csacsogtam koktéloztam és aludtam gyönyörűen felújított épületben, nyaralás előleg elutalva, új doki vizsgálgat, sok igazán jó programot, színházmeghívást, házibulit lemondok, hogy beleférjen más, ma félcipőben baktattam mindenhová mert tavasz jön, Keanu cuki, 21éves rejtélyes, nagyon sok fura és szokatlan dolog történik lemondott a pápa velem, amit egyébként imádok.

De nem tudom, hogyan sikerül leállíthatatlan pittyegésre késztetnem egy vécéülőkét.

Ami még érthetetlenebb, hogy szülők úgy féltik fejlett szexualitású nagyfiúk erkölcseit, mintha 1. szűz lenne 2. baja lenne ha szexelne 3. képtelenek elhinni fiú-lány barátságot 4. bármit is tudnának ellene tenni, ha mégis. Egyébként néha hajt rám, de most van valakije. Mondjuk én remekül szórakozom, amikor vampnak vagyok beállítva, aki férfiszíveket marcangol, mert ez 100%-ban fordítva történik jópár éve velem.

(A szülői egyedfejlődés része, hogy eleinte a mamák féltik a nagyfiukat tőlem, majd egyszercsak keríteni kezdenek nekik, hogy mégis legyek velük, sőt, segítenek nekik ajándékot készíteni, vagy helyzetbe hozni minket, összeismertetni vagy kínálatot mutogatni.)

komment

---

2013.02.26. 20:50 :: Tobber

komment

---

2013.02.25. 22:51 :: Tobber

Ma még cseteltem is megdöbbentőt és háthogyismondjam pofátlant, pgy után elugrottam bevásárolni, de nekem ezek az olcsó hiperek nem jönnek be (kivéve lazacügyben), tankoltam, megszervezzük a következő közös foglalkozást, meggyőztem mindenkit, hogy ahová én hetente járok, ők évente, azt ne pont most szerdán tegyék, amikor egyedül hiányzom, majd nekiálltam rajzolni és sokadszorra sem sikerült még csak hasonlót sem mint a fejemben volt, így ezt hagyom mára, csak elrontom az eddigieket.

Konstans fejfájásra ötlet, ha aludni szeretnék, tehát a duplakávé nem játszik??

komment

---

2013.02.25. 22:20 :: Tobber

pgy napok óta azzal az ürüggyel akar randizni, hogy anno nála hagytam a fülbevalómat és visszaadja, feljön, vagy menjek fel hozzá.

Kösz, sok kedvem nem volt mr. hisztihez, akinek semmi nem jó, viszont a kedvenc fülbevalómról van szó.

Már ott tartott a levelezés, hogy ő nem adja vissza napközben (egymástól egy km-re dolgozunk), mert akkor nem lesz indoka, hogy találkozzunk.

Hát itt kifejtettem, hogy nem egy fülbevalótól jön meg a kedvem vagy sem, aztán ma is "elfelejtette" a céghez bevinni, de este áthozza.

Hát, fejfájós-torokgyuszis-menstruálós állapotomban akkor sem sokat nyerne, ha akarnék valamit, úgyhogy kijelentettem, hogy én megyek, és hozza le.

Ez megdöbbentette, nem erre számított, lehozta, de persze agitált, hogy menjek fel hozzá. Na nem.

De a durva, hogy a város legszebb arcélét és csodaszép bőrét eltakarta egy szörnyű szakállal!

Jaj, egészen ronda lett. És öreg. Mondjuk a szemei...

Hú, de erős vagyok, hogy nem akarom újrakezdeni. Mondjuk Keanu, vagy a másik kaland segít ellenállni.

(CBA és Őszhalánték talonban, sokat dolgoznak.)

komment

süti beállítások módosítása