HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2012.12.09. 10:08 :: Tobber

Levél keresztfiam anyjától:

"a lányom teljesen Rád van kattanva - bár ezt nem mindig meri/tudja kimutatni"

Családi sajátosság... :)

komment

---

2012.12.09. 10:02 :: Tobber

Nagyjából rohanás a tervek szerint, a vissza-visszaköszönő nátha nehezít, illetve Jr betegedett le, úgyhogy ma éjjel végre volt időm aludni. Most rohanás tovább.

A tegnap legszórakoztatóbb pillanata, amikor a céges Mikulás-bulin eddig csak a kirándulásainkról ismerő kolléganőférj konkrétan nem ismert meg, kész tanulmány volt az arca a sziagergőtől a döbbenetig. Talán ritkán sütök szalonnát pink felsőben és féltenyérnyi fülbevalóval... :)

---

...és bejelentkeztem a következő varrótanfolyamra is. Kezdek rabja lenni, pedig a varrás eddig másodlagos volt mindenféle kézihobbi, kötés, drótozás, stb. mellett...

komment

---

2012.12.06. 00:05 :: Tobber

...és megrohannak az érzések, elpityeredek az utcalámpával megvilágított hóesésen és csak bámulok felfelé a fák között és boldog vagyok, és imádok éjjel vezetni és abs-t próbálgatni, és szerelmes vagyok a télbe és egész nap hótaposóban járkáltam mert a köcsögök nem nagyon fűtik az irodát körömcipőhöz nem volt bent senki fontos, és Tével forróitaloztam a vásárban ebédidőben és végre megengedtem másfél órát munkaidőben, amit soha, és röhögök, hogy Müzlit milyen jól elszórakoztatom a nyomorommal, és segítettem a Mikulásnak a csokiosztásban a kollégáknak, néhányat remek trükkel figyelemelterelve (na jó, Illető rájött, de volt aki később sem kapcsolt) és két embernek megvarrtam, amit a külső pultra tettem ki mert akkora sikere volt, hogy a csajok rájártak csodálni és kettőről tudom, hogy nagyon örül majd neki, és én már kaptam after eight mikucsokit, mert egy kollégám nőjének munkaidő után tettem némi kedvességet, aztán elmentem táncolni, ahol még mindig a hierarchia tetején vagyok, pedig 1,5 éve nem lépek fel, és a csapat sem pár hónapja, de jönnek, hogy hiányzunk, mert mi vagyunk a virtuóz banda, és a konkurens kedvelt csapat főtáncosa külön köszönt, pedig csak színpadon látjuk egymást és a zenészek is kedvesek és hiányoltak, pedig asszem 3 hete voltam legutóbb itt.

És fáj a lábam, de megérte és hazafelé pont ugyanezen kisebbség tagja hívott, hogy ezer éve (Niko, tizenéve exkolléga, néha nyomul, kavartunk is valami sztendrei buli után és remek teste van és izgalmas sportot űz (és mozgalmat kellene indítani hogy minden sportot testhezálló ruhában űzzenek!) és lebeszéltünk egy táncos bulit és nálam folytatást az ő csapatával, ezer éve nem láttam őket és aztán már a következő buli is belebegtetve, és a héten még lesz szépítkezés, majd tánc, amin TCsV csak akkor hajlandó megjelenni és tanítani, ha elmegyek vele, aztán varrástanfolyam, majd Mikulás-parti keresztgyerekkel, majd Jr-ral éjszakázás, aztán varrás keresztgyerek jövő heti szülinapjára, az anyja már átküldte a méreteit, aztán pgy este, majd vele is vásári forróitalozás, majd karipartik, tánc, rapidrandi Jr-ral, keresztgyerekkel egész nap eltöltése, szabin leszek, szombati munkanap, majd Té és Pénél buli, majd A diótörő, amire gyerekkoromban nem volt pénzünk, pedig apám Cs-fan, majd próbálnék pár estét ajándékkészítésre szánni, már szervezzük a tavaszi vébé-jegyeket, majd karácsony, család itt meg ott, majd mindenféle táncosokkal házibuli, majd évzáró táncházak, aztán szilveszter, aztán jó lenne elhúzni egy havas dombra, kiülni a panzió erkélyére sínadrágban és töpörtyűt majszolgatva elmélkedni, mennyire felgyorsult megint az élet az éveleji ingerhalott kényszerpihenőhöz képest.

Álmomban nem gondoltam volna a térdműtét után januárban, hogy én ezt így bírni fogom decemberre. Annyi embernek hálás vagyok ezért!! Meg a Jóistennek, hogy őket ideküldte hozzám.

Azt hiszem, volt valami lelassítós tervem is, majd utánanézek.

Igen, a tippek helyesek, megrohantak mindenféle érzések, mert abbahagytam az érzelem- és libidógyilkos hormonokat.
Igen, és menstruálok.

komment

---

2012.12.03. 21:03 :: Tobber

Vettem egy nagyon vastag sapkát.

Kiöblítettem.

Két napja szárad a radiátoron.

Mondom. Vastag.

komment

---

2012.12.03. 20:48 :: Tobber

Tudom, a világ összes meghatározó sajtóorgánuma engem figyel, mit is írok, úgyhogy üzenném, hogy néhányatok téved, nem vagyok egy britbulvár expert, de II. Erzsébetnek nem unokája, hanem dédunokája fog Katalintól születni.

komment

süti beállítások módosítása